Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
na Tušmobilvoem zemljevidu UMTS je rdeča signal med 1-3/5, oranžna barva pa pomeni polni signal.Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
To lahko pomeni samo eno - da v drugem največjem mestu Tušmobil še vedno nima 3G omrežja.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja se popolnoma strinjam, da bi bil signal v lesenih hiškah bolje, ampak tam kjer jaz živim, vidim samo betonske bajte, tako da žal to ne bo šlo.
Drugače pa ne rabim jaz balansirati po Sloveniji, da bi preverjal signal, nimam niti časa, niti volje, vse izvem od kolegov, ki so veseli naskočili na iphone, zdej se pa kurčijo, k je sama kvaliteta osnovne storitve - torej govor, pri omenjenem opreaterju porazna. Živce zgubljam tudi jaz ko je eden izmed njih dober kolega in se veliko slišiva a vsakih ko ga kličem, najprej slišim, čaki grem na hodnik, da se lahko sploh pogovarjava brez prekinjana, pa je to skoraj sredi Ljubljane v drugem nadstopju, in ni obdan s stoplnicami. Je pa res da objekt v katerem se veliko nahaja ni lesen
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
jaz nisem vzel za 2 letno vezavo telefon ampak 25% popust. Ker sem 1x že imel 2 letni aneks se mi je popust povečal in mi znaša 30% /za 2 leti).Citat:
Uporabnik Sawye33 pravi:
Samo Tusmobil ima tudi drazji paket za to vsebino. Njihov 15€ pa ne vsebuje toliko minut.
Za 20GB sem prvičkrat vzel 25% popust in imam za podatkovni paket 25% popusta (za 2 leti). Ko mi potečeta aneks in spet vzamem za aneks popust pa spet pridobim dodatnih 5%. Telefon sem vzel pri mobisvetu N97 za 450 €, za podatkovni paket pa sem vzel v m@ spletni trgovini GlobeSurfer III za 270 €.