Citat:
Uporabnik tado pravi:
Vsi telefoni so odklenjeni (razen prepaid Samsung in Nokia).
Res je, da so vsi telefoni odklenjeni, med drugim tudi prepaid Nokia C1-01 - smo dobili posebno obvestilo o tem. Samo prepaid Samsungi so zaklenjeni.
Lp
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Vsi telefoni so odklenjeni (razen prepaid Samsung in Nokia).
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
gledam sedaj te free pakete in telefone za en evro v povezavi z dodatnim zakupom gigabajtov. Pa se toliko prenosa podatkov res splača imet? Recimo če imaš galaxy nota kaj vse moraš početi, da pokuriš vse zakupljene podatke?
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
gledam sedaj te free pakete in telefone za en evro v povezavi z dodatnim zakupom gigabajtov. Pa se toliko prenosa podatkov res splača imet? Recimo če imaš galaxy nota kaj vse moraš početi, da pokuriš vse zakupljene podatke?
Da poslušaš in gledaš svojo playlisto na youtubu dokler sediš na školjki
Lp.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Da poslušaš in gledaš svojo playlisto na youtubu dokler sediš na školjki
Lp.
Če nimaš kaj pametnega za odgovorit je včasih tudi boljše če si tiho.
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
kaj te s tusmobilom je? pravkar gledam porabo pa mam 10€ prenos podatkov v tmobile na hrvaskem.
na telefonu do pred 5min sploh nisem mel apnjov vpisanih
plus izkloplen prenos podatkov v roamingu.
Zgleda, da je bil hrvaški signal močnejši, zato te je povezalo na njihovo bazno postajo. Že dolgo je znano, da hrvati ne upoštevajo predpisov oz. dogovorov in imajo bazne obrnjene tako, da vlečejo daleč v notranjost SLO.Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
sem malo bol pogledal, to se mi dogajalo ze pred posodobitvijo androida na ics. torej se na 2.3.6 ko sem apn nastavitve se mel vpisane. samo data roaming je bil vedno off. kar potrjuje tudi, da v mobitel omrezju pa ni nic podatkov.
sploh nevem zakaj me je na tmobile povezovalo. ce sem bil v slo (blizu meje) kjer je tako tusmobil kot mobitel signal