Kaj si pa ti mislo klko bi dal za "kvaliteten" čip tuning z garancijo........lahko ti jaz enga zrihtam za tretino cene, samo to je brez garancije pa brez vsega.....to se dela samo na starih avtih ko jih ni škoda.....
Pa še ta cena se meni niti pretirano ne zdi tak huda, o kateri je blo govora. Malo si preračunaj koliko bi več plačeval vsega, če bi padel v najvišji razred po KW......pol na koncu pa vidiš dejansko stanje kaj se splača pa kaj ne.
Kar se pa tiče samo čišanje tega motorja.........nima kaj za bit......kolega se je enkrat v to spustil, samo zarad tega, ker ga je en nasral naj gre zraven, da bota šla dva in bo manj za plačat. Človek skoraj nikor ne nori z avto......razen ko gre prehitevat mu pohodi, je rekel, da je zelo zadovoljen, da se avto dosti lepše vozi in manj troši.
Avto ti bo samo bol vleko, ker ti bo rač. pač serviral z drugo "mešanco" po domače rečeno......blokada pa bo še zmeraj tam ko je bla, pa končne tudi neboš imel višje....tak, da ne vidim kje bi lahko bil problem. Razen tega, koliko bi ti lahko, zaradi malo večjega navora bolj obrabljalo gume in končnike ...inp, seveda pri sunkovitem speljevanju ter pospeševanju.
Jaz pravim..... GO FOR IT