Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.153
113
Ne bi se čisto strinjal s teboj- imaš ljudi, ki vstopijo v politiko s ciljem, da "spremenijo " oz. kaj dobrega naredijo v korist države, so entuziastični in dobronamerni.
Koga takega pa imaš v mislih?

Golob naprimer je nekdanji Bavčarjev sodelavec, podpredsednik strank SAB (ZaAB) in Pozitivne Slovenije, tako da ne moreš reči, da je novinec v politiki.

Tudi gibanje Svoboda je zgolj preimenovana nekdanja stranka, ki jo je vodil Jure Leben.

Danes v poznih večernih urah se bo sicer nekdanji samohranilec Golob razgovoril o strastni Tini Gaber.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.863
1.568
113
Notranjska
Ne bi se čisto strinjal s teboj- imaš ljudi, ki vstopijo v politiko s ciljem, da "spremenijo " oz. kaj dobrega naredijo v korist države, so entuziastični in dobronamerni.

Na drugi strani pa imaš recimo jim "stare" stranke, po možnosti z dolgoletnimi, dosmrtnimi in nezamenljivimi voditelji, sestavljene v precejšnji meri iz (vodilnih) kadrov, ki izhajajo iz njim zelo "mrzkega prejšnjega sistema", seveda pa imajo pod seboj zelo indoktriniran podmladek, ki samo čaka, da bodo postali to, kar so sedaj njihovi šefi. Take stranke se seveda ukvarjajo v glavnem same s seboj in svojimi koristmi, ko se po nekih naključjih nekako zavihtijo na oblast.

Torej, če skrajšam, nismo vsi isti.

Alex
Imaš prav tak entuzijast je prišel na sceno pred okoli 15 imi leti, lepo je nabiral procente potem je pa postal nevaren tako levim kot desnim pa so ga pred volitvami zj3bal. Takrat sem zadnjič volil. Vse to je iluzija, da nekaj odločamo, ja pa ja. Ti ki so sedaj na oblasti si imeli le eno in edino agendo porazit Janšo in priti na oblast, kar z resursi ki so jih imeli ni nek dosežek rezultat je bil znan že daleč pred volitvami. Problem je sedaj ko imajo jaz bi rekel temu "kreativni vakum" in še vsi pijani jezdijo val zmagoslavja.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.125
113

Malo za Svobodo!!

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Torej ta nastop...mi smo super fajn, se malo pa predstavimo reforme. Če pa jih ljudje ne bodo razumeli?!?, pol pa jih ne bomo izpeljali. Kako naj človek razume davčno reformo? Saj je že v osnovi namen, da moraš plačati več.