Tudi to je napisal... on in ena kolegica iz Poljske. Torej namiguješ, da namenoma druge znamke slabše skalibrira? LoLSeveda ocenjujeo drugi. Kdo pa kalibrira televizorje..?
Tudi to je napisal... on in ena kolegica iz Poljske. Torej namiguješ, da namenoma druge znamke slabše skalibrira? LoLSeveda ocenjujeo drugi. Kdo pa kalibrira televizorje..?
Realtek je pa še slabše.. Sicer pa ne vem kaj nekateri pričakujete. Na Philipsu in Sonyu dela Android na mediateku 9970 odlično..!mediatek čipseti so največje možno sranje, kar se tiče android telefonov
zakaj je pri tvjih drugače?
Zato ker so proizvajalci TV-jev cheap as f*ck. Noben TV nima "dobrega" chipseta. So pa zadnje generacije že na sprejemljivem nivoju... sicer še vedno 5 let za mobilnimi telefoni.mediatek čipseti so največje možno sranje, kar se tiče android telefonov
zakaj je pri tvjih drugače?
Mah ne vem kaj pričakujem... da pač dela in ne da brado poganjam za vsako operacijo kot na mojem starem philipsu. Pa da se kake škatle ob tvju znebim, ker drugače ne vem v čem je finta android tvja. Sudoku lahko igram na papirju.Realtek je pa še slabše.. Sicer pa ne vem kaj nekateri pričakujete. Na Philipsu in Sonyu dela Android na mediateku 9970 odlično..!
Kaj pa vem možno je vse.. Ker ne pokaže skalbriranih rezultatov.. Ker moralo bi se videt lestvica Grayscale, Color Checker, Gamma itd..Tudi to je napisal... on in ena kolegica iz Poljske. Torej namiguješ, da namenoma druge znamke slabše skalibrira? LoL
Seveda starega Philipsa nikakor ne moreš primerjat s sedanjimi Sony in Philips televizorji;-) Ker kot prvo imajo slabši Chipset in pa sedanji Android so že precej bolje optimizirani za same televizorje. Saj pravim današnji Android 10 ali 11 dela odlično, posebej na novejšem Mediateku..Mah ne vem kaj pričakujem... da pač dela in ne da brado poganjam za vsako operacijo kot na mojem starem philipsu. Pa da se kake škatle ob tvju znebim, ker drugače ne vem v čem je finta android tvja. Sudoku lahko igram na papirju.
Sicer pa sem že skoraj odločen, da bo sony. Samo s cenami, sploh oledov, so pa za moje pojme full retard.
Sicer pa sem že skoraj odločen, da bo sony. Samo s cenami, sploh oledov, so pa za moje pojme full retard.
Ce se gigabitne mrezne ne docakamo nikjer, pa se to verjetno pogovarjamo o nekaj centih na kosZato ker so proizvajalci TV-jev cheap as f*ck. Noben TV nima "dobrega" chipseta. So pa zadnje generacije že na sprejemljivem nivoju... sicer še vedno 5 let za mobilnimi telefoni.
Vsak trgovec ti bo dal ceno najcenejsega slovenskega trgovca s ceneje (ce ni nek obskuren diler brez zaloge)Mah ne vem kaj pričakujem... da pač dela in ne da brado poganjam za vsako operacijo kot na mojem starem philipsu. Pa da se kake škatle ob tvju znebim, ker drugače ne vem v čem je finta android tvja. Sudoku lahko igram na papirju.
nič nisem prepričan... ampak glede na izkušnje pa skoraj raje gledam čez okno kot v philipsov tvA si prepričan da želiš toliko 100€ doplačati zgolj za značko? A ne bi raje za manj denarja vzel identičnega LG-ja ali celo najboljši TV na svetu, Philipsa?
nič nisem prepričan... ampak glede na izkušnje pa skoraj raje gledam čez okno kot v philipsov tv
Razlike med A80J in A90J so še bolj minorne kot med A90J in A95K.... tako da go for it.
loewekaj sploh še obstaja v tej kategoriji poleg philipsa pa sonyja?
Isto lahko jaz tebe vprašam, če si primerjal A90J in A95K enega ob drugim. Nikoli nisem rekel, da je A80J boljši od A90J. Pravim samo, da je razlika med A95K in A90J večja kot med A80J in A90J.Razumem jaz tebe ampak te vprašam, si imel oba enega ob drugem in si ju preizkušal ali si analiziral teste na spletu?
Isto lahko jaz tebe vprašam, če si primerjal A90J in A95K enega ob drugim. Nikoli nisem rekel, da je A80J boljši od A90J. Pravim samo, da je razlika med A95K in A90J večja kot med A80J in A90J.
Če bi kupoval TV v cenovnem rangu A90J in je A95K izven cenovnega dosega... potem bi pa verjetno raje vzel Samsung S95B.