Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Meni je kolega, ki je že ene tri leta pri Simobilu dovolj povedal o tem operaterju, ko je priznal: pri njih nisem zaradi kvalitete, ampak zaradi cene...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Pri meni je tako: ne pokurim mnogo, povecini klicem (sem klical) v zeleno omrezje. Bilo je zelo ugodno. Sedaj bo zagotovo nekaj drazje.
Najbolj me je razkacilo, ko sem hotel uporabiti kak nabor storitev, pa ni deloval. Po prijavi napake so me prepricevali ali: da je pri njih vse Ok, ali da je napaka pri nastavitvah v mojem terminalu (kaka obrabljena fora). Ko so zadevo uredili, se jim vcasih ni zdelo vredno, da me o tem obvestijo. Zgodilo se je tudi, da sem obvescen, da storitev deluje pa se vedno ni delovala.

Prav trudil se bom, da jim z naslova zakljucevanja klicev ne bom posredno dajal denarja: ce je kdo pri Simotovih, bom jih, ce bo to le mogoce, klical na stacionarca ali v Smrdotelovo omrezje. Trma pac. :)

Lp

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Stari, ne zeni si prevec k srcu. Si ali nisi na dopustu?
Prkafiks aleluja, vsaj to pot izklopi in se posveti familiji! :)

Lp in hvala!

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Če sem mel kakršno koli napako na S!, sem jih obvestil in so mi maksimalno po dveh urah vse uredili, nikoli ni dlje trajalo...svaka jim čast za to. Medtem ko je imel prijatelj pri tuš-u en teden nedelujočo sim, pa niso nič naredili...seveda razumem, da so komaj 1 leto prisotni. Ti maš pač drugačne iskušnje.

Lp

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
zakaj TUS ne uvede se recimo 500MB brezplacnega prenosa mesecno v paketu TUS50 ?

Po eni strani bi imel rad nekaj prenosa podatkov ( email) , po drugi se pa vseeno nebi odpovedal MMS-om .

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
zakaj TUS ne uvede se recimo 500MB brezplacnega prenosa mesecno v paketu TUS50 ?

Ker je preveč folka, ki ima telefon ročno na M@ (like you) in bi Mirko posledično bankrotiral?
grin1.gif

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
Ali morda kdo ve, če so ti modemi, ki jih Tušmobil ponuja skupaj z mobilnim internetom zaklenjeni ali odprti, kot so telefoni?
hvala, lp

Sali

SecretAgent
Osebje foruma
14. sep 2007
290
0
16
Na obrobju Goričkega
Kampanja za 1 obletnico tušmobila
wink-1.gif

- Nokia 7210 Supernova za 1 € v paketu tušmobil10
- Nokia 5320 XpressMusic za 1 € v paketu tušmobil20txt
- LG KU990 Viewty za 1 € v papketu tušmobil30

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Telefoni v predplacniskih paketih so se vedno zaklenjeni, predvidevam ? Cenik ima ze kar dolgo brado in se vedno vsebuje postavo za odklepanje.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
daj ti meni povej rajši nekaj pametnega, kot pa da nabijaš cele dneve bedarije. Bo v kratkem kaka opcija da si vključiš megabajte v kaki paket? recimo manj minut, več mb ali kaka taka opcija?

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
No ja, trenutno ni ponudbe za to. Kar ne pomeni, da je ne bo do konca prostorsko časovnega kontinuuma..
grin1.gif

Zaenkrat pa ja, za internet surfače so na voljo posebni internet paketi z data karticami in par unih par malih addon paketov k obstoječemu razmerju. Slednji nisto tako ugodni kot prvi, imajo pa vključeno tudi porabo v nacionalnem gostovanju, kar prvi ne.

Ogo

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.