Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Družba Tušmobil d.o.o. obvešča naročnike Tuštelekom xDSL interneta, da s 1.2.2012 stopi v veljavo nov cenik, ki bo obstoječega nadomestil v naslednjih točkah:

Mesečna naročnina Tuštelekom xDSL internet 256kbit/s/128kbit/s

Stara cena: 14,00€ z DDV

Nova cena: 17,00€ z DDV

Mesečna naročnina Tuštelekom xDSL internet 512kbit/s/128kbit/s

Stara cena: 17,00€ z DDV

Nova cena: 20,00€ z DDV

Mesečna naročnina Tuštelekom xDSL internet 1024kbit/s/256kbit/s, Tuštelekom20,

Tuštelekom ADSL BTS do 2M

Stara cena: 20,00€ z DDV

Nova cena: 23,00€ z DDV

Mesečna naročnina Tuštelekom xDSL internet 2048kbit/s/384kbit/s, Tuštelekom ADSL BTS do 4M

Stara cena: 23,00€ z DDV

Nova cena: 26,00€ z DDV

Mesečna naročnina Tuštelekom xDSL internet Tuštelekom30

Stara cena: 30,00€ z DDV

Nova cena: 35,00€ z DDV

Mesečna naročnina Tuštelekom xDSL internet Tuštelekom DVOJČEK BTS do 4M

Stara cena: 31,26€ z DDV

Nova cena: 35,00€ z DDV

Cenik bo objavljen na spletni strani www.tustelekom.si in dostopen na vseh prodajnih mestih Tušmobila. Za dodatne informacije in pojasnila pokličite Center za pomoč uporabnikom na številko 080 600 600.

Od objave sporočila o spremembi cene do njene uveljavitve imajo uporabniki, v skladu z določili 3. odst. 85. člena Zakona o elektronskih komunikacijah (UL RS, št. 13/2007-UPB1, 102/2007, 110/2009, 33/2011), pravico brez odpovednega roka in brez sankcij odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Ta pravica ne posega v siceršnje lastnosti pogodbenega razmerja, ki določajo obveznost plačila sorazmernega zneska ugodnosti ob odpovedi pogodbe pred potekom minimalnega obdobja.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Tonček se pa vsake toliko časa javi na tem in onem forumu da malo prepljuva čez konkurenco. Pohvalno...
In takrat zadene "Žebljico na glavico"
zmaga.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36

Za mesečno potrošenih 150 € v trgovinah Tuš (brez franšiz) članom Tuš kluba kar 6 mesecev zapored podarimo 5 € popusta za izbrane storitve Tušmobila.

5€ popusta na mesečno naročnino lahko pridobite v okviru in pod pogoji akcije »5€ popusta pri Tušmobilu«. Akcija velja do 31. 3. 2012.

Kako pristopite k akciji?
K akciji lahko pristopite do 31. 3. 2012.

1. KORAK: Svojo Tuš klub kartico povežite s Tušmobilom. Če ste to že storili, opravite le naslednji, 2. korak.
Pri blagajnah trgovin Tuš zahtevajte kupon za povezavo s Tušmobilom, v telefon vtipkajte kodo, ki je izpisana na prejetem kuponu in pritisnite tipko za klicanje.

2. KORAK: Aktivirajte akcijo 5 € popusta.
V svoj telefon vtipkajte ukazni niz *100*150# in pritisnite tipko za klicanje.

Dobro je vedeti
Istočasno ne morete imeti aktivirane akcije Tušmobil minute in akcije za 5 € popusta.
V primeru, da že imate aktivirano akcijo Tušmobil minute, jo lahko z ukaznim nizom *100*150# in pritiskom tipke za klicanje prekinete in aktivirate akcijo za 5 € popusta.
Akcijo 5 € popusta lahko izklopite z ukaznim nizom *100*150*7867# in pritiskom tipke za klicanje. Če ste imeli predhodno aktivirano akcijo Tušmobil minute, potem boste lahko le to ponovno koristili.
Vklop in izklop akcije lahko naredite le enkrat.
Mesečno vrednost nakupov lahko spremljate na vsakem računu ali v svojem Tuš klub računu.
Akcija velja za naročnike in predplačnike Tušmobila.
Pridobljen popust, ki ga v tekočem mesecu ne izkoristite, se ne prenese v naslednji mesec.
Več o akciji: http://tusmobil.si/koristite-5-eur-popusta-pri-tusmobilu.html

Nazadnje urejeno:

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik brezhibno pravi:
Tudi sam imam take težave že vsaj pol leta, vsak 3,4 klic mi po približno minuti pogovora prekine.

Tudi jaz imam iste težave na eni številki Simobila. To je pomoje stalnica pri vseh operaterjih.

Glede Free40 pa so bili pogoji jasni po mojem mnenju. Če nekoga kličeš v drugo omrežje več kot 1500 min, potem predvidevam da je večino klicev, ki jih opraviš zgolj za nekaj oseb. Prepričaj te, da gredo na TM in boste govorili zastonj neomejeno. Ena pravila pa morajo biti, a ni tko?

Še vedno pa preferiram Tušmobil mapram Simobilu, ker tam je pa stanje res katastrofa. Da ne govorim da za novo leto res nič ni delovalo.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:

Še vedno pa preferiram Tušmobil mapram Simobilu, ker tam je pa stanje res katastrofa. Da ne govorim da za novo leto res nič ni delovalo.
wink-1.gif

To pravi Tusmobilov uporabnik...
evil.gif
) nekaj minut cez polnoc ... iz Si.mobilove stevilke na Mobitelovo stevilko ... in je bil dostavljen cez nekaj sekund ... Tudi klici niso bili problem... tako, da je to navadna laz, da "res ni nic delovalo" ...

S Tusmobilom sem bil nekaj casa zadovoljen pri hitrostih mobilnega interneta... sicer je upload ponavadi bolj slab... download pa je bil na razlicnih lokacijah dober... V zadnjem mesecu, ko imam Tusmobilovo kartico v Galaxy Note predvsem za mobilni internet pa opazam, da so hitrosti na tistih lokacijah, kjer je prej bilo OK, precej slabe ... Poleg tega se velikokrat zgodi, da kljub dobremu signalu promet kar nekako ne stece... in browser javi, da ne more odpreti strani ...

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Poleg tega se velikokrat zgodi, da kljub dobremu signalu promet kar nekako ne stece... in browser javi, da ne more odpreti strani ...

Lahko potrdim, da se mi enako dogaja pri N900. Sem mislil, da je kaj narobe z mojim telefonom, pa sedaj vidim da nisem edini.

Nazadnje urejeno:

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Jaz pa nimam težav. Meni odpre vedno brez kakšnih problemov, tu pa tam sicer malo bolj počasi vendar dovolj hitro da me to ne moti. Ob prehodu v novo leto pa v centru Ljubljane nisem imel težav si signalom, ne dosegljivostjo. Vsa sporočila ki sem jih psolal so bil dostavljena in s kolegi smo si ceu večer pošiljali MMS-e, pa tudi takoj po polnoči sem se slišal z domačimi in ostalimi prijatelji in nisem zgobljau ne signale in ne veze. Meni je vse štimalo!

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sam sem poslal testni SMS (edinega za novo leto
smile-1.gif
) nekaj minut cez polnoc ... iz Si.mobilove stevilke na Mobitelovo stevilko ... in je bil dostavljen cez nekaj sekund ... Tudi klici niso bili problem... tako, da je to navadna laz, da "res ni nic delovalo" ...

Kje pa si bil? govorim za center Ljubljane, kjer verjamem da so bile bazne na polno zasedene
wink-1.gif
Vem pa da pri Mobitelu za vsak večji dogodek namestijo dodatne prenosne bazne postajem tako da ni motenj. Pri Simobilu zna biti pa to vsako leto problem tako za njihov koncert v Tivolju kot tudi za večje dogodke za novo leto. Odvisno od sreče, zgleda ti je šlo čez, meni v centru ni in je bila zamuda.
Na Tušmobilu normalno, tudi MMSi.

Glede interneta pa: sem že večrat napisal: ker imam iphone imam težave s Simobilovim internetom. 3G moram ugasniti med pogovori, ker mi preklaplja na 2g in konstantno meče ven, poleg tega da mi kuri baterijo.. ampak to je pri vseh. V zadnjem času sem opazil, da tudi Edge na Simobilu ne dela tako kot bi moral v Ljubljani. Recimo na ipadu in telefonu imam pa Tušmobil in mi vse dela normalno in hitro, tako da za internet pa me nikakor ne more nihče prepričati da je Simobil boljši.

Večinoma uporabljam v Ljubljani.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Letos sem jaz klical nemoteno iz Si.mobila v Si.mobil malo po polnoči. V Mobitelovo omrežje je kak klic dropnilo, samo je šla velika večina BP čez. LJ - Rudnik.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Sam sem na brezmejnih2000 paketu pa mam po porabi teh količin za klice 0.15€ pa še nisem porabil vseh enot in se tut ne trudim...ni kjer od ostalih dveh mi ne ponujata ....tak da
wink-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
to je edino pravilno. Mobilni operaterji naj skrbijo za pakete in ne za mobilne telefone.

Upam, da bodo sedaj končno oživele spletne trgovine:
http://www.svetidej.com/informacije/mobilna-telefonija/93-spletne-trgovine.html

Važno je, da ima operater najnižje cene paketov, kar Tušmobil ima. Zakaj bi naprimer plačeval Galaxy Taba pri Si.mobilu ki stane 650 € v redni prodaji, če ga dobiš na mobi svetu za 440 €.

Moje mnenje je celo, da operaterji ne bi smeli imeti 12 ali 24 mesečne vezave za telefon ampak nakup po redni ceni ali plačilu na obroke in brez vezave.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
dd še vedno naši sonarodnjaki padajo na nizke cene telefonov,..po drugi strani pa si marsikdo ne bo mogel privoščiti telefona, ki si ga želi,..
bomo videli kaj prinese prihodnjost,..

pa na spletni strani popravi:

Spletne trgovine Z mobilnimi telefoni

b

Nazadnje urejeno:

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Kdor si ne more privoščite telefona si ga pač ne bo. To je le za njihovo dobro. Ker operaterji s 24 mesečno vezavo si samo delajo sebi dobičke ter denarno škodo uporabnikom (preplačajo telefon)

S 24 mesečno vezavo je tudi onemogočen prehod med operaterji in s tem umetno zadrževanje cen paketov (ker vsi ne morejo preiti na drugega operaterja zaradi vezav). In je nižanje cen s tem upočasnjeno.

freepaketi.png

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:

S 24 mesečno vezavo je tudi onemogočen prehod med operaterji in s tem umetno zadrževanje cen paketov (ker vsi ne morejo preiti na drugega operaterja zaradi vezav). In je nižanje cen s tem upočasnjeno.

Saj nihce nikogar ne sili, da bi vzel telefon... in prehod NI onemogocen... le pogodbene obveznosti je ptorebno poravnati... in si "frej, kot pticek na vej'"
grims-1.gif

20111203-gmxwfqsh6dd263jwjrpu98tyjb.jpg

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Malo off ampak vseeno

Dandanes niti ni tolko pomembno, da poceni prideš skozi. Bolj je pomembno, da če je sranje, da ga ti nena max najeb... , da omrežje dela kot mora, da maš dobro podporo in da ni preveč drobnega tiska.
smile-1.gif

To, kot berem, ko pride do nekih problemov pri izračunu naročnine, itd... , so pri simobilu in tušu vedno uporabniki vse krivi. Pri mobitelu nisem dobil takega občutka oz. še nisem o čem takem bral.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Malo off ampak vseeno

Dandanes niti ni tolko pomembno, da poceni prideš skozi. Bolj je pomembno, da če je sranje, da ga ti nena max najeb... , da omrežje dela kot mora, da maš dobro podporo in da ni preveč drobnega tiska.
smile-1.gif

To, kot berem, ko pride do nekih problemov pri izračunu naročnine, itd... , so pri simobilu in tušu vedno uporabniki vse krivi. Pri mobitelu nisem dobil takega občutka oz. še nisem o čem takem bral.

Evo lih pri tem se nebi strinjal..jst sem lih pri Mobitelu najebal..ne bom govoril v čem ker ne bi rad odpiral starih ran...oo si.mobilu nimam kaj rečt razen omrežja ki jim šepa..væasih...

A samim Tušmobilom sem zlo zadovoljen..
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.