Planet Golob

2. jul 2020
5.107
6.664
113
Mar na planetu Golob ustanavljamo Strateški svet povrhu že 10 let starega programa proti sovražnemu govoru? Plešemo!

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
puška gre počasi v koruzo...

FsXghnQXwAEQ8oJ
"Ljudje" = Javni sektor?

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.238
1.011
113
Jbg nimajo vsi ministrov, kt je Vizjak, ki meni da je plačevanje davkov glupo, pa da sodnikom jajca tre...
Pa da smo si na jasnem, ni Vizjak kaka osamljena cvetka v tem.
Eni celo na intervjuje hodijo in novinarjem z fascikli z zbranimi podatki o njih, bog ve kdo je vse to zbiral, in jim grozijo, da ne bi slučajno kakšna čudna neprijetna vprašanja postavljali.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113

no ja, meni je pa zanimivo nasploh jambranje vseh, tudi teh, ki očitajo. Bili so koronski dodatki, postkoronski draginjski dodatki, krizni draginjski dodatki, dodatki za nlaženje posledic inflacije. In vsi ti dodatki niso zastonj, čeprav imamo tako občutek. Potem imamo v soseščini še vojna, ki je sigurno imela tudi vpliv na nekatere prej omenjene dogodke, pa še vnaprej jih bo imela. Država se pač trudi, da bi vsi to čimmanj občutili, saj se kredit lažje odplača, če je razdeljen na 2mio delov, kot pa na posameznike. Če je to pravilno ali ne, je druga debata. Jest sicer mislim, da ni. Včasih, ko je bila kriza, so pač vsi nekako zategnili pas in nekako pregurali skozi krizo. Nekateri so seveda tudi odleteli. Ampak tko pač je.

Fantje, vse to pa bo treba enkrat plačati. Zdej je samo vprašanje, kok lepo nam bojo to zapakiral in uturili. Lahko temu rečemo davek na neprimičnine, davek na davek, davek na dohodnino, davek na malico, davek za blaginjo, davek za preživetje... V vsakem primeru pa bo šlo iz našega žepa.

In koneckoncev - a nismo vsi vedeli, da račun za to enkrat pride?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne, resno brez heca. kaj so mislili?
Jaz sem kolega pred volitvami vprašal, če je videl, da bo Golob obdavčil SP-je? Pa je rekel, da je vseeno, da bo ziher boljs kot zdaj pod Janšo. No zdaj mu res ni vseeno, ker ima poleg SPja tudi dve stanovanji, ki mu jih bodo obdavčili. Se počasi zaveda, da imajo odločitve na volitvah lahko posledice in je potrebno volit z glavo ne s srcem.

B81

22. jul 2007
37.015
10.539
113
Daj pozar malo se umiri no

Priponke

• Screenshot_20230330_075514_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_20230330_075514_com.twitter.android.jpg
    786,4 KB · Ogledi: 117