oneplus

BobR

Zelenc'
20. okt 2010
26
0
1
Res je.

Je pa uporabnik dober mesec nazaj pisal kako uporablja Qi charger (custom dodan), torej nestandarndni charger.

Sploh pa je to problem baterije in ne telefona OnePlus.

Pri znamkah Samsung, Apple ipd. je omenjenih primerov nešteto. Tudi tam ni bila kriva firma.

Lp

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Fantje in dekleta ali ima mogoče kdo kak invite viška, ki bi ga bil pripravljen deliti naprej.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik BobR pravi:

No pa smo še četrtega naročili.

jih zbiraš?
grin1.gif

BobR

Zelenc'
20. okt 2010
26
0
1
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik BobR pravi:

jih zbiraš?
grin1.gif

Samo prvi je bil zame. Ostale sem naročil za prijatelje. Rezervnih delov kot kaže pa ne bom potreboval. Mojega sem dobil kakšen mesec nazaj in dela kot ura (bp)

BobR

Zelenc'
20. okt 2010
26
0
1
Odvisno od naročila.

Prvi dve naročili sta bili storjeni v času, ko je bil standard shipping cenejši. Potrebovali sta cca. 2-3 dni do Nemčije, kjer so mi jih preposlali naprej

Tretje je imelo express opcijo in je potrebovalo 1 dan do Nemčije, kjer so ga prav tako preposlali naprej.

Četrto naročilo je še v obdelavi. Prav tako express opcija pošiljanja.

Nazadnje urejeno:

bibolin

Pripravnik
8. nov 2013
41
4
8
Moj je po statusu sodeč, že dostavljen na C&M v Nemčiji. Zdaj me pa zanima kolk časa potuje še iz tam do Slo? Drug teden gremo na dopust, pa se bojim, da ne bo ravno takrat dostava.
frown-1.gif

Bi bil tudi dopust lepši z novo igračo, sploh če bo slabo vreme
grims-1.gif

BobR

Zelenc'
20. okt 2010
26
0
1
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Daj ekspresno pa bo hitro tu, sicer pa računaj kak teden.

Ni res.

Če je v C&M, ga bodo odposlali jutri zjutraj.

Standardne pakete odpošiljajo vsak teden ob petkih zjutraj. Tako da ne boš z express prav nič profitiral ravno obratno.

Paket bo v ponedeljek v Ljubljani in v torek zjutraj pri tebi doma.

Lp

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Če je ekspres dražji in garantirajo v 2-4 dneh, standardno pa cenejši pa garantirajo v 8-10?

Jaz ne vem kako točno pošiljajo, sigurno pa ni tako kot si dejal, recimo moj paket, ki sem ga dobil danes:
S1: 2014-08-18 ponedeljek
S2: 2014-08-21 četrtek
S3: 2014-08-27 sreda

S1: Pošiljka je prispela v tuje skladišče
S2: Pošiljka je na poti v Slovenijo
S3: Pošiljka je prispela v Slovenijo

Prejel danes 28.8.2014 - četrtek

BobR

Zelenc'
20. okt 2010
26
0
1
Tako kot sem jaz rekel, so poslali moja prva 3 naročila. Zgleda da so spremenili način pošiljanja. Oz dodali še kakšen dan ko gredo paketi proti Sloveniji. Kar se tiče dnevov pošiljanja sem bil mesec nazaj znjimi v telefonskem kontaktu, zato vem.

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Citat:
Uporabnik BobR pravi:

Me zanima a so ti četrtega že poslal. Namreč jaz sem naroču tud 27ga pa je še vedno processing. Mogoče kdo ve kolk ponavad traja da pošlejo naprej.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Jaz sem naročil 27, in je bilo do danes "processing", danes ko sem prejel mail, da je telefon poslan in kodo za sledenje, sem videl da je telefon pot začel že v soboto 30. in je bil danes (ob prejemu maila) že predan v dostavo v Nemčiji, nekaj ur kasneje je bil prevzet s strani C&M.

Vabilo sem dobil na enem forumu čisto po sreči, ko sem se logiral je nekdo ravno napisal da odda vabilo, poslal sem mu sporočilo in mi je poslal povabilo. To je to.

BobR

Zelenc'
20. okt 2010
26
0
1
Citat:
Uporabnik sskavt pravi:
Citat:
Uporabnik BobR pravi:

Me zanima a so ti četrtega že poslal. Namreč jaz sem naroču tud 27ga pa je še vedno processing. Mogoče kdo ve kolk ponavad traja da pošlejo naprej.

Da. So poslali. Danes je že pri C&M v Nemčiji.
------------------------------------------------------------------
S povabili pa me zasuvajo iz vseh strani :D
povabilaopo.jpg

Nazadnje urejeno: