Kakšne imate izkušnje s tem pošiljanjem preko Cheaperandmore?
Je to zanesljivo, da ne bom naročil za jurja potem bo pa zadeva ostala pri njih?
Imajo kakšno garancijo, da zadevo zanesljivo dobiš?
Nokia je kot bi se vozil v fičaku(mam še eno c7 doma,lahko ti jo prodam ,ker vidim da si zelo navdušen)Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Ne skrbi za invajt itak sem že povedal, da bom vsaj še dve leti(do vsaj kolikor toliko dobro delujočega LTE omrežja po vsej državi) ostal pri odlični stari Nokii C7.
Takrat bom pa zelo verjetno nabavil ravno Oneplus, ker vidim, da za zmerno ceno ponuja še največ.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Ne skrbi za invajt itak sem že povedal, da bom vsaj še dve leti(do vsaj kolikor toliko dobro delujočega LTE omrežja po vsej državi) ostal pri odlični stari Nokii C7.
Takrat bom pa zelo verjetno nabavil ravno Oneplus, ker vidim, da za zmerno ceno ponuja še največ.
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Nokia je kot bi se vozil v fičaku(mam še eno c7 doma,lahko ti jo prodam ,ker vidim da si zelo navdušen)Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Oneplus one je čisto nekaj drugega moras ga vsaj sprobat ,pa se ti bo nokia uprla za vse čase
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Glej kaj bo, ko bo bomo še videli.
Ali je Oneplus ali pa Žplus mi čisto dol visi, nisem noben fanatik, da bi moral imeti točno določeno firmo.
Kupil bom pač tisto kar bo takrat aktualno in bo po lastnostih med boljšimi in po zmerni ceni.
Citat:
Uporabnik BigBoss pravi:
Na podeželju ti tudi ONE ne bo koristil, ker ne podpira LTE 800
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
3G še podpira ampak mi nič ne pomaga, ker ni omrežja.
3G običajno deluje na področju 1800 kar pomeni, da je zelo občutljiv na vsak hrib.
LTE upam, da bo to stanje krepko popravil.