Ni ga čez "komot". Saj lahko danes tudi zjutraj oblečeš kožo jelena, ki si ga ubil včeraj in se peš odpraviš "na šiht". Vse kar je več, je za jamskega človeka že kar luksuz. Sam pač nimam ogrevane garaže, avto stoji zunaj in mene zjutraj zebe. Pa tudi, če imaš garažo, ti verjetno avto pozimi stoji kdaj tudi kje drugje in je mrzel ko se usedeš vanj. Tudi ko se cel segrejem, imam roke mrzle še celo dopoldne, če držim mrzel volan. In mrzel volan je mrzel še dolgo časa ne glede na temp. v avtu.
20 let sem vozil avte brez teh opcij in čisto mirno živel. Če bi me takrat vprašal o tem, bi verjetno enako rekel "da tega ne rabim".
Pri zadnjem avtu imam notri webasto, ogrevane sedeže in volan. Webasta načeloma ne uporabljam za predgretje avta, se pa avtomatsko vklopi ob zagonu motorja, da čim prej segreje vodo in začne pihat toplo. Ko sem notri je moj drugi klik na gretje sedežev in tretji klik gretje volana. Ga ni boljšega.
Zadevo po 10 dol 15 minutah izklopim, ker je že preveč, ampak prvih 15 je pa prav fajn.
Naslednji avto bo imel enake funkcije, nazaj ne grem več.
Ne vem pa zakaj nekatere wanna be mačote tako bolijo funkcije, ki jih sami nimajo.