oneplus

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Če bi ga kramarji na sejmih prodajali, bi ga zelo malo ljudi kupilo. Ker je pa nakup možen samo s povabilom, bi ga pa vsi imeli.
Odlična poteza!!
PS: Tudi jaz, priznam!

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Jebiga čredni nagon
wink-1.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Nakladanje. Kupilo bi se ga ker ponuja neverjetne specifikacije za majhen denar. Ne pa zaradi kvazi ekskuzivnosti.

Koga pa boli [cenzura] če rečeš da imaš nek oneplus one telefon zaradi povabila.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Kolk jih je bilo že "samooklicanih" Ajphone killerjev.... pa, da bi kakšen v praksi potem raztural.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Sej to ni ajfon killer, ker ajfona poseka vsak android flagship.
OnePlus One naj bi bil android flagship killer, ker je cenejši in zmogljivejši od glavnih modelov priznanih znamk.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Sej to ni ajfon killer, ker ajfona poseka vsak android flagship.
OnePlus One naj bi bil android flagship killer, ker je cenejši in zmogljivejši od glavnih modelov priznanih znamk.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.128274133912441.24858.127933500613171
http://www.techinasia.com/xiaomi-vs-meizu/

In tako dalje, pač tržil so jih kot konkurenco ajphonu.

Leta 2011... , sedaj pa smo leta 2014, bral veliko o OnePlus One, moj je že na poti v Slovenijo, pa nikjer zasledil omembe iPhona, ker je to povsem drug tip telefona z 2x večjim zaslonom, 3x več RAM, ... Da ne govorim o skoraj 3x višji ceni za iPhone...

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
In kje si ga naročil?
Ima kdo morda kakšen invite viška za One+?
lp
Verma

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik verma pravi:
In kje si ga naročil?
lp
Verma

preko invajta na uradni nemški strani za 299€ (64gb različica), prevoz v slo s cheap&more (že pri njih, naj bi ga v ponedeljek dobil v Slo).

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Kaj si sploh hotel povedati? Kolikor vem Merceses dela še kaj drugega kot S klaso.Tako da ja obstaja manjši .

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik VinS pravi:
Citat:
Uporabnik verma pravi:
In kje si ga naročil?
lp
Verma

preko invajta na uradni nemški strani za 299€ (64gb različica), prevoz v slo s cheap&more (že pri njih, naj bi ga v ponedeljek dobil v Slo).

Telefoni iz Nemčije običajno nimajo naloženih slovenskih menijev.

Se to da potem naknadno naložiti ali ne?

Pred leti sem hotel kupiti neko Nokio pa mi je bilo rečeno, da lahko poleg nemščine naložim edino angleščino.

Tako veliki telefoni bodo zelo uporabni, ko se bo dalo vsaj na pol "prelomiti" zaslon, dokler pa to ni možno jih je pa težko stalno prenašati naokrog.

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik VinS pravi:
Citat:
Uporabnik verma pravi:
In kje si ga naročil?
lp
Verma

Telefoni iz Nemčije običajno nimajo naloženih slovenskih menijev.

Se to da potem naknadno naložiti ali ne?

Pred leti sem hotel kupiti neko Nokio pa mi je bilo rečeno, da lahko poleg nemščine naložim edino angleščino.

Tako veliki telefoni bodo zelo uporabni, ko se bo dalo vsaj na pol "prelomiti" zaslon, dokler pa to ni možno jih je pa težko stalno prenašati naokrog.

oprosti, ampak nakup Nokie pred leti in Androida sedaj pa glede jezika telefona nima kakšne posebne povezave. Čisto odvisno od telefona, v bistvu o tem sploh nisem razmišljal ker svoje telefone pogosto pustim kar na angleškem jeziku, poročam, ko dobim, a mislim da bi morala tudi slovenščina normalno delati. Seveda pa ni pravilo, na Moto G je npr. ni (kar sem vedel pred nakupom, ker telefon ni bil zame), so pa bili praktično vsi drugi jeziki.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.902
113
Kateri sistem ima to cudo gor nalozen? Kako svojo verzijo, ali neposvinjan android?

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Kateri sistem ima to cudo gor nalozen? Kako svojo verzijo, ali neposvinjan android?

CyanogenMod

Če ne poznaš je to v bistvu minimalno modificiran osnovni Android, obljubljajo update v roku 60 dni po izdaji nove verzije Androida.