Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
http://www.zurnal24.si/najcenejsi-ponudnik-telefonije-zdaj-najdrazji-clanek-145123
Po 31.01.2011
Bo treba še en krat po tem datumu pogledat pakete ter ceno le teh, vključujoč tudi telefon
Lp.
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
http://www.zurnal24.si/najcenejsi-ponudnik-telefonije-zdaj-najdrazji-clanek-145123
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
dd še vedno naši sonarodnjaki padajo na nizke cene telefonov,..po drugi strani pa si marsikdo ne bo mogel privoščiti telefona, ki si ga želi,..
bomo videli kaj prinese prihodnjost,..
pa na spletni strani popravi:
Spletne trgovine Z mobilnimi telefoni
b
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Malo off ampak vseeno
Dandanes niti ni tolko pomembno, da poceni prideš skozi. Bolj je pomembno, da če je sranje, da ga ti nena max najeb... , da omrežje dela kot mora, da maš dobro podporo in da ni preveč drobnega tiska.
To, kot berem, ko pride do nekih problemov pri izračunu naročnine, itd... , so pri simobilu in tušu vedno uporabniki vse krivi. Pri mobitelu nisem dobil takega občutka oz. še nisem o čem takem bral.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Najbolj smešno je, da se reče "dandanes". Ravno "dandanes" je to prvo merilo, ko je kriza, vsaj pri nas, v tujini mogoče pa res ne.
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Prosil bi za eno potrditev ...
Kolikor je bilo meni znano naj bi se v M@ roamingu klici in SMS uporabljali (odštevali) iz zakuplene kvote (pri multipaketu) medtem, ko naj bi se MMS ter prenos podatkov plačeval po ceniku ne!?
Zanima me zato, ker sem pravkar prejel tušmobilov račun kjer imam obračunane SMS ne glede na to, da nisem porabil zakupljenih enot. Po klicu na klicni center sem dobil info, da se v m@ roamingu tudi SMS-i plačujejo po porabi in ne iz kvote.
Samo preverjam kdaj je se to spremenilo ali pa sem samo jaz živel v zmoti.
Sem pa skoraj prepričan, da sem prav tu na forumu prebral, da se SMS tudi v roamingu odštevajo iz zakupljene kvote!
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Pri FREE paketih se tudi v roamingu odštevajo od tvojega paketa, pri Brezmejnih pa jih plačuješ.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja krucefix, kaj pa naj mi, ko nimamo FBja?