odvetniki

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
A ti si tudi študiral na mb pravni fakulteti?
confused-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Si znorel? Jaz prvo pravnika vprašam, kje je študiral, če je odgovor mb, ga vljudno odslovim.

samo kaki butl pa si ti...jao nam ce sedaj ze smrkavi zgodovinarji ocenjujejo pravnike...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Tako je- na forumu pametni kot hudič, vse znajo (elektro, gradbeništvo, avto, ....pravo) ko ga pa vprašaš, kdo je, pa stisne rit. Takim vseznalcem je najslajše zakasirat, ko te rabi.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
daj idi nazaj žličkat v jamo...

kdo si ti, da lahko ocenjuješ kvaliteto pravnikov glede na fakuteto?

'žliækajo' arheologi, mi uletimo, ko se najdejo pisani viri
grin1.gif

V zda je povsem jasno, da če končaš harvard, je to neka referenca.
grin1.gif

saj je neka uporabnica pred kratkim napisala, da določene firme diplomantov določnih šol ne jemljejo v službo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako je- na forumu pametni kot hudič, vse znajo (elektro, gradbeništvo, avto, ....pravo) ko ga pa vprašaš, kdo je, pa stisne rit. Takim vseznalcem je najslajše zakasirat, ko te rabi.
grin1.gif

Nimam pojma o štromu, ampak če sem prav prebral, si se krepko osmešil z neko modro žico, tako da bi dal štrom delat nekomu, ki se na to dejansko spozna in to, če je verjeti forumu, pač nisi ti.
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
grin1.gif

Nimam pojma o štromu, ampak če sem prav prebral, si se krepko osmešil z neko modro žico, tako da bi dal štrom delat nekomu, ki se na to dejansko spozna in to, če je verjeti forumu, pač nisi ti.
grin1.gif
No, saj take sem mislil, ki v pijanosti opleta z nekimi modrimi žicami in pušami..še sam ne ve, kaj sprašuje, kar nekaj blebeta.

definitivno pa tebi ne bi zaupal notranje dekoracije stanovanja, ker nimaš okusa -rdeči radiatorji, kje si pa še to videl.
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
glede na foh in ker vem kaj dela definitivno bi elektriko zaupal gattotu... poučevanje zgodivine pa tebi definitnivno ne...

Baje se zna gatto pogovarjat v cirilici
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Si znorel? Jaz prvo pravnika vprašam, kje je študiral, če je odgovor mb, ga vljudno odslovim.

Kaj pa Nova Gorica?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Rdečih radiatorjev tudi jaz še nikjer nisem videl, ne pri sebi, ne drugod.
grin1.gif

Saj niso pri tebi, ampak menda pri tvoji mami, kjer živiš
hysterical-1.gif

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Kaj pa Nova Gorica?
še huje. tudi na pdi se vidi razlika.
(diplomiral v LJ)

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Kaj pa Nova Gorica?
še huje. tudi na pdi se vidi razlika.
(diplomiral v LJ)

Kako pa opaziš razliko na pdi? Si v komisiji
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Tudi moja mama, kjer ne živim, nima rdečih radiatorjev. NG je najbrž nekje na ravni mb
evil.gif

No, pol pa pri fantu
priden.gif
al kje so te pač vzeli.