Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Turbina dela svoje, če jo znaš izkoriščat potem se lahko voziš z zelo malo župce. Ne bom se hvalil, ampak kdor zna zna!
In kakšen je tvoj nasvet, kako pridet do take porabe?
Citat:
Turbina dela svoje, če jo znaš izkoriščat potem se lahko voziš z zelo malo župce. Ne bom se hvalil, ampak kdor zna zna!
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
In kakšen je tvoj nasvet, kako pridet do take porabe?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Samo komentar na porabo.
Isti avto, isti voznik poraba lahko različna 50 %. Če ne verjamete, Utiševalcu častite rezervoar bencina in naj se vozi 2km daleč na šiht ali trgovino (sploh v teh zimskih časih ko je skoz pod zaugom).
Skratka jaz utiševalcu popolnoma verjamem.....
Če delaš nekaj 100+km dnevno relacijo potem je možno doseči njegovo porabo, če pa delaš 2km po LJ v času konic bo pa 15 litrov premalo.....
Sicer pa so že vse napisali....
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Jebela, že spet poka okol te porabe
Jaz svoje raje ne omenjam več nikoli, sploh.
Jaz pa s kolesom oziroma trolo, samo to mi z berglami ne znese. (trola ja, pa me je moja "razvajala"Citat:
Za 2 km grem raje peš, ker poraba je v takem primeru res 15+!
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Ma vozite avto z 150KM in gledate porabo.Zakaj imate tako močan avto, če se potem vozite 60 km/h.Čista bedarija.Če imaš denar za tak avto, pa menda neboš gledal koliko ti potem spije.Ziher še imaš za bencin tudi, ali ne? Kupiš avto pa nimaš za benzin? Zanimivo.
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Jaz prestavljam na 2k obratov, če vozim zmerno. V 5. dam pri 2k obratov pri hitrosti 60 km/h po števcu, s tem da ne delam nikoli zastojev oz. gužve. In potem padem v kakšno pretirano kolono in imamo porabo 12.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Lahko pa kdo še prilepi podatke o kakem V5(6) pasatu njegovih performansih in porabi. Se bo hitro videlo kje so razlike.....
Če je komu premalo se 1.8T bp lahko "pošteno" ojača....za ceno osnovnega servisa
Citat:
Je bila pa danes (mrzlo ponedeljkasto jutro) pot v lj in nazaj zagužvana tako da je BC v eno smer kazal 7.2 v drugo pa 7.8 l/100km .. ponavadi pride v eno smer pod 7 v drugo pa malo čez!Pa ne bom zdej solil pameti, ker je verjetno avtorju teme to vseeno!
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Jaz prestavljam na 2k obratov, če vozim zmerno. V 5. dam pri 2k obratov pri hitrosti 60 km/h po števcu, s tem da ne delam nikoli zastojev oz. gužve. In potem padem v kakšno pretirano kolono in imamo porabo 12.
To je normalno za tak motor ce si vsaj malo dinamičen.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Mhm, se te spomnemo po izjavah da ona škatla ni bila natunana...