Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
ksz

Zanima me, kako se obračunava preusmeritev iz tušmobil (predplačniška sim) na mobitel (naročnina)?

Kolikor vem je isto kot bi sam opravil klic, ne glede na izbiro tarife ali opcije
grin1.gif
.

Lp.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Točno tako. Kot da ti kličeš iz Tušmobila (predplačnik) na Mobitel (drugega mobilnega operaterja v Sloveniji).

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
od podatkovnih kartic so itak sam tele v ponudbi:
- Novatel Wireless Merlin X950D
- Novatel Ovation MC950D
- Novatel Wireless Merlin XU870

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Ne. Pise da ti avtomatsko spremenijo paket v priblizno istega iz ponudbe. Nevem tocno ki vendar sem preprican v to. Aynway iz dneva v dan zgleda Tus boljsa alternativa, ker klicem bol malo, 1giga pa ze dobim za 0+5.

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Ja sej pa to sprasujem. Ce ma Tusmobil edge pokritost. Tota pa je tak prakticno isto dobra kot od mobitela. Sej ne hodim lih v neke zakotne lukne. Tak da ce so vecja mesta in malo okolice pokrito mi je vec kot dovol.
Meni nemrec dol visi za UMTS. Edge mi je cisto dovol z navezo Opera Mini, to bi pa prakticno moglo nest vsepovsod ce pokritost GSM gledas. Sej je to Tusmobilov lastens ignal ali ne? http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=46

Nazadnje urejeno:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
Ja sej pa to sprasujem. Ce ma Tusmobil edge pokritost. Tota pa je tak prakticno isto dobra kot od mobitela. Sej ne hodim lih v neke zakotne lukne. Tak da ce so vecja mesta in malo okolice pokrito mi je vec kot dovol.
Meni nemrec dol visi za UMTS. Edge mi je cisto dovol z navezo Opera Mini, to bi pa prakticno moglo nest vsepovsod ce pokritost GSM gledas. Sej je to Tusmobilov lastens ignal ali ne? http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=46

To je lastni signal, nekje cca 75% zemeljske pokritosti ali pa 95% prebivalstev je pokrito z EDGE.

Lp.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Pri meni se pojavlja naslednji problem -- zunaj hiše dela normalno - ko pa sem v hiši, pa pri isti moči signala (cca.75%) ta EDGE ne gre nikamor...

22. jul 2007
1.400
57
48
Da kar tu vprašam, a mogoče kdo ve ali ima nokia 5230 xpress music priložen usb kabel in spominsko kartico ali je to le pri dražjih modelih...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
mislim da ni ne USB-ja ne spominske kartice - ponavadi je odvisno od uvoznika kaj da zraven... je pa mislim da res tako kot si omenil, odvisno od vrednosti telefona...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.