Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Kako je pa s tem?? Sklenem pogodbo si aktiviram popust ..imam naročnino nekje 3 mesece potem pa prekinem pogodbo ? So kaki stroški kako se obračuna pogodbena kazen ??

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
25% popust je kot aneks. S tem popustom se vezeš za 24 mesecev. Če hočeš prekiniti pač sledi prekinitvena kazen.

Če pa hočeš vzeti telefon (v teh 24 mesecih) pa se 25% popust brezplačno ukine (in s tem tudi ta aneks) in sklene 24-mesečni aneks za telefon.

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Zakaj mu pa ni izbralo katerega od paketov Povezani? Očitno so Tarife narejene po meri enega od operaterjev.

schalko, hvala za komentar. Kot je Jest pravilno ugotovil, si sylver ni vključil mladinskih paketov in mu je zato izbralo najugodnejši paket med rezidenčnimi. Kolikor lahko razberem iz njegovega rezultata je verjetno vpisal nekaj takšnega:

- klici v Mobitel: 100 minut
- klici v Tušmobil: 500 minut
- klici v stacionarna omrežja: 10 minut
- sporočila SMS: 90
- sporočila MMS: 45
- prenos podatkov: 1000 MB

Upoštevajoč zgolj Mobitelove pakete (mladinske in rezidenčne) je rezultat sledeč:

primerjava01.png

Pri Tarife.si se trudimo nepristransko prikazati pakete vseh operaterjev. V kolikor se najdeš v naših izračunih kakršnokoli nejasnost ali pomanjkljivost, jo prosim pošlji na naš Facebook Wall in v najkrajšem času jo bomo preverili in pojasnili oz. odpravili.

Nazadnje urejeno:

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Ja res si nisem vključil mladinskih paketov, to pa zato, ker je pri simobilu in mobitelu starosna omejitev paketov, medtem ko pa pri tušmobilu tega ni.

Očitno sem prestar, da bi mi pripadal paket djabest
bonk.gif

Pri tušmobilu pa je ravno to zakon, ker so vsi paketi namenjeni celotni populaciji.

Sedaj ste seznanjeni, zakaj nisem vključil mladinskih paketov
smirk-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
25% popust je kot aneks. S tem popustom se vezeš za 24 mesecev. Če hočeš prekiniti pač sledi prekinitvena kazen.

Če pa hočeš vzeti telefon (v teh 24 mesecih) pa se 25% popust brezplačno ukine (in s tem tudi ta aneks) in sklene 24-mesečni aneks za telefon.
Uf, to je pa super zadeva!

Se ta popust 25% obračuna na celotni znesek računa, ali samo na ceno paketa.
Recimo vzamem ta novi paket BREZMEJNI 1000, pa potem v določenih mesecih zaradi potrebe vključim še BONUS200 ali BONUS1000 paket. Imam 25% popust na komplet paket, ali samo na osnovni BREZMEJNI1000?

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Kaj je poanta registracije? Nabiranje emailov?

Med drugim tudi, ampak bolj postranskega pomena. Večinoma smo imeli v mislih zaščito portala in nagrajevanje registracije. Svoj čas je obstajal tudi forum, ki smo ga zamenjali s Facebook Wallom.

Za cca dve tretjini fizičnih uporabnikov neregistrirana uporaba popolnoma zadostuje. Za ostale, ki so v principu tudi bolj napredni uporabniki, pride prav registracija.

Spamamo ne in ne nameravamo začeti!

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:Recimo vzamem ta novi paket BREZMEJNI 1000, pa potem v določenih mesecih zaradi potrebe vključim še BONUS200 ali BONUS1000 paket. Imam 25% popust na komplet paket, ali samo na osnovni BREZMEJNI1000?

Deluje le pri paketih - aneks, ki ga podpišeš, se nanaša na paket, ne na opcije.

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik TARIFEpikaSI pravi:
Pri Tarife.si se trudimo ...

V kolikor se najdeš v naših izračunih kakršnokoli nejasnost ali pomanjkljivost, jo prosim pošlji na naš ...

in v najkrajšem času jo bomo ...

Koliko vas pa je ?

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik TARIFEpikaSI pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Drugače pa huda spletna stran - svaka čast
aplauz.gif

Hvala sylver, nas veseli, da ti je všeč
srce-1.gif
Edino bi lahko še dodal da 3 uporabnike tušmobila (naročnikov) se kliče zastonj (250 minut) v vseh tuševih naročniških paketih. Tam kjer je okence za klici v posebno skupino.

Drugače je tudi meni stran zelo všeč in upam da ne boš jezen ker sem na moji spletni stran dodal povezavo do tvoje strani.

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
V začetku februarja se mi izteče pri Simobilu. Zato bi rad preizkusil, kako zadeve laufajo pri tušu.
Je možno, da za 1 mesec sklenem BREZMEJNI200 (brez vezave), da preiskusim kako je s signalom napodročju, kjer se gibljem, kako funkcionira internet, itd.
Nato pa v primeru, da bom zadovoljen, spremenim na BREZMEJNI1000 in vzamem 24 mesečno vezavo (morda telefon, morda popust).
V slučajo, da ne bom zadovoljen pa prekinem naročnino. Kakšni so stroški v primeru sklenitve in nato prekinitve naročnine?

Druga varianta je sicer predplačniški paket, samo ne vem kako je pri predplačniškem z uporabo interneta?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
V začetku februarja se mi izteče pri Simobilu. Zato bi rad preizkusil, kako zadeve laufajo pri tušu.
Je možno, da za 1 mesec sklenem BREZMEJNI200 (brez vezave), da preiskusim kako je s signalom napodročju, kjer se gibljem, kako funkcionira internet, itd.
Nato pa v primeru, da bom zadovoljen, spremenim na BREZMEJNI1000 in vzamem 24 mesečno vezavo (morda telefon, morda popust).
V slučajo, da ne bom zadovoljen pa prekinem naročnino. Kakšni so stroški v primeru sklenitve in nato prekinitve naročnine?

Druga varianta je sicer predplačniški paket, samo ne vem kako je pri predplačniškem z uporabo interneta?

Ja lahko najprej skleneš paket brez vezave in boš videl, če ti bo kul, si lahko zvišaš paket in vzameš aneks (telefon, popust). Priključnina je 10 eurov na vseh paketih. Če boš pa prekinil razmerje in ne boš imel vezave - ne bo nobenih stroškov.
Predplačniki lahko ravno tako uporabljajo internet, nimajo nobene omejitve (razev vrednosti na računu - pač moreš imeti pozitivno stanje na računu).

Cenik za naročnike:
untitled-picture22222.png

Če boš pa vzel klasik paket, si lahko za 5 eurov zakupiš 1GB interneta iz TMB omrežja.

Za predplačnike:
untitled-picture1111.png

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
V slučajo, da ne bom zadovoljen pa prekinem naročnino.Kakšni so stroški v pri meru sklenitve in nato prekinitve naročnine?

"Je možno, da za 1 mesec sklenem BREZMEJNI200 (brez vezave), da preiskusim kako je s signalom napodročju, kjer se gibljem, kako funkcionira internet, itd." Seveda, strošek priključnine je 10€.

"Nato pa v primeru, da bom zadovoljen, spremenim na BREZMEJNI1000 in vzamem 24 mesečno vezavo (morda telefon, morda popust)." Da, v tem primeru je strošek spremembe paketa 10€.

"Kakšni so stroški v pri meru sklenitve in nato prekinitve naročnine?" Če nimaš aneksa in s tem subvencije, stroškov ni.

"Druga varianta je sicer predplačniški paket, samo ne vem kako je pri predplačniškem z uporabo interneta?" 0,0005 EUR/kB - Obračunski interval za prenos podatkov je 1 kB.

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
OK, potem najboljše vzeti kar predplačniški paket in v primeru da bo ok, sklenem naročnino in je to to.

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Koliko vas pa je ?

Trenutno dva, tretja je šla študirat v Avstrijo.

Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Edino bi lahko še dodal da 3 uporabnike tušmobila (naročnikov) se kliče zastonj (250 minut) v vseh tuševih naročniških paketih. Tam kjer je okence za klici v posebno skupino. Drugače je tudi meni stran zelo všeč in upam da ne boš jezen ker sem na moji spletni stran dodal povezavo do tvoje strani.

Hvala DreamDesign!

250 minut pri Tušmobilovih paketih je že bilo nastavljeno, a smo zadevo umaknili, ker aplikacija ne more vedeti, da gre le za tri razmerja in računa z vsemi minutami v oknu Posebna skupina. Problem je zlasti pri podjetjih, ker imajo dostikrat več kot 4 razmerja.

Dodam vsaj opombo k Tušmobilovim paketom, da ta možnost obstaja, a se ne izračunava.

Sicer se vsake navedbe ali posredovanja povezave na stran portala Tarife.si vedno razveselimo. Hvala!

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Tudi meni se zdi najbolj smiselno - če ti bo cifra Mini paketa všeč enostavno stopiš v poslovno enoto in narediš prehod z predplačniškega paketa na naročniški, drugače pa brez problema vzameš novo številko na naročniškem paketu in mini paket komu podariš.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.