Lahko rečem, da res ne morem slediti toku tvojega pisanja- v njem mešaš stvari, od slabo delujoče JU, kar ni od včeraj, industrija da ima zaradi vlade težave z energenti, potem si se spomnil na jedrsko elektrarno, ni da ni..Poglej ocitno je da nimas pojma kaj pises. Poslovno okolje v sloveniji je slabo. Za dve leti naprej ne vem kaki bodo davki, kake bodo obdavcitve, industrija ima probleme z energenti in so posledicno nekonkurencni tujcem, upravne enote ne opravljajo dela in blokirajo zaposlovanje tujcev oz jim ne urejajo dovoljenj, nekontrolirano se obljublja denar za socialne transferje in ne spodbuja dela, itd. Zato pac ne more biti zadovoljen nihce razen ljudi kot si ti ki ali nimas pojma ali pa imas direktne koristi od tega da imamo neoperativno vlado.
kaj si ti placeval pa kaj nisi mi je vseeno. Zelel sem ti samo povedati da jaz sam sebe pokrivam kot javni usluzbenec. Pa se to se pocasi zakljucuje in bo tega izleta v JU konec. Tvoj omiljeni vodja pa bo se nek2 zblokiral namesto da bi 3 in 4 projektirali.
Zraven pa praviš, da boš zapustil udobno, ne slabo plačano službo v JU in fural naprej posel, ki ti že zdaj prinaša tak dobiček, da z lahkoto pokrivaš "mojo" in svojo plačo? in še enkrat-potem ti je poslovno okolje slabo? a boš zato skupaj s svojim poslom zapustil tudi državo potemtakem? ali boš pa mogoče čakal na odrešenika Janšo in njegovo velesposobno kamarilo? potem se boš pa še načakal, vmes pa reši problem, ki ga več kot očitno imaš..