odvetniki

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem, saj ni panike kaj si al pa nisi, itak kolikor vidim, ni noben od po tvoje "zalezovalcev" karkoli razkrival.

Včasih sem te tu pa tam kaj vprašal "o tebi" pa ni bilo odgovora, zdaj so pa itak vse drugi povedali.

Drugače pa je res smešno to glede tvojega mentorja
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Težko razumem, da je nekdo z nekim forumovcem tako obseden, da na vse načine 'brska' za njim.
confused-1.gif
Možno, da je to manifestacija nemoči ob pomanjkanju argumentov za debato (kar sicer pri tebi načeloma ne bi smel biti problem), možno pa, da gre za kakšne bolj zavržene razloge. In izgovori v stilu 'jaz nimam nič s tem', 'bil je hec', 'drugi so odkrili' so pač zelo prozorni...

Dejstvo je, da je meni povsem vseeno, kdo in kaj ste v resnici ti, buco in johanca, kar kdo napiše tu gor, pač ob priliki 'vržem pod nos', niti na kraj pameti mi pa ne pade, da bi izven okvirov zapisov na alterju vohljal za kom ali ga celo zalezoval...

Eden 'vaših' je šel, če je verjeti njegovemu lastnemu zapisu, celo tako daleč, da je šel stalkat stardeca pred cerkev, kjer naj bi on pel
bonk.gif
Normalno, da se stardec ne oglaša več tu gor, no mogoče je bil pa to namen?

I

Izbrisan uporabnik #488

Daj no stieber relax, že na mobisxu je krožila tvoja slikca z bradico in podatki, tak da ne se glupirat. "vsi" te že dolgo poznamo.

Drugače pa povej kaj več to o petju v cerkvi, to pa me je začelo zanimati.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Mislim, da se glupirate kar sami v strašni želji izpasti 'kul' in z brskanjem po aktualnih zadevah, tole s suxom pa ne bo šlo skozi, je bil tvoj 'kolega' nepreviden in je napisal nekaj, kar je razkrinkalo informatorja (vidiš, kako dobro znamo zgodovinarji povedati stvari med seboj).
grin1.gif

MI-Irish-Coffee-glass.jpg

P.S.: a za suzico tudi dnevno brskate?

I

Izbrisan uporabnik #488

na suxu je bila tema s tvojo slikco, najbrž iz osebne izkaznice in ostali podatki, tam jih je zelo zanimalo kdo si
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

kolikor smo videli na forumu, mu je baje nekdo grozil al kaj in od takrat je nekak odsoten

je pa seveda obtoževal "nas"

I

Izbrisan uporabnik #488

misliš, da je tisto prava puška, ki jo je imel "Zajcev" na fotki?
še zdaj te je strah, ne?

nekdo mu je z jamo grozil, al kaj je že blo

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Glede 'strahu' sem že odgovoril tukaj Klik

Kako organi pregona obravnavajo nekoga, ki dela pizdarije z 'rekviziti', ki zgledajo kot orožje, pa to niso, pa menda kot pravnik veš? S tem, da je po mojem vedenju tista konkretna puška kar prava. No, saj smo te umirili.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kaj se treseš, saj od "mene" tudi vse veste- da sem majhen, buco, plešast, celo nekdo me je na kolesu videl v LJ.
shocked-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
To je pač nekdo na forumu pisal, kaj je res ali ne, ne vem, forumske fore pač, osebno te ne poznam in te tudi ne želim poznati, kar se mene tiče, tudi če si tri metre visok in imaš čupo kot grmovje
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Evo, spet si napisal, da sem v" tistih "letih..ti stalker ti. za oči ni problema- na 200m z lahkoto obrnem kakšnega kosmatega na dlako-brez optičnih pomagal.
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Glede na to, da si se sam nekaj hvalil z udeležbo v vojni leta 91, posebej mlad ne moreš biti, æelavost pa tudi praviloma ni znak nekih mladcev. Vid na 200 metrov še ne pomeni, da za razbiranje predmetov ki so v neposredni bližini, človek ne potrebuje očal.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Glih tolk sem mlad ali pa star, da sem bil zraven v pomembnih trenutkih za našo državo, ki jo zdaj argentinci in podobni uspešno potapljajo. Ampak, tolk pa nisem starostno siten kot ti, ki se v drugi temi pritožuješ čez hrup v LJ, čeprav si prej omenjene dogodke prespal z dudo v ustih.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Glede na to, da si se sam nekaj hvalil z udeležbo v vojni leta 91, posebej mlad ne moreš biti, æelavost pa tudi praviloma ni znak nekih mladcev. Vid na 200 metrov še ne pomeni, da za razbiranje predmetov ki so v neposredni bližini, človek ne potrebuje očal.

zdaj tudi vemo, zakaj nisi vojske videl...zaradi večnega študija...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.773
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Evo, spet si napisal, da sem v" tistih "letih..ti stalker ti. za oči ni problema- na 200m z lahkoto obrnem kakšnega kosmatega na dlako-brez optičnih pomagal.
tongue-1.gif

Buco ,ti si car.
zmaga.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

zdaj tudi vemo, zakaj nisi vojske videl...zaradi večnega študija...
Seveda, če sta pa z mentorjem obiskovala vse rdeče prireditve, pa je zmanjkalo cajta..
smile-1.gif

@fadil-vem ja, hvala.
srce-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
To je pač nekdo na forumu pisal, kaj je res ali ne, ne vem, forumske fore pač, osebno te ne poznam in te tudi ne želim poznati, kar se mene tiče, tudi če si tri metre visok in imaš čupo kot grmovje
evil.gif

Te je pa vljudno povabil na pijačo, da se dobita, tak nimaš kaj za delat, lahko bi se odzval, a ne
priden.gif