6 ali pa 10 ur na dan pa ni razlika ali?Imam že 4 leta LG C8. Dela cca 6ur na dan. Nobenih obvestil, osveževanja in isklapljanja. Vse to obdela, ko je TV v mirovanju.
Zdaj pa si ga razočaral...LG mi žal ne sede .
Ena in ista slika nekaj ur na OLEDu?
Ti zažge. Užge?
A to ti pa sede, če nekdo ustanovi firmo, kot je TPV, pokupi nekaj kitajskih firm, začne izdelovati TVeje, in kupi še nalepko Philips, na katero se lepijo naivni kupci.6 ali pa 10 ur na dan pa ni razlika ali?
Do 9 ur gledanja se mi ni nilo vklopilo opozorilo.Bolje, da se zaslon očisti kot burni in.
LG mi žal ne sede .
Že prvotna 906€ je ugodna, drugod je isti tv 1500€ kolikor gledam?Nerazumno nizka cena Hisense OLEDa 65": https://priporocam.si/izdelek/hisen...65a9g/?utm_source=ceneje.si&utm_content=pp_13
Tudi mene zanima če je to res, ker ima vse, OLED, 100 ali 120hz? Dolby atmos, Top =)
vmes so še ceno dvignili in si še lahko naročil...Evo so že razprodani.
To je bil sigurno best buy za tiste ki so naročilo.
Bi pa skoraj upal trditi, da bodo naročila stornirali...
Oprostite ker smetim... nič nebo z novim TVjem.... Samsung je na 5 let starem TVju našel panel za zamenjavo. TV je že doma na polici.Samsung QLed je šel na servis tik pred končano 5 letno garancijo Razlog občasno utripanje na levo strani slike.
Mala verjetnost je da bodo našli panel za zamenjavo, zato obstaja možnost zamenjava z ekvivalntom, ali vrnitev kupnine. Zadnja opcija bi me verjetno najbolj razveselila. Zato sem sam začel razmišljat o OLEDu. Ko pa berem vaše poste pa me zopet skrbi tale burn in. Namreč PS4 se pozimi še vedno igra. Najbolj pa me skrbi direktni vpad sonca iz strešne okne na TV. Na QLedu to sploh ni bil problem, se je dalo normalno gledat. Kaj pravite, se raje držim kakega top LED modela in pozabim na OLED?
Tukaj dobiš sedaj za odlično ceno tale Philips model, ki je vsekakor kvalitetnejši od Hisense OLED modela..Sporočite tisti, ki boste res dobili ta OLED tv, ki je bil podan zgoraj v linku po ugodni ceni. Sicer se mi ne mudi z nakupom tvja, ampak bi vseeno rad posodbil na OLED, ker mi je zelo všeč ta tehnologija. Če bo kdo zasledil spet kakšno podobno akcijo naj prilepi sem. Gledam pa LG, Hisense, lahko tudi LG.
Andrej, tu se pogovarjamo o 65" modelu: https://www.ceneje.si/Izdelek/26941...izorji/OLED-televizorji/hisense-oled-tv-65a9gTukaj dobiš sedaj za odlično ceno tale Philips model, ki je vsekakor kvalitetnejši od Hisense OLED modela..