Od kdaj naprej te provida začne kaznovat?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Vsakič ga naredim z odliko
grin1.gif
Pomeni to, da napihaš 5?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.923
113
pri taščici
mac: upam da nisi bil ti tisti ki si bil zadnjič po TV ko je s prikolico ga žgal 130+.Omejitev je sicer za prikolico 80 kmh!!!!!!!!!!!Vsaj tako je rekel policaj na TV.
je pa bila normalna gradbena prikolica in ne za vate vozit.

danes vozim proti Domžalam pa me prehiti nek iveco tovornjaček od "Selkota".
zarad i tovornjakov na mojem pasu grem za njim, in kmalu ogotovim da zadeva leti 140!!

RAzumem da kombiji letijo 150, ampak "tovornjaki"

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
in kako vejo da so posebni primerki? preverjajo tablice in če je lastnik "pjanček" ga ustavijo?

Kolikor je meni znano je tako ,da ko pride novi policaj mu ostali policaji ki že poznajo domače ljudi in teren povejo in pokažjo vse....kdo je,kaj je,kje je.......kje se narkomani zbirajo,kateri pijanci vozijo po kateri poti....koga lahko in koga ne smejo ustavljat in tako naprej....praktično vse.Tako da skoraj ne rabi niti tabljice pogledat pa že ve kdo vozi in v kakem stanju.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Mnja, v mestih se je bolje zanesti na racunalnik in evidence. Tale tvoja praksa je ze ok samo ne v mestih in na avtocesti =)

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
mac: upam da nisi bil ti tisti ki si bil zadnjič po TV ko je s prikolico ga žgal 130+.Omejitev je sicer za prikolico 80 kmh!!!!!!!!!!!Vsaj tako je rekel policaj na TV.
je pa bila normalna gradbena prikolica in ne za vate vozit.

danes vozim proti Domžalam pa me prehiti nek iveco tovornjaček od "Selkota".
zarad i tovornjakov na mojem pasu grem za njim, in kmalu ogotovim da zadeva leti 140!!

RAzumem da kombiji letijo 150, ampak "tovornjaki"

saj so mene tudi hapsnili z obicajno prikolico. Tudi sam sem mislil da je omejitev 100km/h
d055.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Mah s prazno dvoosno prikolco za avte je šlo že 200+ ni nobene panike
Kamiončki pa letijo komot 140 pa še več, samo brez blokade morajo bit.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Če bi se prikoličarji držali 100 km/h, bi bilo že super. Tako pa vidiš tudi že divjake 150 km+.

Najbolj carski so pa divjaki z počitniškimi prikolicami in gasom do daske. Potem malo zapiha, rezerve moči nimajo več in jih zavrti in razfuka po celi avtocesti. Namreč težko prikolico ob nestabilnosti najlaže stabiliziraš tako, da malce potegneš z gasom. Ampak ker ne moreš več, pač ne moreš več.

Ogo

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Alan pravi:

Gre že, samo ko je pizdarija se pa ne ustaviš več kar tako. Pa ko ti zapleše pri tej brzini zna tudi biti zelo zanimivo.

Ogo

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Sicer nekateri avti preko VSA oz TSA stabilizirajo nihanje prikolice, vendar vseeno se ni za igrati s tem.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:

Gre že, samo ko je pizdarija se pa ne ustaviš več kar tako. Pa ko ti zapleše pri tej brzini zna tudi biti zelo zanimivo.

Ogo
Za ene je važno, da gre. Predvidevanje, kaj bi se lahko zgodilo, pa že zahteva preveč miselnega napora.

Wuulf

Zelenc'
29. nov 2009
3
0
1
Mene resno zanima. Vidim da si domač na relaciji Idrija-Tolmin in mislim, da sva se enkrat že srečala.