Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
A ce nekdo napise nekaj, kar ni vsec Tusmobilovi sekti... je pa takoj od konkurence
smile-1.gif

Kot kaze je to od nekoga alter nick (od koga nimam pojma... se bo ze sam enrkat izdal
smile-1.gif
...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
jah morem ga malo podjebavat...tka pač sem pa nima nobene zveze s tušmobilom..
evil.gif

Tak kak praviš jst sem pa označen da delam za Tušmobil..
hysterical-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Verjetno ima DD najnovejše podatke o številu uporabnikov,.. vsaj za q3,.. naj jih objavi ali počakamo na podatke q4 ko bodo upoštevani že novi paketi?

za mene se ve kam pašem
evil.gif

b

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
glede na ultra hvaljenje je TUŠ "ZUPER DUPER" omrežje in vsi prisegate nanj. Kaj če pride k vam x tisoč naročnikov, bo potem kvaliteta enaka.

Glede na hvaljenje ima Mobitel roaming pri TUŠ-u
bonk.gif

Zdaj pa udarite po meni,

Pišite kaj hočete Mobitel je še vedno zakon!

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik sole pravi:
glede na ultra hvaljenje je TUŠ "ZUPER DUPER" omrežje in vsi prisegate nanj. Kaj če pride k vam x tisoč naročnikov, bo potem kvaliteta enaka.

Glede na hvaljenje ima Mobitel roaming pri TUŠ-u
bonk.gif

Zdaj pa udarite po meni,

Pišite kaj hočete Mobitel je še vedno zakon!

Na tvojem mestu bi se življensko zavaroval
evil.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
"osel gre samo 1x na led" v tej temi več kot očitno ne drži - vedno eni in isti osebki v enih in istih prepucavanjih, a vam ni že dojadilo???

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Tušmobilovci, upoštevati je potrebno nekaj pomembnega. In sicer, ni čudno, da so hitrosti prenosa podatkov tako hitri, ko pa so na bazni trije userji - od tega dva z Nokiami 3310 in eden torrentaš z laptopom.
Ko bo oz. če bi k vam prestopila masa ljudi, me zanima, kakšni bi bili potem prenosi. Verjetno še slabši kot pri konkurenci, glede na to, da je ena bazna za večje območje (900Mhz).

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Dobil sem povratno informacijo, da podatki za Q3 izidejo 15.12.2010 (veljajo na dan 30.9.2010). TM je baje povečal število uporabnikov glede na Q2. Za koliko bomo pa videli ko bo uradno znano. Torej sem predvideval prav...

Vsak naj si izbere svojega ponudnika glede na ponudbe in lokacije. Jaz bom glede na teste hitrosti interneta zagovarjal Tušmobil. Če grejo vsi kolegi na Tušmobil spremenim pa še pogovorni paket
smile-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ti vidim da si novi uporabnik tega foruma in si se registriral smo da napišeš tri prispevka...hehe
bonk.gif
467716-post_slo.gif

Ja pride na forum in govori neumnosti, ker bere že dolg, sam ta tema ga najbolj moti. kao
smile-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Dobil sem povratno informacijo, da podatki za Q3 izidejo 15.12.2010 (veljajo na dan 30.9.2010). TM je baje povečal število uporabnikov glede na Q2. Za koliko bomo pa videli ko bo uradno znano. Torej sem predvideval prav...

Vsak naj si izbere svojega ponudnika glede na ponudbe in lokacije. Jaz bom glede na teste hitrosti interneta zagovarjal Tušmobil. Če grejo vsi kolegi na Tušmobil spremenim pa še pogovorni paket
smile-1.gif

ostali operaterji pa v jok, valjda da je povečal, če pa ti telefone v hrbet mečejo z nizkimi cenami.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Tole vse skupaj že pošteno najeda ....
bonk.gif

Naslov teme je 'Novo pri Tušmobilu', vsak dan pa se na 10% "on-topic" postov pojavi 90% kozlanja s strani kvazi poznavalcev mobilne telefonije in zaposlenih tega ali onega mobilnega operaterja (iste bedarije se delajo v temi namenjeni Simobilovim novostim). Jaz bi vas res prosil, da teme namenjene objavi novosti mobilnih operaterjev prepustite čemur so namenjene, svoje frustracije in merjenje čigav je daljši, pa izlivate v ločenih temah. Lahko se tudi dobite na medoperaterskem pikniku in si tam izkopljete oči ....
cheer.gif

p.s. Pustimo dejstvo, da je tole delo moderatorjev, ki delajo ....
13.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
KSZ. Nisem vedel, da sedaj Tušmobil tudi uradno prodaja iJapko 4. Od kdaj ga pa imajo?
1079488-neimenovana.PNG

Priponke

• 1079488-neimenovana.PNG
    1079488-neimenovana.PNG
    21,5 KB · Ogledi: 163

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Hkrati imate lahko vklopljen le en dodatni paket istega tipa. Deaktivacije dodatnih paketov se izvajajo zadnji dan v mesecu.

Istega tipa pomeni, da lahko imam kamot 5€ za 75minut in 5€ za 1giga?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
...Pa a lahko nekdo prosim nalima stanje omrežja torej našošo kokoško kako izgleda danes, ker na tej strani debate še ni slikice omrežja.

Takoj, ko bo nova pokritost bo objavljeno, bodi malo potrpežljiv, saj bo to zelo kmalu.

Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
Hkrati imate lahko vklopljen le en dodatni paket istega tipa. Deaktivacije dodatnih paketov se izvajajo zadnji dan v mesecu.

Istega tipa pomeni, da lahko imam kamot 5€ za 75minut in 5€ za 1giga?

Točno tako, kakor si napisal in ob enem lahko dodaš še paket za sms-e, če želiš.

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.