Ko slovenski reddit berem.... nop, sami kolesarji in depremirani dohtarji....... boh pomagaj, če bodo taki vsi volili.On line bi bil super. Se rešimo glupanov ki rinejo vedno k enemu in istemu
Ko slovenski reddit berem.... nop, sami kolesarji in depremirani dohtarji....... boh pomagaj, če bodo taki vsi volili.On line bi bil super. Se rešimo glupanov ki rinejo vedno k enemu in istemu
15 let te ni motilo, zdaj pa jočeš?Hahahaha, takih primerkov imate tu desnicarji vsaj 10, pa se obešate na bogega svobodnjaka
Vklopi podprogram za slovenščino, no.Vedno Vam je nehče drugi kriv
jaz sem ga samo spraševal v bistvu, kak dolgo še imajo slobodani zakup na forumu.Hahahaha, takih primerkov imate tu desnicarji vsaj 10, pa se obešate na bogega svobodnjaka
Nč bat. Ta forum bodo tud osvobodili. Mene taprvega.jaz sem ga samo spraševal v bistvu, kak dolgo še imajo slobodani zakup na forumu.
sicer pa, zakaj se levičarji vedno primerjate navzdol? tak ne bo napredka.
al mislite da boljših ni? pa se negre navzgor
nasledn korak pa zacet knjige zazigat ane?Če pa driskate na polno. Tipkovnice vam je treba pobrati, pa bo svoboda.
Šele zdaj sem opazil... Komentiranja na Siolu več ni. Evo ti svobodo. Vlada enoumja.
A se je driskat začelo zdaj, ko je komunistična "svoboda" na siol za šefa nastavila ultra rdečuha Cirmana iz ultra rdečuharskega portala Necenzurirano?Če pa driskate na polno. Tipkovnice vam je treba pobrati, pa bo svoboda.
Da to bo lažje pri srcu (al pa kje drugje): klik...pa sploh ne vem kje je ta famozna Trstenjakova, še manj kako zgleda.
Levi se trudijo, pa vedno "drek" izberejo, desni pa ste skoz v istem "dreku"jaz sem ga samo spraševal v bistvu, kak dolgo še imajo slobodani zakup na forumu.
sicer pa, zakaj se levičarji vedno primerjate navzdol? tak ne bo napredka.
al mislite da boljših ni? pa se negre navzgor
Ko osvobaja in depolitizira komunizem, je to tako... tole bojo pocasi vsi ukinili,
A je zate tudi cviček komunist, ker je rdeč?Ko osvobaja in depolitizira komunizem, je to tako.