Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Zakaj že ????
sprasujem se.gif

Preberi, na kaj se nanasa odgovor... Ce je za uporabo teh brezplacnih SMSov pogoj Facebook, potem drugace ne bo slo....

Sicer pa itak so ze umaknili menda... Ali pa jaz ne najdem....
grims-1.gif

Tušmobil d.o.o. FB fani, zaradi izrednega zanimanja na storitvi FREE SMS smo se odločili, da le to nadgradimo in vam jo v najkrajšem možnem času ponovno ponudimo v uporabo. Vaš Tušmobil.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Če napišem nekaj na kratko o FB. To je zadeva za takšne, ki v realnem življenju nimajo prijateljev in se morajo zadovoljiti z virtualnimi prijatelji. Ne rečem, da se pač FB uporablja doma, ne pa da ti nedo na šihtu 8 ur čepi na FB in potem pride domov zaradi tega čisto zbit.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.249
7.048
113
Jaz sem samo mislil...da glede na to, da sem tušev uporabnik, bi lahko tudi za nas naredili kakšno free pošiljanje SMSov, tako kot ima simobil preko klape, bi pač mi imeli preko moj.tusmobil.si

Ne pa, da bi se moral človek zaradi tega na FB prijavit, ki je, IMO, stvar ki poneumlja ljudi, razen pač tisti, ki ga uporabljajo za samopromocijo.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Vsak dan molim, da bi jim Anonymous vse z*ebal. Ker ta FB je pa res .... adijo pamet. Me ne bodo na led speljali, pa četudi ti podarrijo doživljensko naročnino za brezmejnih X.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Zlo simpl je vse skupaj. So se pač odločili da bodo tole izvedli prej FBja in le člani FB bi imeli to storitev brezplačno. Če si član oz. če si na FBju pol to ni problem, če pa nisi pač imaš samo dve upciji. V kolikor ti je do tega se včlaniš na FB če ne pa pač tega ne boš imel. Meni je ideja všeč. Sedaj pa tukaj razglabljat kako tumast je FB nima smisla, ker itak zadevi ne bomo prišli do konca.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
torej še malo počakam, ker kot kaže bo naslednja akcija 6 mesecev brez naročnine potem pa grem prenest številko...
Je še kakšna akcija na vidiku
evil.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Sigurno Tušmobil postavlja nove bazne postaje nelegalno na Si.mobilove stolpe
shocked-1.gif

Pa tudi Si.mobilovi šraufi se množično šraufajo na Tuševe stolpe
shocked-1.gif

kako si to lahko dovolijo
wink-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
v zadnjem 3. mesecih sem na zemljevid tušmobilovih baznih postaj dodajal praktično skoraj samo bazne postaje, ki so bile aktivirane na Si.mobilovih stolpih.

Če pa Tušmobil postavi kakšno bazno, pa gre po nekaj mesecih ponavadi še Si.mobil gor
evil.gif

na AC LJ - NM pa Tušmobil + Mobitel postavljata skupaj nove bazne postaje.

Tušmobilove skupne gradnje
- s Si.mobilovim večinoma na podeželju (kjer signala od enega je, od drugega ni)
- s Mobitelom večinoma na avtocestah pa na objektih Telekoma Slovenije.

hipi

Zelenc'
14. sep 2011
11
0
1
Logično! Zakaj bi pa na istih metih imeli tri stolpe? Operaterji si delji stroške vzdrževanja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.