Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Si znorel? Jaz prvo pravnika vprašam, kje je študiral, če je odgovor mb, ga vljudno odslovim.
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
daj idi nazaj žličkat v jamo...
kdo si ti, da lahko ocenjuješ kvaliteto pravnikov glede na fakuteto?
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako je- na forumu pametni kot hudič, vse znajo (elektro, gradbeništvo, avto, ....pravo) ko ga pa vprašaš, kdo je, pa stisne rit. Takim vseznalcem je najslajše zakasirat, ko te rabi.
No, saj take sem mislil, ki v pijanosti opleta z nekimi modrimi žicami in pušami..še sam ne ve, kaj sprašuje, kar nekaj blebeta.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako je- na forumu pametni kot hudič, vse znajo (elektro, gradbeništvo, avto, ....pravo) ko ga pa vprašaš, kdo je, pa stisne rit. Takim vseznalcem je najslajše zakasirat, ko te rabi.
Nimam pojma o štromu, ampak če sem prav prebral, si se krepko osmešil z neko modro žico, tako da bi dal štrom delat nekomu, ki se na to dejansko spozna in to, če je verjeti forumu, pač nisi ti.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
glede na foh in ker vem kaj dela definitivno bi elektriko zaupal gattotu... poučevanje zgodivine pa tebi definitnivno ne...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Si znorel? Jaz prvo pravnika vprašam, kje je študiral, če je odgovor mb, ga vljudno odslovim.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Rdečih radiatorjev tudi jaz še nikjer nisem videl, ne pri sebi, ne drugod.
še huje. tudi na pdi se vidi razlika.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Kaj pa Nova Gorica?
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
še huje. tudi na pdi se vidi razlika.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Kaj pa Nova Gorica?
(diplomiral v LJ)
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Tudi moja mama, kjer ne živim, nima rdečih radiatorjev. NG je najbrž nekje na ravni mb