Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Telefoni vidim, da so se kar konkretno podražali...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ej porkafix no, al še naj bolj zaklejem, zakaj ne more tuš spremeniti pogojev za sklepanje naročnin, ki so napisano na netu. Ker so drugačni, kot jih prakticirajo v centrih...pride človek ves vesel tja, hoče sklenit naročnino, potem pa rečejo, da rabiš plačilni list iz podatek o zaposlitve, a na strani ni nič tem.
Krucefix no, še malo pa bom prijavil tole nekam, ker je res čisto zavajanje...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja, ampak potem prideš lepo do tuš centra, rečeš, da bi rad sklenil razmerje in rečejo da moraš dati plačilni list ali povedati podatke o zaposlitvi. Kar pa tu ne piše, tu samo piše, da je to potrebno za paket Brezmejni X.
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Ja, ČE se odločiš za kreditiranje je Tuš najugodnejši tudi za ta dva aparati, ki mata zdaj manj subvencije. Problem je, če nočeš kreditiranja, se ti pa teh telefonov sploh ne splača več kupovat, ampak vzameš popust, pa kupiš v prosti prodaji. V tem primeru v roku dveh let prideš skoz enako ugodno, kot si pred tole spremembo.
A bojo vsi mobiteli doživeli tako spremembo?
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
A bojo vsi mobiteli doživeli tako spremembo?
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja, ampak potem prideš lepo do tuš centra, rečeš, da bi rad sklenil razmerje in rečejo da moraš dati plačilni list ali povedati podatke o zaposlitvi. Kar pa tu ne piše, tu samo piše, da je to potrebno za paket Brezmejni X.
Namenoma sem ti celo oznacil besedilo, kjer pise tocno to, kar zahtevajo na prodajnem mestu.... Predvidevam, da nisi predlozil bancne kartice ... vsaj omenil nisi nikjer, da si ... (ali pa sem jaz spregledal) ...
Ce isces nekaj za pokritizirat, bos to tudi vedno nasel...