oneplus

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik paci pravi:
14€ za www.cheaperandmore.com/ pa ti dostavijo domov

Kakšne imate izkušnje s tem pošiljanjem preko Cheaperandmore?
Je to zanesljivo, da ne bom naročil za jurja potem bo pa zadeva ostala pri njih?

Imajo kakšno garancijo, da zadevo zanesljivo dobiš?

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Sem že koristil in bp dobil zadevo, edino ko pri trgovcu izpolnjuješ naslov za dostavo se včasih moraš malo pomatrati, ker ti ne sprejme takoj tisti naslov in moraš malo popravljati, da je obrazcu od ponudnikove strani všeč
tongue-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Žal imajo trapasto številčenje v naslovu pri imenu.

V ime večina trgovcev ne dovoli vpisati številk.
Sam sem rešil tako, da sem namesto ime in priimek šel vpisat pod vpisom imena firme-tam se je pa dalo vpisati ime s številko.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.903
113
Pa nisi se par dni nazaj tulil da je to overkill za tebe in bos dalje fural telefon iz kamene dobe?
smile-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Ne skrbi za invajt itak sem že povedal, da bom vsaj še dve leti(do vsaj kolikor toliko dobro delujočega LTE omrežja po vsej državi) ostal pri odlični stari Nokii C7.

Takrat bom pa zelo verjetno nabavil ravno Oneplus, ker vidim, da za zmerno ceno ponuja še največ.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Ne skrbi za invajt itak sem že povedal, da bom vsaj še dve leti(do vsaj kolikor toliko dobro delujočega LTE omrežja po vsej državi) ostal pri odlični stari Nokii C7.

Takrat bom pa zelo verjetno nabavil ravno Oneplus, ker vidim, da za zmerno ceno ponuja še največ.
Nokia je kot bi se vozil v fičaku(mam še eno c7 doma,lahko ti jo prodam ,ker vidim da si zelo navdušen)
Oneplus one je čisto nekaj drugega moras ga vsaj sprobat ,pa se ti bo nokia uprla za vse čase

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

Si prepričan, da bo firma takrat še obstajala ?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.903
113
Ta fikus je res pravi komik
smile-1.gif
cez 2 leti bo on kupil totalno outdated telefon. No ja, glede na to da je zdaj totalno navdusen nad zastarelo kanto, bo potem verjetno tudi. Da pa je lte glavni pogoj za nakup, se pa tudi nisem slisal. Zakaj ze? Ce ne prenasas ravno par gb dnevno in gulis jutub do onemoglosti, ne vidim ravno poante. Sploh pa ker si ocitno zelo nezahteven in totalni tehnoloski analfabet, ce gres v letu 2014 odkrivat android na kitajski jajcki. Ze to da reces da bos kupil cez 2 leti, kaze na to da to enostavno ni za tebe, je overkill

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Glej kaj bo, ko bo bomo še videli.

Ali je Oneplus ali pa Žplus mi čisto dol visi, nisem noben fanatik, da bi moral imeti točno določeno firmo.
Kupil bom pač tisto kar bo takrat aktualno in bo po lastnostih med boljšimi in po zmerni ceni.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

Nokia je kot bi se vozil v fičaku(mam še eno c7 doma,lahko ti jo prodam ,ker vidim da si zelo navdušen)
Oneplus one je čisto nekaj drugega moras ga vsaj sprobat ,pa se ti bo nokia uprla za vse čase

Ima kolega Galaxy S5, ki je po lastnostih zelo podoben pa me tudi ni navdušil.
Moja Nokia ga poseka vsaj v tem, da mi dela Garmin, njemu pa še iGo crkuje.
Ravnotako je krepko bolj priročna kot pa tisti "cegel"
wink-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Ravno LTE je bistven saj bomo šele z njim(vsaj upam) tudi na podeželju dobili lepo delujoč internet.

Za klice, sporočila, slikanje, videoposnetke in navigacijo mi zadošča stara Nokia.
Šepa edino pri internetu, ker ima premajhen zaslon za normalno brskanje po spletnih straneh ampak pri nas je signal obupen(še GSM edge ne dela povsod) in mi niti diamanten Iphone nič ne pomaga, ker pač ni signala.

Ko bo, če bo, bom pa nabavil tak telefon, da bo karseda uporaben tudi za brskanje po internetu, dokler pa imamo pri nas katastrofalen signal od vseh operaterjev, mi bi šel pa tak telefon samo na živce, ker je precej bolj neroden, nudil mi pa ne bi v glavnem čisto nič novega.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Glej kaj bo, ko bo bomo še videli.

Ali je Oneplus ali pa Žplus mi čisto dol visi, nisem noben fanatik, da bi moral imeti točno določeno firmo.
Kupil bom pač tisto kar bo takrat aktualno in bo po lastnostih med boljšimi in po zmerni ceni.

Cena je zmerna in vsi ostali telefoni so za to kar ponujajo predragi,tudi zato mi je one plus one všeč.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik BigBoss pravi:
Na podeželju ti tudi ONE ne bo koristil, ker ne podpira LTE 800
smile-1.gif

Saj zato sem se pa odločil počakati še kakšno leto, da bodo telefoni podpirali tudi LTE 800 in LTE 700, ki ju manj motijo raznorazne ovire in zato bo lepše delalo tudi na podeželju.

Me pa zanima kater band je LTE 800 in LTE 700, če res ne podpira v naslednjem letu prihajajočega LTE 800 potem je praktično za v kanto.

Tale Oneplus podpira LTE: Bands: 1/3/4/7/17/38/40
LTE 800 so bivši TV kanali od 60-69 kater band je pa to pa ne vem.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
3G še podpira ampak mi nič ne pomaga, ker ni omrežja.

3G običajno deluje na področju 1800 kar pomeni, da je zelo občutljiv na vsak hrib.

LTE upam, da bo to stanje krepko popravil.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
3G še podpira ampak mi nič ne pomaga, ker ni omrežja.

3G običajno deluje na področju 1800 kar pomeni, da je zelo občutljiv na vsak hrib.

LTE upam, da bo to stanje krepko popravil.

3G deluje običajno na 2100Mhz ali pa na 900Mhz

A LTE telefoni ki podpirajo 800MHz že obstajajo že lep cajt recimo eden od njih je ki je star 2 leti od izida je Samsung Galaxy S3 LTE..

Tak da dokazal si da nimaš pojma o mobilni tehnologiji tak da kr ostani ti na svoji prastari Nokiji ker zate niso pametni telefoni..
evil.gif

Jst10

Pripravnik
1. sep 2008
151
0
16
Eno vprašanje glede poštnine:
Nekako sem prišel do invita - če sem prav razumel, niste (tisti, ki ste ga že kupili) nič doplačevali standard poštnine na njihovi spletni strani ali pač?
Ker meni ponuja opcijo standard za 19,99 EUR in express za 23,99 EUR.
A ste tudi vi doplačevali?

HVala!

Nazadnje urejeno: