Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik japke pravi:
pri nas so pa kar redki...
videl sem v bistvu le belega, rjavega in modrosivega..
Rjav mi je ful lep, ampak ni to za na kmete
Pol je edina resitev VAG al pa Clio.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik japke pravi:
Pol je edina resitev VAG al pa Clio.
Pa si vozil avto s klasičnim avtomatskim menjalnikom ali s »kimavčkom«?Citat:
Uporabnik japke pravi:
no, jaz sem vozil avtomatika, postil mi je bolj mešane občutke. VW kot primerjava je precej boljši...
Avtomatika bi mel morda le zaradi udobja...
dobro povedano.Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Ja to je res merilo zanesljivosti če zdrži do celih 100k km....
Citat:
Uporabnik shift pravi:
še enkrat. še daewoo ni delal tako dolgočasnih avtov kot škoda.čeprav imamo na drgi strani skrajnost da noben ni delal bolj zanimivih avto kot lancia ali alfa pa vsi vemo da če notri ni jtd ali mjet motr tudi omembe vredno ni
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
ksz
Na tehle testih superb na prvem mestu pred konkurenco, pa še angelški testi so tako da ne more jt komu v nos da so pristranski
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/grouptests/252490/estate_megatest.html
predvsem zadnji primerjalni test bi znal bit zanimiv zak koga
Citat:
Uporabnik shift pravi:
še enkrat. še daewoo ni delal tako dolgočasnih avtov kot škoda.čeprav imamo na drgi strani skrajnost da noben ni delal bolj zanimivih avto kot lancia ali alfa pa vsi vemo da če notri ni jtd ali mjet motr tudi omembe vredno ni
Ker 508-ko pa razganja od razburljivosti ane?Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Pa ne moreš no... Škoda, lepo te prosim....
In kaj je narobe s Superbom????
no razen tega da je "grd"
dolgočasen avto tako kot vse škode.podobno se dogaja tudi toyotam
Citat:
Uporabnik japke pravi:
Citat:
No, to, da je grd je dovolj. Zanima pa me še katera je dodatna oprema, ki jo Peugeot ne bo imel nikoli? Pa ko boš že iskal po netu, poglej še obratno - torej opremo, ki jo superb ne bo imel...
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Skoda je dejansko ena izmed najuspesnejsih znamk v evropi. Ena redkih potez VW-ja, da je postopoma ozivel in revitaliziral Skodo, izkoristil njen komunisticni "sloves" v vzhodni evropi, in jo pocasi priblizal zahodnem trgu kot (danes vec ne tako kot nekoc) poceni, solidno, in relativno kvalitetno stvar.
Vseskupaj potrdijo prodajne stevilke, ki so tudi v casu najvecje krize imele neko konstanto. [/quote
zanimivo se v zgodovine vse obrne.ravno švabi so čehe načeli gopsodarstveno dokončali pa rusi.škoa je bila pred 2 svetovno vojno zelo dober avto.recimo superb iz leta 30
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Zanimiva je tudi uvrstitev tako slavno opevanega Subaruja....
Superb nima radarskega tempomata. Parkiranje ima pa zgolj stransko, rikverc ne zna.Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
No, to, da je grd je dovolj. Zanima pa me še katera je dodatna oprema, ki jo Peugeot ne bo imel nikoli? Pa ko boš že iskal po netu, poglej še obratno - torej opremo, ki jo superb ne bo imel...
Recimo tako na hitro Webasto, DSG menjalnik, radarski tempomat, samodejno parkiranje(to imajo že avtomobili nižjega srednjega razreda), ......