Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mobiforum1

Pripravnik
20. okt 2008
31
0
6
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Jutri je baje dan "O" aka "Odklop" za vse tiste uporabnike Tušmobila, ki imajo na področju Lublane Bulane ročno izbrano Mobitelovo radijsko omrežje.
wink-1.gif

Glede 300 k Tušmobilnih uporabnikov do konca leta 2009, pa good luck, je že malce utopično. Po odhodu Ivota se nekaterim kisajo možgani?
smile-1.gif
Mirko Tuš diktira kaj bo in kaj ne. Marko Fujsu pove kaj bi rad in to morajo realizirat. Ivica Kranjčevič je šel ker ni imel nobene besede. Ga je preglasil Mirko
wink-1.gif

Do konca leta se pričakuje 120.000 uporabnikov. Noben ni verjel da bo do konca leta 2008 Tušmobil pridobil 100.000 uporabnikov, vsi ste mislili da bo pod 20.000 uporabniki. Pa še konec leta ni, pa jih že mamo :p

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik mobiforum1 pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
reklama pa je zakon.
wink-1.gif

Konec leta 2009 nas bo med 250.000 in 300.000!
wink-1.gif

še 6 mesecev na simobilu nisem zdržal, omrežje je tudi po 9 letih še v beta fazi ....

Pol si se pa ves prešvican zbudu
smile-1.gif

Tusmobil pa niti se lastnega omrezja nima, da bi lahko nudil svojim uporabnikom telefoniranje po celi drzavi
hysterical-1.gif
To je res, samo bomo pa najhitreje pokrili celo slovenijo. Nekateri operaterji v tujini se šlepajo na nacionalnem roamingu tudi 6 let.

PS: vsakič ki se bo nek simobilovc delal nekaj pametnega bom dal kakšno simobilovo reklamo na moj forum:
reklama-simobil1.png

mislim da jih bo kar precej
smile-1.gif

Ne govori prehitro
smile-1.gif
drugače pa samo nabijanje iz tvoje strani.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Jutri je baje dan "O" aka "Odklop" za vse tiste uporabnike Tušmobila, ki imajo na področju Lublane Bulane ročno izbrano Mobitelovo radijsko omrežje.
wink-1.gif

Glede 300 k Tušmobilnih uporabnikov do konca leta 2009, pa good luck, je že malce utopično. Po odhodu Ivota se nekaterim kisajo možgani?
smile-1.gif
Mirko Tuš diktira kaj bo in kaj ne. Marko Fujsu pove kaj bi rad in to morajo realizirat. Ivica Kranjčevič je šel ker ni imel nobene besede. Ga je preglasil Mirko
wink-1.gif

Do konca leta se pričakuje 120.000 uporabnikov.

Ivo je odšel, ker je pametnejši od nekaterih, ki so za njegovim hrbtom sprejemali določene odločitve brez posvetovanja z njim. Ne moreta biti dva kapitana na isti barki. Sploh pa v času, ko Ivu ponujajo poveljevanje precej večje barke - Telekoma Slovenije. Logična odločitev, da je človek dal odpoved. Ostali poslovodstveni kadri se pa bodo lahko izkazali, ali pa tudi ne. Ko nimaš nikogar, ki ima pojma na barki, je izkazovanje precej težje. Dokler so, se da vsaj ukrasti zasluge, kasneje ko več ni možno krasti zaslug je težje.
wink-1.gif

mobiforum1

Pripravnik
20. okt 2008
31
0
6
kar sem napovedal pred 1 letom se je vse uresničilo. ste že pozabili?

še ena lepa simobilova reklama:
smile-1.gif

reklama-simobil2.png

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Če me spomin ne vara, je najdražji Mobitel s 18 centi v vsa omrežja, tudi svoje, kjer nardijo največ pogovorov. S! sicer ma za ostala omrežja dražje klice, je pa zato na voljo cenejša tarifa s 15 centi in SMS po samo 5 centov. M@ druge opcije nima.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Nekaj se tra v tri dni prepirate kaj je bolse in kaj ne.
Jaz sem sal na tus iz cisto preprostega razloga, manjsa poraba. 7 let sem bil pri mobitelu zelo zadovoljen z vsem, le z cenami ne.
Zdaj ne porabim 30€ na mesec, prej pa ~70€.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ne mislim delat vojne, bom pa rekel nekaj: moj najboljši kolega ima Simobil, živi v Ljubljani. Itak se slišimo dostikrat, nonstop meče ven, zveza prekinjena, slab zvok, itd... V pol leta kar sem pri tušu, tega problema zaenkrat še nisem opazil. Ko bom, bom šel stran... Če bom.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:

smile-1.gif

reklama-simobil2.png

bodi dober pa jo ne plačaj,...iz srca si želim da jo nebi plačal,... če imaš tolk jajc,...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Ne mislim delat vojne, bom pa rekel nekaj: moj najboljši kolega ima Simobil, živi v Ljubljani. Itak se slišimo dostikrat, nonstop meče ven, zveza prekinjena, slab zvok, itd... V pol leta kar sem pri tušu, tega problema zaenkrat še nisem opazil. Ko bom, bom šel stran... Če bom.

še eden ki nabija,... zakaj se to meni ne dogaja?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:

Prav. Če ti praviš da nabijam, pa nabijam. Jaz samo povem dejstvo, ki ga poznam. Boš tudi trdil, da ni res: gremo sredi Ljubljane na pijačo v lokal, sicer bajta res malo starejša z debelimi zidovi, ampak jaz imam poln signal (mobitel) njemu takoj izgine (simobil)...

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:

smile-1.gif

reklama-simobil2.png

EuroDJ mislim da se ti bomo počasi vsi samo še
hysterical-1.gif

IN ne zavajaj s takimi bednimi neutemeljenimi reklamami ker ko ti delaš primerjave vedno narediš tako primerjavo da je Tušu v prid
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
KSZ

Koj ku... sred noči izklopte roaming?
Pridem v Lj ob 2h, o signalu ne duha ne sluha ( Mobitelov ) in je blo treba ročno nastavit na Tuševga...

Če ga mislijo srat tkole, bo kmal veliko veliko manj pogodb...ker v tem času ki smo, signala NE SME zmanjkati razen v raznih kleteh etc...nikakor pa ne v glavnem mestu ter okolici.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:

Ne nabija,imam tud jaz par takih...ene 2-3je imajo SiMobil, ma jebemu vsakic k klicem je skoraj vedno v prvo stevilka nedosegljiva oz. Oprostite nemoremo vzpostaviti zveze al smth like that.
Potem pa kar sred pogovora...Oprostite, zveza je bila prekinjena .

No.1 po kvaliteti je M@
No 1. po ceni pa tuš, dosedaj k je bil roaming je bil tudi po kvaliteti...zdej me pa malce skrbi kaj bo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.