Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kaj tušmobil tut ne plačuje dobaviteljem? Do konca tega tedna moram nekaj narest al bom podaljšal mobitel al pa grem na tuš, sam tušu trenutno slabo kaže, ker ne mislim se nekam pisat in rezervirat telefon pol pa vsak teden klicat kdaj bom že na vrsti.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
DR: Notov ni ( na splošno) , in končno ne sekiraj se preveč za Tušov kapital ker rahlo najedaš. Raje reci kako je omrežje v jebeštrga.u. pa bomo lažje sprejeli.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Dokapitaliziraš Tuš Holding, pa ne bo problema.
smile-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
druga opcija je, kot je napisal en v drugi temi, da vzameš popust in si telefon kupiš sam.

Pri tušu te pride skupen strošek v 2 letih 972€, če pa vzameš popust in si ga greš iskat v Celovc/Gradec (kjer ga imajo trenutno na zalogi ditech.at) za 509€ je pa skupen strošek 839€. Pri izračunu sem upošteval trenutno akcijo popust 50% za prvih 6 mesecev.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Mobi svet...hm.
Kako naj zaupam takim mojstrom (Mobi svet), ko pa povprasevanje oz. odgovor na moje vprasanje cakam od avgusta lanskega leta??
Ni bilo nic urgentnga. Vendar: kaj pa, ce bi telefon reklamiral (napaka, tezave) po e-posti?
Lp

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kupil pri Mobisvetu ze kar nekaj aparatov, vedno brez problema, tudi na vprasanje vedno dobil odgovor v roku enega dneva. Res pa nima izkusenj glede popravila.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem bil v planetu tuš pa so mi rekli da uvoznik za samsunge niti ne ve kdaj pridejo, kar mi ni niti slučajno jasno kako uvoznik ne bi vedel kdaj dobi robo
confused-1.gif
.
So me napisali na nek list da če pride me pokličejo žal mislim da iz te moke ne bo kruha in da bom moral ostati na mobitelu, ker do konec tega meseca imam še zastonj prestop v 2012 paket

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
sem bil v planetu tuš pa so mi rekli da uvoznik za samsunge niti ne ve kdaj pridejo, kar mi ni niti slučajno jasno kako uvoznik ne bi vedel kdaj dobi robo
confused-1.gif
.

Zal je res tako... da ne vedo, kdaj dobijo posiljko ... Note je dokaj iskan mobilnik po svetu... in Slvoenija je pomoje bolj nekje pri repu glede prioritet
rolleyes-1.gif

Sicer pa na bolhi se najde sem in tja kaksen... treba se je samo odlocit, koliko si pripravljen zanj placati
smile-1.gif
... Jaz ga imam... a ga zaenkrat ne prodajam... Ce ze, bi ga pa za cca. 500€ skupaj z originalnim smart coverjem ... Ampak trenutno ni na voljo noben drug mobilnik, ki bi me zanimal... Mogoce edino Galaxy Nexus ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.