Nimaš brežične miške na daljincu ?
Resno?
Ejga...živimo v letu 2022 .
Miško imam na iMacu in Macbooku, kaj za vraga mi bo na Sonyu, aja si hotel prišparat in malo pokombinirati?
Nimaš brežične miške na daljincu ?
Resno?
Ejga...živimo v letu 2022 .
Jah...v tej temi izveš da je ta oled dejansko špegu in se lahko gledaš v njem...ti nabjaš o teh logotih kanalov...Kdo je v strahu? Jaz? A ti res misliš da verjamem dan danes v te bajke z burn-inom? To so težave ljudi ki uporabljajo televizorje za namene za katere televizorji niso narejeni.
Seveda... potem si pa priklopi na televizijo tipkovnico in miško. Uporabniški vmesniki na TV-jih so narejeni za daljince in fokus. Miška je le en moteči faktor. Verjamem, da se lahko navadiš in da je določenemu procentu uporabnikov to celo všeč. Ampak globalno gledano je pa za televizijske uporabniške vmesnike to en navaden fail, ki ga LG forsira samo zato, ker jih to ločuje od konkurence.Mhm...zamisli si računalnik brez miške.
sicer pa...če ne veš da obstaja ...je res neuporabno.
Nič nisi čuden, ta miška je zelo uporabna. Res pa je, da se jo moraš navadit uporabljat.Meni pa je miska na lg-ju uporabna, mogoce sem cuden…
To na Monitorju ni pravilno narisano, tu si poglej:Tole sem sedaj prebral v Monitorju glede novega Samsunga. Poglej priponko 60047
Torej vprašanje, ki se mi poraja je, če modra svetloba najprej umira, a potem ni to kritično za življensko dobo? Modra v tem primeru sveti venomer ne le samo takrat ko je mišljeno da se prikazuje modra barva.
Jp...pametni telefon sem kupil samo za klicat
Kaj ima to veze z Lgjevem webosom in magic remotom?Na sosedovem Philips OLED - u sem hotel nekaj naštelat, in je priklpil miško na TV. Da bi mi bilo lažje. Bilo je še težje. Neodzivno in neuporabno.
Ne me jebat. Zagonilli ste par tavžn € za televizijo in zdj v strahu radikalno preplašeno gledate logotipe od kanalov ?
Resno?
Kdo je v strahu? Jaz? A ti res misliš da verjamem dan danes v te bajke z burn-inom? To so težave ljudi ki uporabljajo televizorje za namene za katere televizorji niso narejeni. Govorim teoretično, da če so statični predmeti težava (predvsem na prvih generacijah OLED-ov), da so TV kanali še edini ki ga pretežno serjejo s temi statičnimi elementi in verjamem da če bi ti logotipi masovno povzročali odtise, bi jih tudi kanali ukinili ali selili. Me pa veseli da favšija dela, takšne imam najraje, od sosedov do forumskih tovarišev, enostavno fantastično se počutim
Ne me jebat. Zagonilli ste par tavžn € za televizijo in zdj v strahu radikalno preplašeno gledate logotipe od kanalov ?
Resno?
Cakaj zdaj... Das ven par tavžnt € in lahko gledaš samo kanale kjer ni logotipov. Bog ne daj, da bi leta 2022 priklopil nanj kak PS5, ker za to pa boljše, da imaš ločen TV
Zato ker ga tudi za to reklamirajo:Lahko ti gledaš kanale, sigurno ne bo nič, neke statične slike vsak dan istega računalniškega programa pa pač ne boš gonil 6 ur na dan, pa če je to 3 jurje za TV, gor ali dol. Še dobro da se ne najdejo kakšni vam podobno specialci in težijo Ferrariju zakaj Enzo ne gre čez ležeče policaje in čez šumo po blatu. Še enkrat, če imaš posebne želje kupi miniled, kot ti je bilo že svetovano, nevem zakaj siliš v OLED?
Imas na pametnem tefenu tudi priklopljeno misko? Talafonski vmesnik je narejen za drugacno konzumiranje vsebin in vnos ukahov, kot racunalnik… Podobno je pri TVjih… Saj mogoce kdaj pride prav… vecino casa pa je prej motece, kot pa koristno…Jp...pametni telefon sem kupil samo za klicat