Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Same hude praznične igračke
smile-1.gif

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Sem ravnokar dobil sms o tej akciji.
Mi pa še vedno nikakor ne rata aktivirati e-računa. Probal sem v Chrome in IE, po navodilih kot so jih sedaj dali gor (brez SI56, brez presledkov in vezajev), pa še vedno javlja da je napačna številka računa.

stole

Pripravnik
28. mar 2008
166
14
18
frenky666 nisi edin,tudi meni ne uspe,na suportu,ko uspeš do njih pridit pa pravjo,da dela brez problemov.kaj moreš,ga pač ne bom imel,da bi pa zaradi tega posebej hodil v njihov center,se mi pa ne isplača,ne cenovno in ne časovno,so vsi predaleč.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@Smrkc

To velja tudi za tiste naročnike,ki v paketu nimajo vključenih MMS?

da, za vse uporabnike...

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik stole pravi:
frenky666 nisi edin,tudi meni ne uspe,na suportu,ko uspeš do njih pridit pa pravjo,da dela brez problemov.kaj moreš,ga pač ne bom imel,da bi pa zaradi tega posebej hodil v njihov center,se mi pa ne isplača,ne cenovno in ne časovno,so vsi predaleč.

in @stole: pošljita mail z vsemi podatki in opisom napake na info@tusmobil.si

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Kdaj bodo kaj pokrite Poljčane? Sem bil kar presenečen, da na hribčku nad Poljčanami nič ne lovi.

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
a kdo ve, kaj se dogaja z dobavo galaxy note ?????
če kličeš na poslovalnice, fašejo živčnega in te šibnejo na info center...tam pa kratko...ni dobavljiv...
kdaj, kje in če sploh bo do novega leta za dobit galaxy note...tko iz prve roke...

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
ko bodo tvoje razmišljanje povzeli vsi operaterji...bo pač tko, trenutno pa sprašujem za tusmobil operaterja in njegovo akcijo...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Pa saj je dobavljiv v redni prodaji:

http://www.mobisvet.si/index.p...=56&lang=sl

Naj operaterji raje skrbijo za to kar jim je poslanstvo...čimboljše storitve na področju mobilnih storitev, železnino se pa kupuje v trgovinah.

Eh, to je pa kar dobro, da imajo operaterji tudi subvenconirane telefone, kdo bi drugače plunil 700 eur naenkrat, ali pa šel na banko si vzet kredit. "Mobilni kredit", sicer se ne sliši slabo za nov bančni produkt
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
@ksz

Čisto resno: rad bi slišal neodvisno mnenje, kako je z kvaliteto mobilnega interneta po Sloveniji (prenosi, pokritost)? Ne želim nabijanja PR predstavnikov, tam je vse super-duper.
1 EUR proti 5 EUR na dan je razlika. Pa 5 EUR za SIM se mi tudi ne zdi pretirano. Rabim ga pa občasno, ampak ne fiksirano na eni lokaciji.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Na voljo imaš brezplačno testno obdobje. Pojdi na eno izmed poslovalnic Tušmobil in vzame testni mobilni internet za 7 dni.

V 1 tednu lahko stestiraš na vseh lokacijah, ki te zanimajo. Če ti ne odgovarja, enostavno prineseš opremo + sim kartico nazaj, katero si jo dobil
smile-1.gif

To je to.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
@ksz

Čisto resno: rad bi slišal neodvisno mnenje, kako je z kvaliteto mobilnega interneta po Sloveniji (prenosi, pokritost)? Ne želim nabijanja PR predstavnikov, tam je vse super-duper.
1 EUR proti 5 EUR na dan je razlika. Pa 5 EUR za SIM se mi tudi ne zdi pretirano. Rabim ga pa občasno, ampak ne fiksirano na eni lokaciji.

Jaz sem testiral simobil, mobitel in tušmobil.

Mobitel edini dela "na nivoju", vse ostalo je zabasano, predvsem upload je bogi.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.