Težave z bralnim razumevanjem, ali pa te za vsako reklamo tako dobro plačajo?Tukaj dobiš sedaj za odlično ceno tale Philips model, ki je vsekakor kvalitetnejši od Hisense OLED modela..
Težave z bralnim razumevanjem, ali pa te za vsako reklamo tako dobro plačajo?Tukaj dobiš sedaj za odlično ceno tale Philips model, ki je vsekakor kvalitetnejši od Hisense OLED modela..
Tudi 65˝ je odlična cena..Andrej, tu se pogovarjamo o 65" modelu: https://www.ceneje.si/Izdelek/26941...izorji/OLED-televizorji/hisense-oled-tv-65a9g
vmes so še ceno dvignili in si še lahko naročil...
Sem jih zjutraj klical in kao vse štima z naročilom. Me obvestijo ko pošljejo.
Bi pa skoraj upal trditi, da bodo naročila stornirali...
Vsem mora biti jasno, da se ne more dobiti povsem novega OLED televizorja za takšen denar.. Posebej pa ne velikost 65˝. Ker, če je že takšna cena gre ponavadi za kakšen izložbeni model, ali pa že servisiran televizor..
Te popolnoma razumem. Seveda je to zelo neresno, kar se tiče te prodajalne..Ja in BREZ TEŽAV bi to razumel.
Recimo, pozdravljeni, prišlo do napake cene pri vnosu. Žal ne moremo dobaviti, ker bi naredili prevelik minus. Naročilo bomo preklicali.
Ali pa, se opravičujemo, pozabili smo pripisati, da gre za refurbished robo. Dobili smo samo 3 kose, zato...
Če pa mi nekdo pravi, da sem bi prepozen (pa čeprav mi prej že potrdi, da vse OK), potem dobim malce grenak priokus. Kljub temu, da mi je jasno, da je bila cena res nizka.
Nikjer nisem zasledil ali je aktivno oz. pasivno hlajenje. Nevem zakaj bi sploh oglaševal oz. povdarjal, da ima hlaenje, če ima samo rebra.hladilna rebra so pri miru, tak da so tiho. ventilator lol.
Nikjer nisem zasledil ali je aktivno oz. pasivno hlajenje. Nevem zakaj bi sploh oglaševal oz. povdarjal, da ima hlaenje, če ima samo rebra.
No kakorkoli... hvala za odgovor