Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Še pozabil sem dodati, da verjetno v Mariboru ni vključenih 3/4 UMTS baznih postaj.

V Ljubljani kljub dobri pokritosti UMTS 2100 bi rekel na oko ni vključenih še 1/4 UMTS baznih postaj (recimo na TR3).

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Tu v centru MBja in proti teznu, vsej tam ko je AMZS je vse mocni 3G signal od Tusa. Fora je le da sem v petek preverjal tudi tu v centru MBja in so meli vsi ostlai 3G razen Tus. Zdaj pa ma naeerkat TUS tudi znak zraven ko searcham in polni konektan signal. Te sem sicer mel se mobitel kartico samo vseeno.

Nazadnje urejeno:

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci
Če prav razumem se na 3G preklopi avtomatsko ali moraš ročno nastavit.?? v MS še vedno ne gre avtomatsko...pa tudi v Radencih kljub signalu 3G ne preklopi...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
načeloma naj bi samo preklopilo, kako je pa na omrežju nastavljeno pa neavem... vsaj meni v LJ avtomatsko preklopi na 3G...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
majo še nastavleno da se samo ne preklopi na 3G signal..tko je blo iz začetka v postojni pred slabim letom dni...
wink-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
To lahko pomeni samo eno - da v drugem največjem mestu Tušmobil še vedno nima 3G omrežja.
na Tušmobilvoem zemljevidu UMTS je rdeča signal med 1-3/5, oranžna barva pa pomeni polni signal.

A sem že zgoraj povedal, da te slikice ne pomenijo 0? Edini odgovor, ki sem ga dobil je bil pa ta da bi bilo boljše, če bi imeli lesene hiške
rolleyes-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja se popolnoma strinjam, da bi bil signal v lesenih hiškah bolje, ampak tam kjer jaz živim, vidim samo betonske bajte, tako da žal to ne bo šlo.
Drugače pa ne rabim jaz balansirati po Sloveniji, da bi preverjal signal, nimam niti časa, niti volje, vse izvem od kolegov, ki so veseli naskočili na iphone, zdej se pa kurčijo, k je sama kvaliteta osnovne storitve - torej govor, pri omenjenem opreaterju porazna. Živce zgubljam tudi jaz ko je eden izmed njih dober kolega in se veliko slišiva a vsakih ko ga kličem, najprej slišim, čaki grem na hodnik, da se lahko sploh pogovarjava brez prekinjana, pa je to skoraj sredi Ljubljane v drugem nadstopju, in ni obdan s stoplnicami. Je pa res da objekt v katerem se veliko nahaja ni lesen
cool-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
valda so še problemi in še nekaj časa tudi bojo dokler ne bojo vsaj recimo cca 800 baznih postaj (trenutno mislim da veš koliko jih je), mobitel jih ma 1200+ - upam da vidiš kam pes taco moli...

Sam osebno nimam težav, vrjamem pa da obstaja folk k ma probleme....

jah nevem kko naj ti drugače odgovorim, kot da ti pokažem zemljevid pokritosti?? kok je pa dejansko res kar je narisano pa neavem...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja se popolnoma strinjam, da bi bil signal v lesenih hiškah bolje, ampak tam kjer jaz živim, vidim samo betonske bajte, tako da žal to ne bo šlo.
Drugače pa ne rabim jaz balansirati po Sloveniji, da bi preverjal signal, nimam niti časa, niti volje, vse izvem od kolegov, ki so veseli naskočili na iphone, zdej se pa kurčijo, k je sama kvaliteta osnovne storitve - torej govor, pri omenjenem opreaterju porazna. Živce zgubljam tudi jaz ko je eden izmed njih dober kolega in se veliko slišiva a vsakih ko ga kličem, najprej slišim, čaki grem na hodnik, da se lahko sploh pogovarjava brez prekinjana, pa je to skoraj sredi Ljubljane v drugem nadstopju, in ni obdan s stoplnicami. Je pa res da objekt v katerem se veliko nahaja ni lesen
cool-1.gif

Nevidim razloga, da se obremenjuješ s Tušmobil zemljevidom pokritosti, če meniš, da zgoraj navedeno drži torej ti, tvoj kolega skupaj s svojimi zaposlenimi ter ožjo familijo niso uporabniki Tušmobil storitev, ošpice je bolje da ohraniš za svojega operaterja bo več koristi
grin1.gif
.

Lp.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Niso zgodbice izpred dveh let ampak izpred enega meseca (meritve oz. eden iz tuševe ekipe, pa je meritve izvajal ene 2 mogoče 3 mesece nazaj), česa novega nimam, je velik delež tistih, ki so bili na tušu že migreralo nazaj eni pa še čakajo ne iztek pogodbe
evil.gif

//mah pa sej maš prov bom nehal, nima smisla.
priden.gif

Nazadnje urejeno:

Sawye33

Zelenc'
31. mar 2010
2
0
1
Nekaj mi povej. Tooti popust 25% se vsake 2 leti nadgradi za 5% do maximalno kolko? Kaj pa ce mas 30% enrkat pa hoces telefon vzeti. Zgubis te procente ki si jih nabral z leti?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
procenti se ne seštevajo z leti (sej to ni avtomobilsko zavarovanje), kje si pa to zvedu?
smile-1.gif
katerikoli popust maš 25% al 30%, lahko vedno v vmesnem času vzameš nov telefon in se ti aneks na popust povozi in se od dneva nakupa telefona vežeš za 12 ali 24 mesecev...

I

Izbrisan uporabnik 3287

Prvi link si dal na facesranje. Zakaj?

Na drugem linku je pa v besedilu toliko napak, da je groza.

lp

sawyer44

Zelenc'
31. mar 2010
3
0
1
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik Sawye33 pravi:
Samo Tusmobil ima tudi drazji paket za to vsebino. Njihov 15€ pa ne vsebuje toliko minut.
jaz nisem vzel za 2 letno vezavo telefon ampak 25% popust. Ker sem 1x že imel 2 letni aneks se mi je popust povečal in mi znaša 30% /za 2 leti).

Za 20GB sem prvičkrat vzel 25% popust in imam za podatkovni paket 25% popusta (za 2 leti). Ko mi potečeta aneks in spet vzamem za aneks popust pa spet pridobim dodatnih 5%. Telefon sem vzel pri mobisvetu N97 za 450 €, za podatkovni paket pa sem vzel v m@ spletni trgovini GlobeSurfer III za 270 €.

Od tu mam to idejo.

Kakorkoli ze. Teoreticno ko vklopijo UMTS900 bi mogla tus pokritost zarulat.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz imam tudi idejo: ce ti prilepijo IP ban, ti ne bo vec treba delati novih racunov. Kateri je ze tale ?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ja ti šment no, aj kej narobe če sm dau un link - sm popravu, da ti vrže uradno spletno stran, bo ok zdej?

dobr si, da se ti je sploh dal it brat tist
zmaga.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.