oneplus

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.902
113
Poznam ja, sem nekoc imel nalozeno. Ce je stanje enako kot pred 2 leti, je ta zadeva veliko veliko bolj buggy kot cisti android. 60 dni je za moje pojme ogromno, za samsung uporabnike verjetno amerika
smile-1.gif
jebiga, se razvadis v 2 letih na nexusu

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
uporabnik @undefined (ki je zamenjal nexus 5 za oneplus one) je napisal na slo-android forumu

Citat:
Drugače pa, da bi rekel zadeva leti proti Nexusu ne morem. Človek bi pričakoval, da bo "leto novejši hw" precej doprinesel, ampak temu ni tako.. Edina razlika v hitrosti, da sem jo res opazil je bila pri nameščanju in odstranjevanju aplikacij (cca +20%).

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
ker je tukaj tudi CyanogenMod uradni partner, naj bi bila uradna verzija brez (pomembnejših) hroščev (tudi sodeč po testih in opisih lastnikov na netu), iz tega razloga so si tudi vzeli teh 60 dni časa za nove verzije.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.902
113
Ja upajmo da o res tako.
Uporabnim undefined pa bi lahko vedel da mega hw ne prinese mega hitrosti, kar je lepo razvidno na primeru samsungovih zverin vs nexus. Nexus vedno slabse opremljen iz hw vidika, ampak zaradi v 0 spiljenega sw leti dosti boljse. Enako vzporednico lahko potegnes z apple. Nikoli ni hw zverina, pa leti nenormalno gladko. Samsung bi za taki performance rabil 30 jeder in 20gb rama.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.352
766
113
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Kaj si sploh hotel povedati? Kolikor vem Merceses dela še kaj drugega kot S klaso.Tako da ja obstaja manjši .
Bi ti manjši, a enako sposoben oneplus? Ali bi manjši, s slabšim ekranom, s slabšim procesorjem, z manj rama, itd...? Je zdaj kaj bolj jasno?

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Manjše dimenzije (ekran). isti procesor, isti ram, ... Edino baterija je lahko manjša. Ni hudič, da se ne da skupaj spraviti vse to v ~4.5 inče. Lahko tudi za isto ceno.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.352
766
113
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Manjše dimenzije (ekran). isti procesor, isti ram, ... Edino baterija je lahko manjša. Ni hudič, da se ne da skupaj spraviti vse to v ~4.5 inče. Lahko tudi za isto ceno.
E, vidiš, jaz bi tudi S klaso, manjšo, ampak vse enako, od notranjosti, do mašine... Edino rezervoar je lahko manjši... Pa si me takoj popravil, da obstajajo manjše mece, ampak z manj opreme, slabšo mehaniko, itd... Razumeš?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Pa kaj ste vsi panični s temi velikostmi.

Jst pod 5 col ne grem več. V hlačah se čisto poide, če ne nosiš kakšen pedrovski kroj. Pa kaj ti bo nevem kakšen procesor, če z njim ne predvajaš grafike.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.586
2.395
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
hmmm... mene so pri fizik učil, da šipe blokirajo različna sevanja. Za avtomobilsko steklo sem pa skoraj prepričan, da bi moralo UV svetlobo blokirat

Sem tudi sedaj pihnu?

si ja,ker je redko, da imajo stekla na avtu UV zaščito. Npr. Prius v najboljši izvedbi ima UV zaščito vseh oken, v nižjih različicah pa nima. Ne vem pa kako je pri EU avtomobilih Toy Verso nima uv zaščite stekel.
V Scanii npr. ima šofer levo roko lepo zasončeno, desno pa ne
redface-1.gif

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Dobil telefon, zaenkrat zelo zadovoljen, dela kot raketa, ob ogromno uporabe (v ozadju ene 10 sinhronizacij + kakšne 3h screen- n na dan) mi drži dva dni
smile-1.gif
Dobil že tudi 3 invite, eneg podarjam na svoji spletni strani (link spodaj).

Edino en problemček imam - ne dela mi (ga ni?) črkovalnik za slovenski jezik (jezik je nastavljen na Slovenščino, prav tako v nastavitvah tipkovnice) - je kakšna skrita nastavitev ali se to da kako drugače naložiti na telefon? Hvala

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
V nastavitvah poglej, če imaš nameščeno slovenščino v add-on dictionaries.

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
V nastavitvah poglej, če imaš nameščeno slovenščino v add-on dictionaries.

Kaže mi " uporaba sistemskega jezika" , slovenščine nimam na voljo (samo ene 8 jezikov). Imam drugje možnost inštalacije poljubnega slovarja, a rabim datoteko.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Telefon je sveža roba in se zna zgodit, da ima kake začetne težave. Kak je z garancijo?

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Včasih se pojavi več jezikov, ko v seznamu slovarjev tapneš refresh, drugače pa se strinjam s predlogom, da si namestiš stock google tipkovnico