Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Selinchy

Zelenc'
15. dec 2010
21
0
1
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Mislim da ne moreš kar tako zamenjati. Telefon mora na paketu, na katerega menjaš stati enako ali manj. Na free20 pa so telefoni dražji bili kot na Vesolje. Moj oče ni mogel menjati iz Brez200 na Multi200, samo zato, ker je telefon na multi200 stal 20€ več! Niti dovolili niso, da bi teh 20€ doplačal, preprosto ne moreš menjat, dokler imaš aneks, bizarno ampak tako so meni rekli takrat. Zato je pač mama na predplačniškem mobitelu, če pa ji ne dovolijo iti na tuš:)

Z Vesolja (19,90 €) greš brez težav na paket Free20 (20,00 €), saj gre za višji cenovni paket in ni sploh nobenih težav - edino 10,00 € se plača sam prehod.

Azgard, tvoj primer je pa drugačen, ker si šel na multipaket in multipaketi imajo drugačno SZU vrednost kot navadni paketi, tako da v multipaketu telefon več pride kot v navadnem paketu - zato pri tebi ni šlo.

Selinchy

Zelenc'
15. dec 2010
21
0
1
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
KSZ
A ma kdo telefonsko od MCC v Celju? Na stacionarno, zapisano na spletu se nihče ne javlja.

Če imaš kakšno splošno vprašanje ali če te zanima kaj v zvezi z aneksom, pogodbo, mi javi na zs pa ti lahko jaz v naši poslovalnici pogledam, ker sem ravnokar v službi. V Celju se bojo namreč bolj težko javili, ker imajo skoz gužvo.

Če pa moraš fiksno Celje kontaktirat, potem pa 03/600 0000. Žal je to edina številka/opcija.

Selinchy

Zelenc'
15. dec 2010
21
0
1
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Nekaj me zanima glede "zmanšanje paketa z aneksom". Bolj konkretno zanima me prehod iz Vesolje v Free5, oziroma v paket Brez. Na ceniku piše, kot da je strošek 40€ pri katerikoli zamenjavi, kjer je novi paket za 4€ ali več cenejši. Pa ugibam da to ne velja za čisto vse, da so izjeme, samo nikjer ne piše točno kake so, če kdo ve.. Najbrž mi ne dovolijo prehoda iz Vesolje na Brez:D

He he he, ja res je .. to ne velja za VSE pakete.
smile-1.gif

...iz Vesolja lahko greš navzdol oz. ostaneš na enaki ceni edino za paket BM1000 s plačilom za prehod 10,00 €
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vesolje na free15 ne gre če imaš aneks za telefon, če imaš aneks za popust pa je možen prehod ob plačilu 40€

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Danes pa račun na mojtušmobil ne dela. Vedno ko se hočem prijavit mi ponudi možnost odprtja novega računa

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
dela dela..sam je napaka prisotna da vedno zahtva številko gsm da ti pošle geslo... to se tut pri men dogaja oz nisi edini..

Nody

Pripravnik
10. dec 2011
55
0
6
Včeraj se sodelavka pohvali, da bo dobila Vinjeto za leto 2012 zastonj, ko bo sklenila naročniško razmerje pri Tuš mobilu.Mislila je, da bo plačala 5 € mesečne naročnine in dobila telefon za 1 €. A glej ga vraga, skirva se v pogojih in drobnem tisku. To kar je gledala ona, bi se vezala za 24 mesecev, in mesečno plačevala po 9 € . Všteto bi imela 100 enot. Seveda je treba prišteti še 10 € priklopa.
Račun se v nobenem primeru ne izide. V prvem letu bi tako plačala 118 €, v drugem pa 108 €. Vinjeta pa stanje 95 €.
Raje po vinjeto in daš 95 €.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
To je ekvivalentno mobitelovem NajNaj - obročno plačevanje aparata in nikakor ni skrito.. saj NA VELIKO PIŠE nad aparatu

npr

Opcija telefon 9
9€/mesec

Nody

Pripravnik
10. dec 2011
55
0
6
Ni ji bilo tako rečeno. Ko je klicala po telefonu je bilo rečeno Free 5, 5 € na mesec, vezava 24 mesecev, telefon 1 € in vinjeta zastonj.
Ko je prišla tja, je pa videla, da ni tako, in da je dejansko 9 €. To je mene zmotilo, nič drugega.

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
dela dela..sam je napaka prisotna da vedno zahtva številko gsm da ti pošle geslo... to se tut pri men dogaja oz nisi edini..
Vem da nisem edini in da je napaka, me pa zanima kaj storiš da prideš notri ko praviš da dela.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
KSZ
A ma kdo telefonsko od MCC v Celju? Na stacionarno, zapisano na spletu se nihče ne javlja.
Interne številke podjetja niso na voljo uporabnikom. Stranke, ki so na prodajnem mestu imajo prioriteto pred strankami na telefonu. Zaradi povečanega obsega dela se odzivni čas zaposlenih na telefon lahko podaljša.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Ekskluzivno! Izkoristi Tušmobilovo ponudbo - 2 meseca brezplačne mesečne naročnine na kateri koli TUŠMOBIL FREE paket z mobilnikom po izbiri! Prihrani do vrednosti 80 €! Rezerviraj svoj kupon za 0 € za FREE paket z vezavo in občuti svobodo pogovorov, SMS-ov, MMS-ov in prenosa podatkov!

Podrobnosti o ponudbi

Ena oseba lahko unovči do 2 kupona, ostale podari. Kuponi so unovčljivi do vključno 15.1.2012.
Ponudba vsebuje: 100% popust na največ 2 mesečni naročnini. Prvi mesec se popust obračuna od dneva aktivacije do konca koledarskega meseca.
Kupon lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki ob nakupu mobilnega telefona iz ponudbe ob vezavi za 24 mesecev na enega od FREE paketov ali za popust ob podaljšanju. Kupon unovčite v eni izmed 8 Tušmobilovih poslovnih enotah (glej spodaj). Ponudba ne velja za poslovne uporabnike.
Več informacij: 080 700 700, 080 373 333.
Rezervacija 1nadan kupona je BREZPLAČNA.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ja, na stacionarni se mi niso javili. Sem šel raje kar tja vprašat glede nagradne igre za 4S, a sem bil žal prepozen.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Vsi telefoni so odklenjeni (razen prepaid Samsung in Nokia).

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.