Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana

Po 31.01.2011

Bo treba še en krat po tem datumu pogledat pakete ter ceno le teh, vključujoč tudi telefon
nahrung002.gif

Lp.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
dd še vedno naši sonarodnjaki padajo na nizke cene telefonov,..po drugi strani pa si marsikdo ne bo mogel privoščiti telefona, ki si ga želi,..
bomo videli kaj prinese prihodnjost,..

pa na spletni strani popravi:

Spletne trgovine Z mobilnimi telefoni

b

Lp iz prihodnosti .

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Malo off ampak vseeno

Dandanes niti ni tolko pomembno, da poceni prideš skozi. Bolj je pomembno, da če je sranje, da ga ti nena max najeb... , da omrežje dela kot mora, da maš dobro podporo in da ni preveč drobnega tiska.
smile-1.gif

To, kot berem, ko pride do nekih problemov pri izračunu naročnine, itd... , so pri simobilu in tušu vedno uporabniki vse krivi. Pri mobitelu nisem dobil takega občutka oz. še nisem o čem takem bral.

ne morem verjet da v .si berem kaj takega, da najnižja cena ni edino merilo izbire
shocked-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.250
7.048
113
Najbolj smešno je, da se reče "dandanes". Ravno "dandanes" je to prvo merilo, ko je kriza, vsaj pri nas, v tujini mogoče pa res ne.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zakaj bi bil vedno izgovor kriza? Kriza je tako pri nas, kot tudi drugje...

Zadnje leto ali dve je itak za vse kriva kriza... Ampak realno gledano zaenkrat pri nas se ni tiste taprave krize... Samo ozreti se je potrebno okoli sebe in realno oceniti situacijo ...
Ker smo ravno v forumu "mobilna telefonija"... pred precej leti, ko se ni bilo krize (vsaj omenjali je niso) in smo imeli se SIT ... je bil povprecen racun za uporabo mobilnika nekje med 1.000 in 2.000 SIT... to je danes, ce to preracunamo v € nekje med 4 in 8€ ... Danes, ko je kriza, pa je ta znesek vsaj se enkrat visji (bi prej rekel, da se celo vec - 20€?) ...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.250
7.048
113
Drugje imajo praviloma večje prihodke, pa tudi cene mobilne telefonije so nižje. Švabu ni blem dat 50€ na mesec, če ima 3k plače, pa čeprav je ime pred 2 letoma 4k plače.

Je pa verjetno odvisno s kakšnimi ljudmi imaš stik. Določene ljudi kriza ni prizadela, je pa kar dosti takšnih, ki jih je konkretno. Jaz sem imel pred 10 leti večji račun za GSM, ker se je pač več klicalo...zdaj se privat skoraj nikoga ne kliče, ko imamo razširjen email, MSN...itd...

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Prosil bi za eno potrditev ...
Kolikor je bilo meni znano naj bi se v M@ roamingu klici in SMS uporabljali (odštevali) iz zakuplene kvote (pri multipaketu) medtem, ko naj bi se MMS ter prenos podatkov plačeval po ceniku ne!?
Zanima me zato, ker sem pravkar prejel tušmobilov račun kjer imam obračunane SMS ne glede na to, da nisem porabil zakupljenih enot. Po klicu na klicni center sem dobil info, da se v m@ roamingu tudi SMS-i plačujejo po porabi in ne iz kvote.
Samo preverjam kdaj je se to spremenilo ali pa sem samo jaz živel v zmoti.
Sem pa skoraj prepričan, da sem prav tu na forumu prebral, da se SMS tudi v roamingu odštevajo iz zakupljene kvote!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Najbolj smešno je, da se reče "dandanes". Ravno "dandanes" je to prvo merilo, ko je kriza, vsaj pri nas, v tujini mogoče pa res ne.

ja ampak ker res ni denarja, so eni začeli razmišljat kaj je dolgoročno ceneje ... ne samo da danes prišparam 10 €
wink-1.gif

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Prosil bi za eno potrditev ...
Kolikor je bilo meni znano naj bi se v M@ roamingu klici in SMS uporabljali (odštevali) iz zakuplene kvote (pri multipaketu) medtem, ko naj bi se MMS ter prenos podatkov plačeval po ceniku ne!?
Zanima me zato, ker sem pravkar prejel tušmobilov račun kjer imam obračunane SMS ne glede na to, da nisem porabil zakupljenih enot. Po klicu na klicni center sem dobil info, da se v m@ roamingu tudi SMS-i plačujejo po porabi in ne iz kvote.
Samo preverjam kdaj je se to spremenilo ali pa sem samo jaz živel v zmoti.
Sem pa skoraj prepričan, da sem prav tu na forumu prebral, da se SMS tudi v roamingu odštevajo iz zakupljene kvote!

Jaz imam paket Free200, cca. 1 leto in že od začetka so se SMSji iz Mobitelovega omrežja zaračunavali posebej.
Ne vem pa, kako je to pri drugih paketih....

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Pri FREE paketih se tudi v roamingu odštevajo od tvojega paketa, pri Brezmejnih pa jih plačuješ.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ja že od vedno je tako. Pri Brezmejnih samo klici v Mobitelovem se odštevajo. Pri Free se pa klici in SMS, in torej edino podatki ne.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Nujno obvestilo10.01.2012
Tušmobil obvešča uporabnike, da bo v noči s torka, 10.1.2012 na sredo, 11.1.2012, med 23:00 in 04:00 uro potekala nadgradnja sistema, zato so v tem času možne kratkotrajne motnje v delovanju govornih in podatkovnih storitev. Hvala za razumevanje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.