A je v svobodi driskanje dovoljeno samo vam komunistom?Če pa driskate na polno. Tipkovnice vam je treba pobrati, pa bo svoboda.
A je v svobodi driskanje dovoljeno samo vam komunistom?Če pa driskate na polno. Tipkovnice vam je treba pobrati, pa bo svoboda.
Tvoja klasika: komunisti so vsi, ki e mislijo tako, kot jaz...A je v svobodi driskanje dovoljeno samo vam komunistom?
Obratno. Komunisti mislite, da je politizirano vse kar ne misli tako kot ti.Tvoja klasika: komunisti so vsi, ki e mislijo tako, kot jaz...
Ti kar pij svojega komunista - rdeči cviček... A proti njemu pa nimaš nič, kljub temu, da je rdeč komunist?Obratno. Komunisti mislite, da je politizirano vse kar ne misli tako kot ti.
Da sem malo watabautist... zamisli si da se to uvede med Janšo, a?vcer je bil prov clanek... al v dnevniku al tedniku... tole bojo pocasi vsi ukinili, ker dejansko ni nobenega doprinosa, razen stalnega drekanja in nabijanja.
temu so/bojo namenjeni forumi, ce se najde kaksen dobrotnez, da placuje za to, da se drugi sproscajo.
Ne trudi se... me niti ne zanima. V redu?Da to bo lažje pri srcu (al pa kje drugje): klik
Znak, da strahovlada popušča.Da sem malo watabautist... zamisli si da se to uvede med Janšo, a?
PA KAKO ČE NAS JE JEBENO MALOČe pa driskate na polno. Tipkovnice vam je treba pobrati, pa bo svoboda.
Ja saj, tako kot po uni, taprvi svobodi. A ne? Kmetom, obrtnikom, delavcem, intelektualcem, vernikom....vse pobrat, pa v jame zmetat. Takrat še ni blo tolk tipkovnic za pobrat.Če pa driskate na polno. Tipkovnice vam je treba pobrati, pa bo svoboda.
Tudi majhen drek lahko smrdi tako kot velik.PA KAKO ČE NAS JE JEBENO MALO
Če bi bilo to res, bi imeli vsi politiki požulena jajca.laž ima kratke noge
Rdečo barvo je treba uničevat!Ti kar pij svojega komunista - rdeči cviček... A proti njemu pa nimaš nič, kljub temu, da je rdeč komunist?
Manjvrednostni komplex?Tudi majhen drek lahko smrdi tako kot velik.
Torej ti predlagam, da uspešno spraviš rdečo barvo ven iz sebe.Rdečo barvo je treba uničevat!