Oglasi brez tel. št BOLHA

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ.

Mene pa dvignejo oglasi brez maila. Kupujem nek telefon, najdem željen model za dobro ceno.
Ni tel. pišem mail, pa model odgovori čez 3 dni.

Sploh ko kupujem kaj na hitro, in ko oglas nima tel. grem kar dalje, pač ne proda.

Imam v svojih oglasih vedno tel., in napisano še da mailov ne pregljejujem, ker noben še me ni
poklical: "Menjaš mobitel za dlančnik, medtem pa ko po mailu skozi težijo z butastimi menjavami,
čeprav mam napisano NE MENJAM KER KUPUJEM NOVEJŠI MODEL TELEFONA.

Že v osnovi kdor nima jajc poklicat itak ni resen kupec. Najlažje je poslat mail in se skrit
za piki.jakob@gmail.com. In kdor nima telefonske v osnovi ni resen prodajalec.

Pokličeš, s kod si, kdaj se lahko dobima in čaw. Ne pa da prvo 8 mailov v roku enega tedna, pol
pa še tri dni klicanja kdaj pa kako. Rufni, s kod si, grema preko pošte, pošli po povzetju.

Jaz tudi na bolhi nikoli ne dam telefonske... Napisem mail... druga pot za kontakt pa je preko bolhe... Konec koncev je oglas objavljen v elektronskem mediju... in zacetek naj se tudi odvija po elektronski poti. V mailu pa potem napisem tudi svojo stevilko...

Nisem pa nek dealer, da bi zivel od tega...ampak priloznosto kaj prodam, ko me zamika kaksna nova "igraca"
smile-1.gif
...