oneplus

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Al pa, če počakakš še kak mesec ko ne bodo več potrebna
wink-1.gif

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Evo dobu mail da so poslali telefon in status se je popravil na completed. Sedaj pa me zanima kako lahko sledim pošiljki (tracking number) in kdaj je ponavadi na ceaper & more oz. kdaj se pokaže na seznamu pošiljk pri njih.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Delajo na tem telefonu vse guglove storitve? Ker zadeva me vedno bolj rajca. Sploh ce bo novi nexus imel slucajno visjo ceno kot zdajsnji, bo to ze res vredno razmisleka

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik sskavt pravi:
Evo dobu mail da so poslali telefon in status se je popravil na completed. Sedaj pa me zanima kako lahko sledim pošiljki (tracking number) in kdaj je ponavadi na ceaper & more oz. kdaj se pokaže na seznamu pošiljk pri njih.

Na OnePlus strani greš v svoj profil pod My Orders, odpreš naročilo in imaš na vrhu z manjšim in rdečimi napisano Shipping, to odpreš in vidiš na dnu tracking številko za dhl. Lahko tudi na tej strani klikneš track in se ti odpre pojavno okno z informacijami o pošiljki. Moj je tudi že na C&M v Nemčiji. Trajalo je od sobote do ponedeljka. Pri meni so pri OnePlus zahsbali in niso na paket dali moje unikatne C&M kode, zato tam niso vedeli za koga je paket. Ker sem videl da je bil paket prevzet in po nekaj urah ni bil viden pod mojimi paketi sem jih poklical in povedal da je zadeva prišla in so se potem znašli. Baje da včasih prodajalci nimajo prostora na nalepki s podatki za pošiljanje in kaj izpustijo, pri meni so izpustili ta glavni del
smile-1.gif

Pei meni bo v torek ker grejo paketi pri C&M vsak petek naprej, v ponedeljek so v SLO, v torek pa pri stranki
To velja za standard poštnino, za ekspres je hitreje.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Heh, ta oneplus je skor tako kot japka, zarad ekskluzivnosti prodajo bistveno več kot bi drugače. Čeprav na papirju zgleda kar soliden telefon.

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Eno prašanje ima pri C&M kolk časa od prevzema nej bi se pojavil paket v seznamu pošiljk na računu?

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
pri meni je bilo 2 uri.. paket prevzet ob 11:10, mail od c&m sem dobil ob 13:06

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Pri meni se ni po enem dnevu in nekaj urah, zato sem jih kontaktiral in so mi povedali da paket ni imel moje unikatne kode, ko jo dobiš od c&m, ker so pri oneplus zahebali pri pošiljanju. Je pa rekel gospod pri c&m da včasih prodajalcem zmanjka prostora pri naslovu in kakšen del naslova ne naprintajo, kar se je zgodilo v mojem primeru. Naslov sem drugače vnesel 100% pravilno.

Pokliči jih in vprašaj če je mogoče podobna situacija kot pri meni.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
11:43 h The shipment has been successfully delivered

Iz C&M pa je mail prišel ob 15:51.

Danes je bilo to.

sskavt

Pripravnik
5. jan 2009
43
0
6
Sem tudi jaz včeraj popoldne dobil mail iz C&M da je pošiljka prejeta. Sem jih pa prej klical, da je razvidno da so paket prejeli ni pa bilo še razvidno na strani, ter da je bilo na DHL sporočilu razvidno, da niso celotnega naslova za C&M do konca napisal (odrezali) ravno tisti del z kodo.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Včeraj sem ga naročil ! Upam ,da ga bom naslednji teden dobil ...

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
to sem uporabil jaz.
za Default Billing Address sem vpisal moj naslov za Default Shipping Address Cheaper&More ,pa naročat ga moraš iz nemške strani ,da ti doda EU charger ,če ga iz USA ne spremeni polnilca....