Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Eno vprašanje za tušmobilvce...a se še vedno da preizkusit tuševo omrežje za en teden?
smile-1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:

Citat:
Vsi, ki boste do vključno 5.2.2012 sklenili naročniško razmerje za paketa FREE 15 ali 20, boste lahko 6 mesecev plačevali kar 50% nižjo mesečno naročnino!

http://www.tusmobil.si/petdeset-procentni-popust-na-mesecno-narocnino.html

Mi lahko kdo pove, ali lahko koristim akcijo in grem iz mojega sedanjega paketa Vesolje na FREE20? Plačam prehod 10€, s tem, da imam 6 mesecev naročnino polovično?
Ali je v čem paket Vesolje boljši od FREE20?

V pogojih ponudbe sicer piše:
Ponudba je namenjena novim naročnikom, obstoječi naročniki z veljavnim aneksom pa se o načinu prehoda lahko informirajo na prodajnih mestih.

Selinchy

Zelenc'
15. dec 2010
21
0
1
Ta akcija velja za nove in stare naročnike, ki se vežejo z aneksom do 05.02.2012. Če že imaš aneks oz. vezavo, potem ne moreš tega koristiti, razen če odplačaš telefon in "štartaš z nule". Če pa si v retention kampanji (tj. ti do izteka manjkajo dva ali trije meseci in so te obvestili, da že lahko menjaš telefon), potem tudi lahko sodeluješ v tej akcijski ponudbi.

Ostalo pa velja, kot si rekel: 10,00 € je strošek prehoda in imaš potem, v primeru, da lahko koristiš akcijsko ponudbo, 6 mesecev znižano naročnino za 50%.
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kako se pa zadeva najbolj elegantno reši, če nimaž nobenega računa od operaterja pri katerem se nahajaš trenutno?

Selinchy

Zelenc'
15. dec 2010
21
0
1
V bistvu ti za prenos potrebuješ načeloma samo referenco plačanega računa, ne celoten račun v fizični obliki - seveda je odvisno od avtorizacij, včasih ga zahtevajo, včasih ne, odvisno od stranke.

Če računa nimaš, ga najpogosteje lahko zahtevaš pri svojem operaterju, da ti ga ponovno izdajo oz. ti pošljejo vsaj referenco - pri Telekomu Slovenije vem, da gre, ker je to stranka že pri meni naredila - je dobila SMS sporočilo z zadnjimi tremi referencami. Najbolje, da pokličeš na klicni center svojega operaterja, poveš svoje podatke in prosiš za referenco, kajti brez reference prenos ne more biti izvršen.

Najbolj eleganten in enostaven način pa je, da vzameš novo številko od Tušmobila
cheer.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ma novo številko je nerodno vzet, ker imaš veliko večino vezano na eno številko sploh če si operaterju zvest tako kot jaz že vrsto let (10+ let).

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Je še kdo tukaj iz Novega mesta? Zadnje čase se precej čudno obnaša Tušmobilovo omrežje. Imajo preveč novih naročnikov in presežene kapacitete oddajnikov v mestu? Kar iz ljubega miru si nedosegljiv, čeprav je signal, kličeš lahko, ko kdo tebe kliče si zaseden, čeprav nisi...
Pa ni kriv telefon, je testirano še z dvema.

Selinchy

Zelenc'
15. dec 2010
21
0
1
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ma novo številko je nerodno vzet, ker imaš veliko večino vezano na eno številko sploh če si operaterju zvest tako kot jaz že vrsto let (10+ let).

No, potem pa zrihtat referenco
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Selinchy pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

No, potem pa zrihtat referenco
smile-1.gif

men to banka rihta ko pride račun pa roma v peč takoj
evil.gif
zato ga nimam in me je ta akcija sedaj malo presenetila sem nekaj pričakoval v mesecu februarju...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Kasneje ni mogoče prenesti cifre? Da bi pač zdaj šel k tušu, vzel xy cifro, potem pa, takoj ko možno, preneseš pravo številko še tja, zgubiš sicer 1 mesec, ampak?

Selinchy

Zelenc'
15. dec 2010
21
0
1
Lahko ti kasneje preneseš številko, ampak potem tudi plačaš dvakratni znesek, tj. 10,00 €.
smile-1.gif

Pa po kateri logiki bi izgubil 1 mesec? Ne razumem
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
imaš mogoče aktivno data povezavo na EDGE?

Ja, v bistvu je res očitno to krivo. S 3G sem preklopil na 2G pa imam ves čas vklopljeno sinhronizacijo gmaila in podobno. 3G mi sedaj že dober teden ne dela OK, večkrat ni signala na istih področjih, kjer sem ga prej imel konstantno dobrega.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.