oneplus

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
713
113
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
optimist

Zakaj? Poglej tega.

OnePlus One = zelo velik
hysterical-1.gif

Sploh mi ni jasno kaj se dogaja s to telefonijo. Folk tko nabija cene kt zmešan. Pa iPhone, pa prodaja raznih invajtov pa tale One. Huj kot bi šlo za kruh. Ne moreš da belivaš.

Nazadnje urejeno:

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Kako ste kaj zadovoljni s tem telefonom? Kaki večji faili mogoče? Načrtujem nakup, nekdaj
smile-1.gif

jaz ga imam sedaj 2 meseca, sem "heavy user" (sočasno dela v ozadju okoli 20 sinhronizacij, v chromu odprtih 30 zavihkov, ...) pa vse prebavi bp. 3GB RAM dela čudeže, baterija tudi ob kakšni igrici brez težav zdrži cel dan, z malo manj screen-on-time bi tudi 2 dni. Pred tem imel Galaxy SIII, ki je pri pol manjši uporabi delal kot polž. Zadnji updejt je močno popravil baterijo v mirovanju - npr. včeraj zvečer sem šel spat z 20%, nič nisem izklapljal osveževanja, pa je bilo danes zjutraj na 17%. Včeraj snemal ženin koncert in sva bila oba presenečena nad zelo dobrim zvokom (na zunanjem BT zvočniku, notranji je sicer ok, a seveda ima bolj tanek zven), slike pa so verjetno malce slabše od res top modelov mobitelov.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Meni je telefon zaenkrat super, dela tako kot mora. Zadnji 38r update je popravil odzivnost zaslona, ki je bila prej rahlo moteča pri pisanju teksta. Baterija je zakon, zaslon prav tako, zvočnika sta glasna. Vredno vsakega centa!

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
A ni tako, da vsak kupec potem dobi par novih povabil? Ni mi jasno da je tako tezko prit do njih, ce bi vsak ko tule dobi povabilo potem podelil nove ne bi ziveli v pomanjkanju.
Zdaj pa se mene mika tale telefon, ceprav sem zvest HTC-ju.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Pred cca tednom sem dobil opo cez par dni pa en invite ki sem ga podaril

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Kakšne pa imate stroške pošiljanja? Sem malo gledal po njihovi strani in če si dam poštno ležeče v Avstriji ter izberem standardno dostavo me stane cca. 15€. (+7€ strošek pošte)

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
339
11
18
S koncem oktobra naj bi začela istočasno laufat preorder in invite sistem. Torej bo se ga dalo naročiti, ampak tisti z invite bodo še vedno imeli prednost. Po času (verjetno, ko bo zmanjkalo invite-ov, novih predvidevam, da ne bodo dajali več), pa bo laufal samo še preorder sistem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kje pa delajo to zadevo? oziroma kdo stoji za tem izdelkom

I

Izbrisan uporabnik #488

KungFu izdelek 😊 ki izstopa s ceno in kvaliteto.

Ne bi se čudil, da je v ozadju resen igralec, ker v kleti pa tega čez noč ne moreš narediti