je bilo
Veliko pametuješ za nekoga, ki je pretežno tiho.Nisem, zato pa sem pretežno tiho ker nisem "online" načitan kot ti in prijatelji
Veliko pametuješ za nekoga, ki je pretežno tiho.
Isto LG napis. Za nikamor, mogoče kam za v klet, bog ne daj pa da dobiš obisk in pozabiš skriti tisti kitajski LG pilot
Philips je v lanske modele nekaj skopiral od LGeja, pa mu zgleda še sedaj ni uspelo poštimati na LGejev nivo. Če pogledaš nekaj njihovih posodobitev za nazaj, boš videl stalne popravke screen saverja, kar pomeni, da je to še vedno ne rešen problem. In da ne omenjam še drugih težav:Ne piši neumnosti.. Philips ima najbolje razvit sistem proti Burn-inu..
V ep je na polici zdaj 907, lahko gres sam pogledatmeni je naprimer 907 zelo lep produkt... kar za 807 ne moram rečt. Amapk ja, 2k mi je mogoče preveč.... ker mu nekak ne zaupam.
Če bi imel "garancijo", da burn-ina nebo, bi mi bla cena ok.
V predalu sem najdo stari telefon Motorola G1. Vzamem in pogledam ekran, pa se lepo v odsevu vidi "zažgana slika" jakosti mobilnega signala. Pa ni OLED ekran, je telefon s klasičnim LCD-jem.
Osvežitve skrajšujejo življensko dobo OLED panela. Nimaš tukaj kaj "preventivno" poganjati. To poženeš, če se ti kje začnejo pojavljati obrisi "burn in-a". Osvežitev potem vse diode spravi na podoben nivo, da "burn in" izgine. Ampak s tem izgubiš nekaj svetilnosti in kot že omenjeno skrajšaš življensko dobo TV-ju.A to je na OLED-u smiselno preventivno zaganjati? Sedaj bo pooočasi 2 leti v uporabi?
Osvežitve skrajšujejo življensko dobo OLED panela. Nimaš tukaj kaj "preventivno" poganjati. To poženeš, če se ti kje začnejo pojavljati obrisi "burn in-a". Osvežitev potem vse diode spravi na podoben nivo, da "burn in" izgine. Ampak s tem izgubiš nekaj svetilnosti in kot že omenjeno skrajšaš življensko dobo TV-ju.
Kje je to ep?V ep je na polici zdaj 907, lahko gres sam pogledat