Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Roaminga pa mislim da ne bodo izklopili dokler ne bodo postavljene vse načrtovane bazne postaje. Da omenim, jih bo pa s to tehnologijo veliko manj kot jih imata Simobil in Mobitel pri enaki pokritosti
toliko tudi o ekologiji in napredni tehnologiji...
Kolikor sem seznanjen bi ga lahko že izklopili, vendar mislim, da bodo še mal počakali da do pokrijo še preostalo prebivalstvo, nekje cca vse skupaj okrog 40.000 folka na različnih lokacijah po SLO naj še ne bi imelo dovolj močan lastni signal od TMB, čez kakšen teden bo takšnih najverjetneje še manj, TMB na te še ni pozabil in takšni lahko še zmeraj izbirajo med pakete, kjer je vseeno na katerem omrežju si, strošek ostaja isti in ugodnosti pravtako.
Kar se tiče UMTS-a pa bom povedal še enkrat in sicer kakšne veze ima ta z romaingom, ko pa nikoli niti ni bil omogočen, trenutna situacija pa je takšna, da je drugi v pokrivanju ozemlja + prebivalstva, v hitrosti pa mislim, da se ne bi kaj preveč zmotil če povem, da je prvi v državi. To ni nikakršno nakladanje ali trobljenje, ampak čista dejstva.
Simobilovci (zaposleni), Tušmobil omrežje ne da je superijorno omrežje za vas, ampak je znanstvena fantastika.
Naj vas bo sram, da ste dopustili, da vas je Tušmobil po levi in desni prehitel v pokrivanju UMTS ter zagotovljeni hitrosti, ampak po mojem niste vi nič krivi, ko pa je vaš direktor sam pred leti pribil, da EDGE hitrost povsem zadostuje in ni nobene potrebe po UMTS
P.S.
Tisti, ki ste iz LJ naj vas seznanim, da sem danes ugotovil, da je izhod iz tunela Golovec proti Grosupljem po novem do pokrit s polnim signalom Tušmobil
.
Lp.