Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Če mene vprašaš, imaš telefon v k...
smile-1.gif

Če telefonu rečeš, da NE želiš prenosa podatkov v času gostovanja, se mora tega tudi držati.

Obrni se na servis. Verjetno imaš kak android (to je baje kar znana napaka pri androidih, pa ne vem zakaj).

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
kaj naj pregledam programsko kodo al kaj in najdem napako v njej? vec kot dat data v nastavitvah na off, zal neznam.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Probaj še reboot telefona po spremenbi data roaminga na off. Potem ti preostane samo še ročna izbira omrežja.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
data roaming nikol ni bil on, telefon pa rebotan 20x v tem obdobju nadgrajen iz androida 2.3.6 na 4.0.3 (vse uradni romi). malo cudno da bi isti bug ostal v dveh cisto razlicnih osih (tudi zasledil nisem, da bi kdo imel iste tezave s tem telefonom) plus v mobitel omrezju, ko gostujem se nikol ni prenasal podatkov. pol pa se peljem 2x 5km stran od hrvaske meje pa ze letijo podatki.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Kaj pa misliš, da je krivo, kot telefon?

Da je tuš hacknil telefon in ti namerno prestavlja na hrvaæko omrežje?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Kakšno vezo pa ima to s tem, da ti telefon sam preklopi na hrvate in potem prenaša podatke, čeprav imaš izklopljen prenos podatkov ko si v roamingu ?

To je tudi kriv tuš ?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Saj ima tuš vedno akcije.

Da pa bi tu točno izvedel, kaj točno pripravlja, je pa malce naivno misliti.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Men je pate smešn KLIK opcija telefon 23 pa tak gsm
grin1.gif

Važn da te pride vinjeta 552€ v 2 letih aneksa pa da ne morš srfat po netu
hysterical-1.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
sem malo bol pogledal, to se mi dogajalo ze pred posodobitvijo androida na ics. torej se na 2.3.6 ko sem apn nastavitve se mel vpisane. samo data roaming je bil vedno off. kar potrjuje tudi, da v mobitel omrezju pa ni nic podatkov.
sploh nevem zakaj me je na tmobile povezovalo. ce sem bil v slo (blizu meje) kjer je tako tusmobil kot mobitel signal
Zgleda, da je bil hrvaški signal močnejši, zato te je povezalo na njihovo bazno postajo. Že dolgo je znano, da hrvati ne upoštevajo predpisov oz. dogovorov in imajo bazne obrnjene tako, da vlečejo daleč v notranjost SLO.

Niso samo hrvatarji ''grdi'' ... jaz sredi Novigrada lovim Tušmobil in Mobitel, makaronarji so itak največje legende po celotnem radijskem spektru, ...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Folku ni jasno, da zastonj stvari enostavno ni, in da nekje se mora skrivati trik...

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Folku ni jasno, da zastonj stvari enostavno ni, in da nekje se mora skrivati trik...

Se strinjam, zastojn kosila ni.
Ampak zato, pa ti ni treba folk nategovat vse povprek, da gre za neomejen paket. Poveš jasno in glasno, da je v paketu samo 1500 minut v druga slovenska omrežja in to je to.

Čeprav tukaj mi diši na samomor iz zasede. Da vrhunski slovenski vodstveni kader na Šusmobilu sploh ni skopčal, da bo s takšnim paketom dobil ravno najbolj težke čvekače in sploh niso predvideli 1500 minut v paketu, pa potem zaračunavanje. Temveč so nenadoma začeli stranke kar blokirati kot neplačnike.
13.gif

Sicer pa je minuta medomrežne povezave 4 cente. Že 1500 minut v druga omrežja torej pomeni pri naročnini 40 EUR 20 EUR čistega minusa za Šusmobil. Kar spet potrjuje tezo vrhunskega slovenskega vodstvenega kadra in samomora iz zasede.
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.