OLED TV

ememko

Fizikalc
11. jun 2009
174
25
28
Kdo tukaj je sedaj LG "prodajalec", da mi da eno dobro ponudbo za 65" oled.

Nisem prodajalec ali promotor LG a ker sem sam kupoval tv lahko rečem da ja ta določen model najceneje v Big Bang:

LG C2

1899,99 EUR plus še 10% popusta če plačaš z Mastercard. Torej 1710 eur. Za ta dnar ali cenejše po moje ni variante da dobiš kje drugje. Jaz sem v soboto kupil. Navedeno imajo še popust z e-kodo 3% ki se ga pa ni dalo kombinirati s tem mastercard popustom. Sem probaval v spletni trgovini in tudi prodajalec v Cityparku, kjer sem jo vzel, je poskušal a ni šlo.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.571
4.491
113
49
Na sončni strani ALP
Tukaj sem dobil najceneje Hisensa...
Sicer ni bil na zalogi in po tlf. pogovoru je bil v 3 dneh že pri meni doma.

Link do LG 65c21 (1.760€)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.568
9.812
113
40
MB
se ti prilagodijo na mv ceno, vseeno pa je še kr no ... jaz ga ne bi vzel po tej ceni (verjetno pa dosti ceneje v nekem kratkem času nebo.)

razlika od 807 pa je kot si ugotovil zaradi zvoka, panel ima hladilna rebra(večja svetilnost) in pa izhod za nizkotonec.

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
se ti prilagodijo na mv ceno, vseeno pa je še kr no ... jaz ga ne bi vzel po tej ceni

razlika od 807 pa je kot si ugotovil zaradi zvoka, panel ima hladilna rebra(večja svetilnost) in pa izhod za nizkotonec.
Mene pri 807 moti stojalo, ki je kromirano in se v nejm vidi odsev slike..... :) Nevem kdo si je to izmislil.

yohnnyb89

Pripravnik
17. dec 2019
151
11
18
se ti prilagodijo na mv ceno, vseeno pa je še kr no ... jaz ga ne bi vzel po tej ceni (verjetno pa dosti ceneje v nekem kratkem času nebo.)

Na mimovrste ga je mogoče dobiti za 1999€. Ne verjamem da bi za isto ceno šlo tudi v BigBang u.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.326
9.550
113
EU
To je tudi petstotaka razlike, kot v mojem podobnem primeru. Rad bi videl kalkulacijo trgovca kako je "naračunana" takšna cena.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Na mimovrste ga je mogoče dobiti za 1999€. Ne verjamem da bi za isto ceno šlo tudi v BigBang u.

Dobra cena, DK vzemi ga.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

televizor

Forumski Philips zastopnik
29. jul 2022
214
-16
28
Kot sem že omenil v preteklosti sem imel zelo slabe izkušnje s philipsi... No edino aventova pumpa za mleko je bila ok, dokler se je uporabljala ;)
Saj veš, vsak ima slabe izklušnje z določenimi proizvajalci televizorjev.. Kot drugo pa je odvisno kakšne Philips televizorje si imel, kakšen rang, katero modelno leto itd.. Ker nikakor niso vsi televizorji enaki, od določenega proizvajalca ;)

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.145
356
83
Goriska
Saj veš, vsak ima slabe izklušnje z določenimi proizvajalci televizorjev.. Kot drugo pa je odvisno kakšne Philips televizorje si imel, kakšen rang, katero modelno leto itd.. Ker nikakor niso vsi televizorji enaki, od določenega proizvajalca ;)
Kar se tiče tv-jev jim ne zaupam več pa dejansko tudi philips napis ne paše v lepo dnevno sobo, kar se tiče baby care produktov pa nimam slabe besede :)

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Kar se tiče tv-jev jim ne zaupam več pa dejansko tudi philips napis ne paše v lepo dnevno sobo, kar se tiče baby care produktov pa nimam slabe besede :)
meni je naprimer 907 zelo lep produkt... kar za 807 ne moram rečt. Amapk ja, 2k mi je mogoče preveč.... ker mu nekak ne zaupam.
Če bi imel "garancijo", da burn-ina nebo, bi mi bla cena ok.