Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
sej je logično da se s trenutno pokritostjo še pojavljo težave v notranjosti objektov (drugače pa operaterju ni potrebno pokriti notranjost objektov, temveč je dovolj da je signal na dvorišču) zaradi načina gradnje in drugih dejavnikov... Premajhna gostota baznih postaj še zaenkrat... Pač @m je folk preveč razvadu in bi zdej kr vsi meli radi UMTS na wc-ju, v kleti itd...
Kot primer ti lahko dam @m, ki ima samo znotraj objektov ogromno št. repetitorjev in bo vrjetno eden in edini operater na svetu, ki bo imel 100% pokritost prebivalstva.... Pač si po vsem tem času lahko to privoščijo...
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
EDIT:
Ko se enrkat vklopi UMTS 900. Kaj lahko od tega pricakujem? Da se bo pokritost povecala tak kot je zdaj GSM 900?
Obračuna se enako, kot da bi klical na Tuš. Ko boš prekoračil zakupljene minute bodo pa še dodatni stroški.Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
Pol letim po predplacnisko kartico. Mobitelovo cifro bom pa brezpogojno preosmero na tusovo cifro in testiral tak kaki teden dva.
Edino ce mi se nej kdo pove kak se to kasira? Ce mene klice kdo na mobitelovo in jaz mam Dzabest paket preosmerjen na Tus. Potem meni sevedno grejo le samo zakuplene minute in nic drugih stroskov?
na Tušmobilvoem zemljevidu UMTS je rdeča signal med 1-3/5, oranžna barva pa pomeni polni signal.Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
To lahko pomeni samo eno - da v drugem največjem mestu Tušmobil še vedno nima 3G omrežja.