Okolju prijazni avtomobili

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.323
6.865
113
Kaj pa je začelo Elektro Kozolec prati? Turbina za 4000€? Recimo da sta to obe, ampak taka je cena nadgrajene hibridne turbine katera pelje 400+ konjev... Goli blok motorja za 24 jurjev? Za tako ceno dobiš nadgrajen 2JZ z 700+ konji na paleti iz Japonske...

Zakaj ne objavijo tiste novice, kjer hyundai v Avstraliji računa ceno baterije, katera je višja od cene celotnega novega avta...

• Všeč mi je
Reactions: novaa

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.689
393
83
Kras
www.mtl.si
Kaj pa je začelo Elektro Kozolec prati? Turbina za 4000€? Recimo da sta to obe, ampak taka je cena nadgrajene hibridne turbine katera pelje 400+ konjev... Goli blok motorja za 24 jurjev? Za tako ceno dobiš nadgrajen 2JZ z 700+ konji na paleti iz Japonske...

Zakaj ne objavijo tiste novice, kjer hyundai v Avstraliji računa ceno baterije, katera je višja od cene celotnega novega avta...

Sem mu ravno komentiral na FB, ko je objavil Audi A6 C7 generacijo in fotko zraven, kako je cena za mild hibridni sistem 5000 EUR. Ki ga ta generacija nikoli ni imela vgrajenega. Potem mi pa da link točno do tega sestavka in tam se vidi, da gre za A6 C8, 2019 letnik :) in pa cena samo baterije nekaj čez 2000 EUR.
Eh, škoda da s takimi samo izgublja kredibilnost. No, itak je njegova ;).

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.904
6.069
113

Članek pa taka komedija da umereš od smeha.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.323
6.865
113
Ja, hkrati so pa eni edinih strokovnjakov v Evropi. Šraufajo samo Tesle, pogojno nemce. Stelantis polizdelkov ne tikajo. Hibridi so iznenada v ku*cu.

1000€ za mali servis. Ja, pri pooblaščencu z marmorjem in vodometom ob Jura kavomatu.

Hlapi od baterij so huda stvar :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.323
6.865
113
Menjava katalizatorja, 10 jurjev na ponudbi. Poleg račun pooblaščenca.

Pa kaj so mu Akrapoviča montirali :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco