Ok fantje, zadnjih 10 strani se napihujet pro and contra omrežje/uporabniki gor omrežje/uporabniki dol. Uporabniki nismo debili in se že sami odločamo kaj nekomu bolj paše.Nikjer pa nobene pametne informacija za nas navadne uporabnike. Zaposleni na operaterjih si narediti piknik, spijte nekaj piv nato pa gate dol pa zmerite kdo ma daljšiga.
Kar se pa tiče Tušmobola, očitno ne stoji prav dobro. lepo se vidi že iz ponudbe telefon, kjer premore v glavnem nižji srednji razred in pametne telefone prejšnje generacije. nobene nove resne ponudbe. Meni poteka dvoletni aneks, vi pa še vedno ponujate nokio 71. Hvala jo že imam...
Pač z omrežjem sem zadovoljen, kjer se gibljem Tuš lovi najbolje (znotraj velikih betonskih stavb v Ljubljani), samo pri delo rabim malo več od navadnega telefona, kar pa trenutno ne nudite. Prav malo me boli a lovi v zgornji Kungoti in v ali ima roaming v Kongu.
Torej malo več resnosti, če pa je ne premorete pa ajd minuse nabijat.... Pa dejansko objavite na teh straneh kako pametno novico in ne spama.....