Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
In držim se pravila, da ko je nek podatek enkrat objavljen na internetu, ostane za vedno na internetu.
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Imam na telefonu nastavljeno, da mi čez dan preverja maile vsakih 10 minut. Sorry, če nekdo ne more počakati 10-15 minut na odgovor, v katerem mu bom (če je poslal normalen mail) sporočil svojo telefonsko, naj se gre slikat.
Najmanj, kar se mi da je to, da bom ob vseh možnih urah poslušal razne funkcionalno nepismene mutibariče, ki me bodo na koncu še pošiljali v rodne kraje, ker nočem spustiti cene. Ali pa takšne, ki bi radi, da jim zastonj pripelješ stvar na drugi konec Slovenije.
Istočasno pa je mail dober filter. Z ljudmi, ki ne znajo napisati normalnega maila, se niti ne ukvarjam.
Nazadnje pa je tukaj še zasebnost. Moje telefonske številke ne dobi vsak, ki ima 5 sekund časa. In držim se pravila, da ko je nek podatek enkrat objavljen na internetu, ostane za vedno na internetu. Že tako (zaradi službe) Google ve veliko o meni in nimam niti najmanjše želje javno objavljati še svojo telefonsko.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Glede na to, da se zlahka proda tudi brez telefonske številke, pa če imaš kot prodajalec bistveno manj sranja, zakaj pa ne?
Citat:
Kakršenkoli nadomestni ali rezervni del,
ki ga potrebujete seveda, se nudi !
Komuniciram samo z dovolj resnimi,
vljudnimi in pametnimi interesenti, ki se
v PRVEM kontaktu predstavijo z imenom in
priimkom, polnim naslovom (le tega zahteva
GPS) in GSM številko. Odgovarjam torej samo
na resna, pametna in logična vprašanja !
Ostali prosim NUJNO ne vzpostavljajte
kontakta ! Dostava možna vsak teden !!!
-odličen kompleten motor: ne manj kot 45EUR
-vžigalna tuljava: ne manj kot 10EUR
-sedež: ne manj kot 10EUR
-okvir: iskana roba, trenutno nimam
-vilice: ne manj kot 15EUR
-lita kolesa: ne manj kot 40EUR, za par seveda
-rezervoar: ne manj kot 10 EUR
-krmilo: 10EUR !
-nihajka Bravo, Si, Grillo: ne manj kot 10 EUR
-ODLIČEN originalen Bravo, rdeč, siva
16 colska 4 kraka kolesa, z dokumentom !
Barva in vse ostalo original, zelo ugodno !!!
Elektronski kontakt: xxx@gmail.com
ali po telefonu samo po 16.00 na
041 xxxxx !!!
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
jst dam telefonsko med slike in to tudi napišem.
to naredim zato, da moja številak čim manj kroži po netu, ker google najde tudi že zbrisane oglase z bolhe.