Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
http://tusmobil.si/mobilni-telefoni.html#m_mid193

a lahko ta telefon vzamem z free20 in dobim isto vinjeto zraven, a je to samo na free5

hvala lepa za odgovor

Če dober pogledaš tabelo, lahko vzameš v vseh paketih torej tudi v paketu Free20
smile-1.gif

Lp.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Govori se da prihaja v Slovenijo nov telefon Huawei Vision. A ima mogoče kdo kakšne informacije za kateri model oz. za kakšen telefon gre?

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Meni izgleda kar uredu igračka: Huawei Vision z operacijskim sistemom Android Gingerbread 2.3 OS predstavlja zlitje stila in funkcij . Navdušil bo z rahlo okrivljenim zaslonom in 3D uporabniškim vmesnikom. Ohišje je iz enega kosa. Trenutke boste lahko ovekovečili z 5MP fotoaparatom, ki vsebuje avto fokus in LED bliskavico. Telefon je zaradi svojega inovativnega dizajna prejel tudi nagrado Product design award 2012. Lepo se bere, kdaj bo na voljo, da zadevo probamo?

xc7

Pripravnik
20. jul 2011
50
0
6
Kdo bi sploh hotel it na tušmobil zdaj ko so cene telefonov navil v nebo?!
Huawei U8850 Vision iz nemčije 250€ +15€ poštnine
Samsung Galaxy S2 16GB 445€, ....
handyshop.de,....

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik xc7 pravi:
handyshop.de,....

Ja in?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Kdo pa danes še menja operaterja zaradi ugodnega nakupa telefona, kaj niso bolj pomembne sedaj storitve, cena in kvaliteta omrežja...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
zakaj tako misliš?

Ker so časi mobilne telefonije pri nas zelo...nejasni...poglej recimo, kaj se je zgodilo poleti lani s simobilom.

Če človek res ne rabi mobitel (torej operaterja mobitel) potem se nima smisla vezat, ker konkurenca bije hud boj in ko človek gleda na vsak euro, lahka menjava operaterja pride še kako prav.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik xc7 pravi:
handyshop.de,....

Odlično, potem samo še vzameš popust 25% na naročnino, namesto aneksa za mobilnik
zmaga.gif

KLIK

Lp.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Jaz v vezavi z popustom za razliko od vezave z mobitelom ne vidim problema. OK, torej vezal si se, in ne moreš prestopiti k konkurenci, če tušmobil podraži. Ampak dobil si 25% popust, kar res misliš, da bo tušmobil za več kot 25% podražil? Če podraži za 25% si pač na istem, kot da popusta ne bi vzel.

Pomojem mnenju bi tušmobil moral samo malo bolj direktno povedati/napisati, da je ukinil subvencije na telefone. In bi na spletni strani za vsak mobitel napisal samo 5 različnih cen. Redna cena in vse 4 cene, v primeru naročila na opcije telefon.

Pravzaprav bi lahko ponujal nakup telefona na kredit z opcijami tudi tistim, ki sploh ne bi vzeli paketa pri Tušmobilu, da ima torej res ločeno ponudbo paketov in mobitelov, tako kot bi moralo biti!

V bistvu je zajebal, da opcija hkrati da še prenos podatkov. Raje bi naredil opcijo cenejšo, pa brez da vključuje prenos podatkov, to bi blo potem res 100% ločeno.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem se malo pozanimal pri enem tušmobil zastopniku v res mali vasi sem mislil tut naročnino na novo narest pa mi razloži da galaxy nota ne morem dobit se moram na čakalno listo vpisat in sem okoli 50 mesta pri njemu
bonk.gif
.

Kaj imate tako gužvo al tak malo telefonov naročenih?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.