Peugeot 508SW

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
hysterical-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
čakaj zaj ... prej si dal linke za odpoklice ... če pa ne priznavajo napak ?
confused-1.gif

Maš prav, sem se nerodno izrazil. Popravljam frazo. Tudi švabi ne znajo več delujočega avta narediti
evil.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
čakaj zaj ... prej si dal linke za odpoklice ... če pa ne priznavajo napak ?
confused-1.gif

Maš prav, sem se nerodno izrazil. Popravljam frazo. Tudi švabi ne znajo več delujočega avta narediti
evil.gif

Zgleda, da si spregledal, da gre pri tvojih linkih za praktično minorna opravila v trajanju pol ure. Menjava bloka motorja pa traja lahko več dni, da o strošku samega materiala niti ne govorimo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Glej, vzel sem si točno 30s da sem C/P kar sem najprej našel iz googla. Pa prvotno je itak razlog v tem, da vas BMW/Audi/VW loverje mal podpiham, če je pa tak turoben dan. Pač za popestritev, k se takoj v luft skače
smile-1.gif
:)

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Renault? Renault je dalec od tega, da uporablja zastarelo tehnologijo. Je eden najvecjih gonil napredka in razvoja v avtomobilizmu danes. Vzor podjetja 21 stoletja in zgled kaj pomeni stratesko partnerstvo in sodelovanje. Googlaj projekt Renault-Nissan-Samsung. Danes se povezuje v se vecjo kohezijo z nemskim Daimlerjem (!). Tako gigantskega in hkrati uspesnega podjetja v zgodovini se ni bilo!

Slovenci pa se ciganom ne znamo pravic in obveznosti dolociti.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Največje gonilo napredka in razvoja je prodalo nebroj Safrane, Vel Satis, Avantime in Wind!

Najbolj peče pa neuspeh Wind-a k smo s Pahorjevim blagoslovom tud mi slovencelnji 20 mio investiral....

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
če bi windu spustil ceno bi še prodali kakšnega, da se pa zaletava s svojo ceno v mx5 pa ne gre prodaja

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Wind bi moral imeti ceno tam okoli 11k€, da bi bil zanimiv. Ne mores " twinga cabrio" po taki ceni prodajat

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
pokaži vpoklice škode

jih ne rabijo vpoklicat, ker kar sami pridejo na servis.

Edini avto, ki je visoko na lestvicah je Yeti, pa še ta je lahko v kategoriji do 4 leta, ker je bolj mladih let.
Kvaliteto pa si poglej pri avtih 6let+.

Ostalo se sedaj itak popravlja v garanciji (večina jih ima 4 ali 5 let) in jih razni tüvi itd, ne zajemajo.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Citat:
Uporabnik japke pravi:
no, jaz sem vozil avtomatika, postil mi je bolj mešane občutke. VW kot primerjava je precej boljši...
Avtomatika bi mel morda le zaradi udobja...
Pa si vozil avto s klasičnim avtomatskim menjalnikom ali s »kimavčkom«?
tongue-1.gif

A kdo ve ali je klasičen avtomat še vedno japonski?

Je še vedno japonski. Uporablja se Aisin Warner AWTF-80 SC šestopenjski avtomatski menjalnik.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
da se mal pohvalim...
pri hiši je nidelnagel neu 508 SW Allure 2.0 HDI / 120kw, (mogoče) žal z ročnim šaltheblom.

Vse top, edino na živce mi gre 0-zero-nada-null odlagalnih površin.
še ključa nimaš kam dat.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne vem kaj je proizvajalcem tak težko dandanes odlagalne površine naredit. Če ne kupiš ravno enoprostorca, lahko veliko plastenko samo na kolena odložiš
bonk.gif
Vmesne konzole pa zadnje čase tudi nimajo ničesar, razen če pod ročno zatlačiš kaj.

V starih avtih je še levo od volana bil kakšen predalček za drobiž, žvečilne...

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
VW ima to vse elegantno rešeno, odlagalnih površin kokr češ...

Ampak francoz je lep, VW pa uporaben.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
pa še 2 piksne med sedeže

in v zadnja vrata gre enako flaša (sam ne vem če je 1.5 litra)...

Keri bedni avti
smile-1.gif