Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Selinchy

Zelenc'
15. dec 2010
21
0
1
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Vsi telefoni so odklenjeni (razen prepaid Samsung in Nokia).

Res je, da so vsi telefoni odklenjeni, med drugim tudi prepaid Nokia C1-01 - smo dobili posebno obvestilo o tem. Samo prepaid Samsungi so zaklenjeni.

Lp

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
gledam sedaj te free pakete in telefone za en evro v povezavi z dodatnim zakupom gigabajtov. Pa se toliko prenosa podatkov res splača imet? Recimo če imaš galaxy nota kaj vse moraš početi, da pokuriš vse zakupljene podatke?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
gledam sedaj te free pakete in telefone za en evro v povezavi z dodatnim zakupom gigabajtov. Pa se toliko prenosa podatkov res splača imet? Recimo če imaš galaxy nota kaj vse moraš početi, da pokuriš vse zakupljene podatke?

Da poslušaš in gledaš svojo playlisto na youtubu dokler sediš na školjki
hysterical-1.gif

Lp.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

hysterical-1.gif

Lp.

Če nimaš kaj pametnega za odgovorit je včasih tudi boljše če si tiho.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Bilo je prelepo, da bi bilo (in ostalo) res:

OBVESTILO O SPREMEMBI CEN
30.12.2011
Uporabnike Tušmobilovih naročniških paketov FREE obveščamo, da se s 01. 02. 2012 spremenijo cene storitev, opravljenih po porabi v posamezni paket vključenih količin in sicer:
• Klici v fiksna in mobilna slovenska omrežja 0,1200 EUR/min
• SMS sporočilo 0,1200 EUR
• MMS sporočilo 0,1200 EUR
• Prenos podatkov v omrežju Tušmobil 0,1200 EUR/MB

V izogib dvomu navedene spremembe ne vplivajo na klice in druge storitve (SMS, MMS, prenos podatkov; skupaj s klici “storitve”) za posebne in komercialne številke, ali storitve, ki so prejete ali vzpostavljene iz tujine ali klice v tujino. Cene vključujejo DDV.

Od objave sporočila o spremembi Pogojev do njihove uveljavitve imajo uporabniki pravico v skladu z določili 3. odst. 85. člena Zakona o elektronskih komunikacijah brez odpovednega roka in brez sankcije odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Ta pravica ne posega v siceršnje lastnosti pogodbenega razmerja, ki določajo obveznost plačila sorazmernega zneska ugodnosti ob odpovedi pogodbe pred potekom minimalnega obdobja.

Vir: Tusmobil

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

hysterical-1.gif

Lp.

Če nimaš kaj pametnega za odgovorit je včasih tudi boljše če si tiho.

Jaz sem ti samo želel povedati kaj se dogaja, nisem mislil, da ti to počneš in zakaj je ponavadi potrebno, da paket vsebuje precejnšno količino volumna za prenos podatkov
wink-1.gif

Lp.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ja saj zato se spraševal, ker se mi to zdi zelo veliko, rad pa bi si naredil eno predstavo a se to da porabit in kaj vse moraš počet da uporabiš vse kar se porabe podatkov tiče

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Zato vzameš paket, kje ne prekoračiš minut
smile-1.gif
primer: free20 (kjer imaš vse neomejeno, razen 400 minut na ostala omrežja).

Če ti je seveda 400minut v ostala omrežja dovolj
cool-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
non stop vključen prenos podatkov zaradi takšnih in drugačnih aplikacij, ki za delovanje potrebujejo prenos podatkov. Non stop brskanje po spletu, gledanje youtube in MB kar letijo....

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
kaj te s tusmobilom je? pravkar gledam porabo pa mam 10€ prenos podatkov v tmobile na hrvaskem.

na telefonu do pred 5min sploh nisem mel apnjov vpisanih
plus izkloplen prenos podatkov v roamingu.

Selinchy

Zelenc'
15. dec 2010
21
0
1
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
kaj te s tusmobilom je? pravkar gledam porabo pa mam 10€ prenos podatkov v tmobile na hrvaskem.

na telefonu do pred 5min sploh nisem mel apnjov vpisanih
plus izkloplen prenos podatkov v roamingu.

Si podal reklamacijo?

Sicer pa je zapora prenosa podatkov veljavna za Mobitelov roaming, ne vsesplošno .. tako da tebi vseeno jemlje dol MB, če si na hrvaškem omrežju.

Če bi si hotel izklopiti kakršnekoli klice ali prenos podatkov v hrvaškem omrežju, bi moral vklopit zaporo gostovanja v tujini.

Če želiš, lahko jaz v službi preverim, kaj in kako, samo boš najverjetneje moral podati reklamacijo - za take zadeve jih vedno sprejemamo. Če želiš, pusti podatke na pvt pa ti javim, samo do torka ne bo nič, ker so naši CRM-jevci šli na predčasen dopust.
cheer.gif

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
zaporo podatkov v gostovanju mam v telefonu nastavleno, ne na tusmobilu
smesno mi je, ker odkar sem nagradil na ICS se sploh nisem mel apn nastavitev (internet pa mmsi v tusmobilu nista delovala. nevem kako sta lahko na hrvaskem) pa ce bi telefon ignoriral to blokado, da bi blo kaj narobe s telefonom, bi tud v mobitel omrezju ignoriral. tako pa v mobitelu ni prenosa, tmobile pa po 5kb neke seje, 1€ cena vsakic.

drugac pa sem ze poslal mail glede tega na info tusmobil.

Nazadnje urejeno:

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
sem malo bol pogledal, to se mi dogajalo ze pred posodobitvijo androida na ics. torej se na 2.3.6 ko sem apn nastavitve se mel vpisane. samo data roaming je bil vedno off. kar potrjuje tudi, da v mobitel omrezju pa ni nic podatkov.
sploh nevem zakaj me je na tmobile povezovalo. ce sem bil v slo (blizu meje) kjer je tako tusmobil kot mobitel signal

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
sem malo bol pogledal, to se mi dogajalo ze pred posodobitvijo androida na ics. torej se na 2.3.6 ko sem apn nastavitve se mel vpisane. samo data roaming je bil vedno off. kar potrjuje tudi, da v mobitel omrezju pa ni nic podatkov.
sploh nevem zakaj me je na tmobile povezovalo. ce sem bil v slo (blizu meje) kjer je tako tusmobil kot mobitel signal
Zgleda, da je bil hrvaški signal močnejši, zato te je povezalo na njihovo bazno postajo. Že dolgo je znano, da hrvati ne upoštevajo predpisov oz. dogovorov in imajo bazne obrnjene tako, da vlečejo daleč v notranjost SLO.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.