Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
ksz
Zanima me, kako se obračunava preusmeritev iz tušmobil (predplačniška sim) na mobitel (naročnina)?
Kolikor vem je isto kot bi sam opravil klic, ne glede na izbiro tarife ali opcije
Lp.
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
ksz
Zanima me, kako se obračunava preusmeritev iz tušmobil (predplačniška sim) na mobitel (naročnina)?
Citat:
Znižane cene podatkovnih kartic in mobilnih modemov v paketih tušmobilinternet! Več na povezavi.
znižane so le tiste podatkovne kartice / USB modemi, ki ne podpirajo UMTS 900.Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Znižane cene podatkovnih kartic in mobilnih modemov v paketih tušmobilinternet! Več na povezavi.
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
Ja sej pa to sprasujem. Ce ma Tusmobil edge pokritost. Tota pa je tak prakticno isto dobra kot od mobitela. Sej ne hodim lih v neke zakotne lukne. Tak da ce so vecja mesta in malo okolice pokrito mi je vec kot dovol.
Meni nemrec dol visi za UMTS. Edge mi je cisto dovol z navezo Opera Mini, to bi pa prakticno moglo nest vsepovsod ce pokritost GSM gledas. Sej je to Tusmobilov lastens ignal ali ne? http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=46