Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A kdo ve, kakšni so stroški, če hočeš dva Brezmejna 200 v 1 1000 spravit. Kako je potem z sedaj brezplačnimi dodatnimi številkami?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Če hočeš dva brez200 spravit na brez 1000, boš plačal brez1000 naročnino +2€ za dodatno številko=22. Brezplačna dodatna številka je bila samo začasna akcija takrat.

Pa če hočeš to narediti, mora vsaj en paket biti brez aneksa(oziroma ga boš moral odplačati). Drugi pa je vseeno če ima aneks, ker se ta lahko prenese na dražji paket.
Menjava paketa pa mislim da je 10€, to narediš samo z enim 200 paketom, ki bo potem nosilni. Drugi paket200 pa ukineš in preneseš iz njega številko na novega, kar je strošek 5€.(+stroški predčasne prekinitve, če imaš aneks)

Nazadnje urejeno:

Selinchy

Zelenc'
15. dec 2010
21
0
1
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Če hočeš dva brez200 spravit na brez 1000, boš plačal brez1000 naročnino +2€ za dodatno številko=22. Brezplačna dodatna številka je bila samo začasna akcija takrat.

Pa če hočeš to narediti, mora vsaj en paket biti brez aneksa(oziroma ga boš moral odplačati). Drugi pa je vseeno če ima aneks, ker se ta lahko prenese na dražji paket.
Menjava paketa pa mislim da je 10€, to narediš samo z enim 200 paketom, ki bo potem nosilni. Drugi paket200 pa ukineš in preneseš iz njega številko na novega, kar je strošek 5€.(+stroški predčasne prekinitve, če imaš aneks)

Zakaj bi pa ukinjal drugo številko? Če ti ukineš drugi paket BM200, potem izgubiš številko....potem bi bilo logično, da to naredi, edino če ima številko pri drugem mobilnem operaterju od katerega jo bo prenesel, in potem bi dejansko plačal 5 €, sicer pa mu tega ni treba...kolikor jaz razumem, bi on rad dve Tušmobilovi številki dodal v multipaket??

V bistvu je proces čisto preprost ... eden izmed teh dveh BM200 paketov se spremeni v nosilni paket multipaketa BM1000 (opomba: paket, ki bo nosilni paket, lahko prenese aneks za telefon ali popust). Ta nosilna številka bo potem tudi upravljala z računom in krila vse stroške (od naročnine, do dodatnih številk, itd.).
Drugi BM200 paket se pa pridruži v (kasneje) obstoječ multipaket - s tem da ne sme nanj biti vezan noben aneks. V primeru, da je, ga je treba odplačati, kot je že Azgard rekel.

Stroški: naročnina za Multipaket BM1000 (19,90 €) + 1 dodatna številka (2,00 €) = 21,90 €/mesec

P.S.: Prvi mesec boš še moral plačati 2 x 10 € za spremembo paketov ... tj. za vsak paket 10,00 €.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Hvala obema. Očitno bomo kar na obstoječih ostali, ker je preveč teh manipulativnih stroškov
smile-1.gif

Bomo kvečjemu en B200, kjer smo trije, dal na 1000 (potem je, če prav razumem, samo 10 € za spremembo paketa). Ta drug bo pa do konca 24 mesecev ostal tak kot je. Itak mamo še 1 fraj številko na prvem, da bomo pol naredili zamenjavo številke.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Jaz pa sem razumel , da če boš spreminjal iz 200 v 1000, da boš izgubil tudi zastonj 2 dodatni številki, torej da bi jih po prehodu plačeval vsako po 2€ mesečno.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Aja še tole, če hočeš na enem paketu 1000ko, si vklopi bonus 1000, pa boš za skupno 20€ dobil 200+1000 enot pa še nobene spremembe ti ne bo treba delati.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kaj pa, če imaš paket Vesolje, kjer si vzel telefon na aneks, zdaj bi pa šel na Free20. To gre? Telefon je bil Ideos X5.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kaj pa, če imaš paket Vesolje, kjer si vzel telefon na aneks, zdaj bi pa šel na Free20. To gre? Telefon je bil Ideos X5.

Da, lahko. Strošek je 10 evrov zaradi zamenjave paketa - sicer pa greš itak na boljše
cool-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Mislim da ne moreš kar tako zamenjati. Telefon mora na paketu, na katerega menjaš stati enako ali manj. Na free20 pa so telefoni dražji bili kot na Vesolje. Moj oče ni mogel menjati iz Brez200 na Multi200, samo zato, ker je telefon na multi200 stal 20€ več! Niti dovolili niso, da bi teh 20€ doplačal, preprosto ne moreš menjat, dokler imaš aneks, bizarno ampak tako so meni rekli takrat. Zato je pač mama na predplačniškem mobitelu, če pa ji ne dovolijo iti na tuš:)

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Lahko greš iz Vesolja na Free20. Vsaj jaz sem to lahko še pred 1 mesecem
smile-1.gif

Gre brez težav, sicer pa je najbolje, da pokliče na 070 700 700 in jih vpraša za njegovo številko in paket.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Aja še tole, če hočeš na enem paketu 1000ko, si vklopi bonus 1000, pa boš za skupno 20€ dobil 200+1000 enot pa še nobene spremembe ti ne bo treba delati.
To je ena opcija, ampak velja samo za eno številko znotraj Multipaketa. Če pa bi želeli vsi to koristiti je pa edina opcija izboljšat paket. Kjer pa po moje še vedno ostanejo brezplačne dodatne številke.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Mislim da ne moreš kar tako zamenjati. Telefon mora na paketu, na katerega menjaš stati enako ali manj. Na free20 pa so telefoni dražji bili kot na Vesolje. Moj oče ni mogel menjati iz Brez200 na Multi200, samo zato, ker je telefon na multi200 stal 20€ več! Niti dovolili niso, da bi teh 20€ doplačal, preprosto ne moreš menjat, dokler imaš aneks, bizarno ampak tako so meni rekli takrat. Zato je pač mama na predplačniškem mobitelu, če pa ji ne dovolijo iti na tuš:)
Lahko!

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Aha, no potem se očitno za ostale pakete da, samo Multipaketi so drugačni, ne vem sicer zakaj ta razlika, pol sm pa valda avtomatsko sklepal, da je tudi pri ostalih paketih enako. Sem najdel pod pogoji za Multipakete:
Citat:
V primeru, da ima naročnik, ki želi postati
nosilec Multipaketa, veljaven Aneks za razširjeni paket z zneskom ugodnosti, ki presega
najvišji znesek ugodnosti, ki ga omogoča Multipaket, spremembe BREZMEJNEGA paketa v
Multipaket ni mogoča.

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
A ma kdo telefonsko od MCC v Celju? Na stacionarno, zapisano na spletu se nihče ne javlja.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Nekaj me zanima glede "zmanšanje paketa z aneksom". Bolj konkretno zanima me prehod iz Vesolje v Free5, oziroma v paket Brez. Na ceniku piše, kot da je strošek 40€ pri katerikoli zamenjavi, kjer je novi paket za 4€ ali več cenejši. Pa ugibam da to ne velja za čisto vse, da so izjeme, samo nikjer ne piše točno kake so, če kdo ve.. Najbrž mi ne dovolijo prehoda iz Vesolje na Brez:D

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.