Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
13.583
1.765
113
124
se vidi da si še mlad in se še nisi srečal z veliko problemi , za takšno malenkost pa se res ne splača obremenjevati, klic na 080 in reklamacija rešena če ne gre 1. pa gre 3., skratka pozabi vse skup in uživaj v življenju
pozdrav.gif

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
imel podobne tezave na simobilu, ko sem jih zapuscal, pa so mi kasirali 12€ pogodbene kazni, ceprav sem prekinil zaradi podrazitev.

tega pac nesmes jemat osebno. za njih si samo ena stevilka med mnogimi. tako, da se hitro kaj pozabi
wink-1.gif
zato pa jih veckrat opomnis.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.713
159
63
Imam 31 let, ne me dajat med mlade, čeprav bi bilo lepo...
smile-1.gif

Vem tudi, da 12 EUR ni veliko, ampak predstavljaš si en klic na 080 in bo rešeno. Pa žal ni bilo tako.

Sicer pa očitno se bo rešilo, oglasil se mi je eden, ki je zaposlen na Tušmobilu, kakor vidim...

LP

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
ksz

Mogoče kdo ve, zakaj ne morem narediti e-računa, ko kliknem na zavihek "Računi", se mi prikaže tole obvestilo. Morda zato, ker je naročniško razmerje na pravno osebo (s.p.)?
1376636-Breznaslova.jpg

Priponke

• 1376636-Breznaslova.jpg
    1376636-Breznaslova.jpg
    35,4 KB · Ogledi: 117

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
ksz

Mogoče kdo ve, zakaj ne morem narediti e-računa, ko kliknem na zavihek "Računi", se mi prikaže tole obvestilo. Morda zato, ker je naročniško razmerje na pravno osebo (s.p.)?

To bo najbrž enak razlog, kakršnega sem imel sam. Ob sklenitvi naročnine nisem določil nosilno tel.št., oni temu pravijo Master. Pa sem mogel to naknadno urediti in sicer greš na prodajno mesto, razložiš za kaj se gre, ponavadi se izpolne en obrazec, če se še spomnem piše nekaj v zvezi z; upravljanje storitev seznama št., nekaj takšnega. To boš lahk uredil, če si nosilec naročnine in če je tvoja tel.št. dejansko nosilna, sicer lahko to ureja samo lastnik in lahko določa, katera tel.št. bo nosilna.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
tako je, na prodajni enoti se izpolne obrazec, kjer za posamezne številke določiš pravice za upravljanje z računom (aktivacija dodatnih paketov na daljvo, naročilo razčlenjenega računa in tudi pregled računov na tuškabini/moj.tusmobil.si). Zadevo uredi naročnik, torej lastnik s.p.-ja, master nima veze
wink-1.gif

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
tako je, na prodajni enoti se izpolne obrazec, kjer za posamezne številke določiš pravice za upravljanje z računom (aktivacija dodatnih paketov na daljvo, naročilo razčlenjenega računa in tudi pregled računov na tuškabini/moj.tusmobil.si). Zadevo uredi naročnik, torej lastnik s.p.-ja, master nima veze
wink-1.gif

Uf, ste potem napredovali. Jaz sem eden tistih, ki sem moral obrazec napisati na prazen list. Ne sicer za primer e-računa, ampak za odjavo razčlenjenega računa na s.p.
Sem pa bil že dvakrat v Tušmobilu nasproti Koloseja ravno s tem namenom, da uredim s tem e-računom. Seveda obakrat brez uspeha. Kako že pravijo, v tretje gre rado.
stupid-1.gif

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
si bil tudi Si. naročnik? in kdaj preideš na Mobitel , Debitel?
b

Na Mobitel preidem, ko bom zamenjal kakšnega poštenjaka v EU parlamentu (npr. vašega Thalerja), račune mi boste plačevali pa davkoplačevalci. Drugače zame ni računice glede Mobitela. Debitel pa ... ? A ni to samo za uporabnike znotraj AC skupine?
hysterical-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Teden brezplačnih MMS sporočil med 12.12. do 18.12.2011. Za naročnike in predplačnike. Pošiljanje velja tudi iz Mobitelovega omrežja.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.