Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sploh mi ni jasno kaj se dogaja s to telefonijo. Folk tko nabija cene kt zmešan. Pa iPhone, pa prodaja raznih invajtov pa tale One. Huj kot bi šlo za kruh. Ne moreš da belivaš.
jaz ga imam sedaj 2 meseca, sem "heavy user" (sočasno dela v ozadju okoli 20 sinhronizacij, v chromu odprtih 30 zavihkov, ...) pa vse prebavi bp. 3GB RAM dela čudeže, baterija tudi ob kakšni igrici brez težav zdrži cel dan, z malo manj screen-on-time bi tudi 2 dni. Pred tem imel Galaxy SIII, ki je pri pol manjši uporabi delal kot polž. Zadnji updejt je močno popravil baterijo v mirovanju - npr. včeraj zvečer sem šel spat z 20%, nič nisem izklapljal osveževanja, pa je bilo danes zjutraj na 17%. Včeraj snemal ženin koncert in sva bila oba presenečena nad zelo dobrim zvokom (na zunanjem BT zvočniku, notranji je sicer ok, a seveda ima bolj tanek zven), slike pa so verjetno malce slabše od res top modelov mobitelov.
Meni je telefon zaenkrat super, dela tako kot mora. Zadnji 38r update je popravil odzivnost zaslona, ki je bila prej rahlo moteča pri pisanju teksta. Baterija je zakon, zaslon prav tako, zvočnika sta glasna. Vredno vsakega centa!
A ni tako, da vsak kupec potem dobi par novih povabil? Ni mi jasno da je tako tezko prit do njih, ce bi vsak ko tule dobi povabilo potem podelil nove ne bi ziveli v pomanjkanju.
Zdaj pa se mene mika tale telefon, ceprav sem zvest HTC-ju.
Kakšne pa imate stroške pošiljanja? Sem malo gledal po njihovi strani in če si dam poštno ležeče v Avstriji ter izberem standardno dostavo me stane cca. 15€. (+7€ strošek pošte)
S koncem oktobra naj bi začela istočasno laufat preorder in invite sistem. Torej bo se ga dalo naročiti, ampak tisti z invite bodo še vedno imeli prednost. Po času (verjetno, ko bo zmanjkalo invite-ov, novih predvidevam, da ne bodo dajali več), pa bo laufal samo še preorder sistem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.